Şimdi Ara

LG Mobile, ''düşünebilen'' akıllı telefon tanıtma planları yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • LG Mobile, ''düşünebilen'' akıllı telefon tanıtma planları yapıyor


     
    Son dönemlerde zarar açıklayan ve istediği çıkışı henüz yakalayamayan LG Mobile Communications, görünüşe göre bu gidişatına kısa süre içinde ''Dur'' deme peşinde. LG Mobile'ın önemli isimlerinden Kwon Bong-suk, oyunun kuralını yeniden yazacaklarını açıkladı. Bunu da tanıtmayı planladıkları ''düşünebilen'' akıllı telefonla gerçekleştirecekler.
     
    Düşünebilen akıllı telefonun yapabileceği eylemlerden birisi şu şekilde örneklendirilmiş. Akıllı telefonunuzun çalar saatini işe gitmek üzere sabah 6:00'a ayarladınız. Eğer akıllı telefonunuz ev ve iş arası mesafede ekstradan trafik yoğunluğu tespit ederse sizi, işe geç kalmamanız için 5:30 gibi uyandırma kararı alıyor. Düşünebilen akıllı telefonun gerçekleştirebileceği diğer eylemler de düşünüldüğünde bu konseptin şimdiden merak uyandırdığı söylenebilir.
     
    LG Mobile'ın bir diğer planının da alt segmentte konumlandırılan 100$'lık akıllı telefonlar olduğu belirtiliyor. Elbette bahsi geçen 100$'lık modellerin istenen düzeyde kullanıcı deneyimi sunamadıkları taktirde tüketiciyle buluşmayacağının altı çizilmekte.







  • Önce düzgün destek versin de servistekiler ile kanka olmayalım...Tasarımdan ve destekten yoksun bir firma benim için...Sadece satış var, satış sonrası sıfır olan bir firmadan k.bakmasınlar kolay kolay bir şey almam...
  • Lg düşünebiliyormuydu:d
  • Sonra tekrar özür dilerler pardon bu alet düşünemiyordu diye :)
  • LG ne güzel televizyonlar üretiyorsun hem odada hem salonda kullanıyorum bırak şu telefon sevdanı beceremiyorsun usta olduğun alana televizyona yönel
  • ben şahsımca lg yi akıllı telefon pazarında çok başarılı buluyorum ama nedense türkiye pazarını önemsemiyor
  • LV dünyanın büyük ekran üreticilerindendir.Televizyonları da uygun ve kalitelidir.Telefonlarında da NOVA ekran kullanacaklardı sonra bir haber çıkmadı.

    Demek istiyorun ki LG ekranları kalitelidir ama telefon sektörünü bıraksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpyPC

    LV dünyanın büyük ekran üreticilerindendir.Televizyonları da uygun ve kalitelidir.Telefonlarında da NOVA ekran kullanacaklardı sonra bir haber çıkmadı.

    Demek istiyorun ki LG ekranları kalitelidir ama telefon sektörünü bıraksın.

    Merhaba,

    LG'nin halihazırda NOVA ekranlı akıllı telefonları var. Örneğin: Optimus Black
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..Knight..

    quote:

    Orijinalden alıntı: SpyPC LV dünyanın büyük ekran üreticilerindendir.Televizyonları da uygun ve kalitelidir.Telefonlarında da NOVA ekran kullanacaklardı sonra bir haber çıkmadı. Demek istiyorun ki LG ekranları kalitelidir ama telefon sektörünü bıraksın.
    Merhaba, LGnin halihazırda NOVA ekranlı akıllı telefonları var. Örneğin: Optimus Black

    Teşekkürler :)
  • Buda yalan çıkmasın sonra özür dilemek zorunda kalırlar
  • Lg once var olan telefonlarina destek versin.
  • Bence LG'nin düşünebilen telefonlardan önce düşünebilen elemanlara ihtiyacı var.Örn Kore'deki Xenon flash skandalı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 6 Nisan 2012; 17:22:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Önce düzgün destek versin de servistekiler ile kanka olmayalım...Tasarımdan ve destekten yoksun bir firma benim için...Sadece satış var, satış sonrası sıfır olan bir firmadan k.bakmasınlar kolay kolay bir şey almam...

    Açıkçası ya çok eskiden başınıza bir olay gelmiş o yüzden böyle konuşuyorsunuz yada kulaktan dolma bilgilere sahipsiniz. Neden derseniz LG servis konusunda gerçekten sıkıntı çıkartmayan bir firma bunu istinasız iki kez yaşadım biri kardeşimin LG GS290 telefonunun hatırladığım kadarıyla açılmaması sebebiyle servise göndermiştik sorunu halletmişler birde üstüne ekranı çiziklerden dolayı talep etmediğimiz halde komple değiştirmişlerdi üstelik hiç bir ücret almamışlardı diğerinde ise kendi telefonum Optimus One'ın güncellerken anakartını yakmıştım servise gönderdim ve anakartı değiştirdiler hemde hiç bir ücret talep etmediler geldiğinde bir iki ufak tefek sorun vardı tekrar gönderdim ve yine hiç bir ücret almadan onarıp gönderdiler her iki telefonda da tamir süreleri oldukça kısaydı(vatan biraz bekletiyor orası ayrı), açıkçası başka firma olsa özellikle ankart ve ekran değişimi gibi şeylerde büyük ihtimalle ücret alırlar diye tahmin ediyorum ve LG'ye bu desteklerinden ötürü gerçekten teşekkür ediyorum.

    İkinci destek konusu galiba güncelleme anlamında onda ise güncellemeyi yapıyorlar ama nedense çıkartmıyorlar mesela ben şuan P503 için resmen duyurulmuş Android 2.3 olmamasına LG tarafından çıkarılmış indirmeye açık fakat paylaşılmış firmwareları kullanıyorum açıkçası stabilite anlamında sıkıntıları yok fakat neden duyurmadıklarını bende anlamış değilim halbu ki duyursalar bunca ön yargıyı rahat kırarlar diye düşünüyorum. Belki bu işide çözseler çok üst sıralara rahatlıkla çıkarlar çünkü telefonlarda zaten sağlamlık anlamında sorun yok, tasarım ise kişiden kişiye değişir fakat ben oldukça beğeniyorum.




  • İşe yetiştireceğim diye gecenin 3'ünde uyandırırsa beni kırarım ben o telefonu
  • verilen örnek şu anda yapılabilinir bir şey. bizim "düşünemeyen" telefonlar da yapabilir bunu. lg'nin düşünme tanımı biraz değişik tanırım. android telefonlar ram yetmeyince bazı programları kapatır ya, bu da düşünme sayılabilir o zaman. sonuçta kendi bakıyor ram yok, kapatıyor... örnek içinse trafik yoğunluğunu gösteren programlar var. bi program yazılsa, oraya iş koordinatımızı girsek, nerede uyuduğumuzu gps'ten bulsa, kurduğumuz alarmın çalmasına 1 saat kala her 10 dakikada bir o güzargahtaki yoğunluğu kontrol etse, artış varsa alarmı erkene alsa bu denilen olur zaten. çok yapılabilinir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pardus Linux

    quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt Önce düzgün destek versin de servistekiler ile kanka olmayalım...Tasarımdan ve destekten yoksun bir firma benim için...Sadece satış var, satış sonrası sıfır olan bir firmadan k.bakmasınlar kolay kolay bir şey almam...
    Açıkçası ya çok eskiden başınıza bir olay gelmiş o yüzden böyle konuşuyorsunuz yada kulaktan dolma bilgilere sahipsiniz. Neden derseniz LG servis konusunda gerçekten sıkıntı çıkartmayan bir firma bunu istinasız iki kez yaşadım biri kardeşimin LG GS290 telefonunun hatırladığım kadarıyla açılmaması sebebiyle servise göndermiştik sorunu halletmişler birde üstüne ekranı çiziklerden dolayı talep etmediğimiz halde komple değiştirmişlerdi üstelik hiç bir ücret almamışlardı diğerinde ise kendi telefonum Optimus Oneın güncellerken anakartını yakmıştım servise gönderdim ve anakartı değiştirdiler hemde hiç bir ücret talep etmediler geldiğinde bir iki ufak tefek sorun vardı tekrar gönderdim ve yine hiç bir ücret almadan onarıp gönderdiler her iki telefonda da tamir süreleri oldukça kısaydı(vatan biraz bekletiyor orası ayrı), açıkçası başka firma olsa özellikle ankart ve ekran değişimi gibi şeylerde büyük ihtimalle ücret alırlar diye tahmin ediyorum ve LGye bu desteklerinden ötürü gerçekten teşekkür ediyorum. İkinci destek konusu galiba güncelleme anlamında onda ise güncellemeyi yapıyorlar ama nedense çıkartmıyorlar mesela ben şuan P503 için resmen duyurulmuş Android 2.3 olmamasına LG tarafından çıkarılmış indirmeye açık fakat paylaşılmış firmwareları kullanıyorum açıkçası stabilite anlamında sıkıntıları yok fakat neden duyurmadıklarını bende anlamış değilim halbu ki duyursalar bunca ön yargıyı rahat kırarlar diye düşünüyorum. Belki bu işide çözseler çok üst sıralara rahatlıkla çıkarlar çünkü telefonlarda zaten sağlamlık anlamında sorun yok, tasarım ise kişiden kişiye değişir fakat ben oldukça beğeniyorum.

    Bende sizin yazınızı alıntılayım.
    p503 kullanıyorum içinden çıkan yazılım iğrenç ötesi ve buglu olduğundan başka bir room indirip içine kurdum oda full reklamlı çıktığından başka bir ülkeden binbir zorlukla başka bir offical rom kurdum çok şükür sıkıntı yok fakat telefonun kendi hafızası ve ram olayı çok düşük ayrıca LG yazılım olarak hiç desteklemiyor 1 sene olacak telefonu alarak daha offical rom yok. Kendime LG p990 aldım aynen p503 deki gibi ana ekran takılıyor (çift parmak ile çektiğinizde ekranları bir araya topluyorya) güncellemesi geldi onuda kurdum halen buglu ve ekran halen takılıyor (ilk defa akıllı telefon kullanmıyorum) ve p990 a adam 2 çekirdekli işlemci koymuş canavar ama ram kaç? 512 yetiyormu HAYIR . lG DEN umudumu kestim ve eski aşkıma tekra geri döndüm uğraşamam. Arkadaşda bundan bahsetmiş telefon olayından çekilsin zaten NEDEN ZARAR ETTİĞİ SORUSUNA CEVAP ARASA BULUR /BULURSUN.




  • photoshop terk
  • biz ne gune duruyoruz
  • ''DÜŞÜNEBİLEN TELEFON!!!'' derler ilk başta sonra ''ÖZÜR DİLERİM KUZENİM YAZMIŞ!!''
  • lg ancak 2 yılda bir güncellem yapabilen bir firma,uzak dursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.