Şimdi Ara

RAKS CEP TELEFONLARI...(mp3+128mb+gprs class 12+wap 2,0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Raks kullananlardan eleştirileri alabiliriz.

    diğer başlıklarla ben yokken hiç ilgilenilmemiş.
    Yani bu gün trt 2 de sabah programında vardı.türklerin yabancı hayranlığının, ilgisinin 8. yy. dan bu yana görebiliyoruz diyordu.belkide bu yüzden onlarca devlet kurulup, onlarcası yıkılmıştır.
    yani kendimize ilgimiz, güvenimiz bu kadar.
    yabancıya hayranlık+distrübütörlük+acentalık+taklitçilik bir milletin sonunu hazırlar.Özgün ve teknolojisi bize ait üretim yöntemleri ve ürünler yapmalıyız.bu sözleri duymak istemeyenler olsada gerçek budur. .

    Cep telinde : RAKS
    Modem : AIR-TIES
    İşletim sis. : PARDUS


    Yerli ürün duyarlılığı olan ve kendine inanan arkadaşlara konumuzla da ilgisi olduğu için yukardaki yerli markaları öneriyorum.........markalar çoğaltılabilir tabi.

















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 6 Mart 2006; 11:04:56 >







  • Manisadan dünyaya neden olmasın.Doğrusuda bu.






    www.raks.com.tr
    www.raksmobil.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 19 Şubat 2006 12:31:31 >




  • inşallah türk milleti için hayırlı olur.
  • hayırlısı tabi arkadaş.ama milletimizede çok dayatılıyor lüks alışknlığı.bir bakıyorsun çoluğun çocuğun elinde milyarlık teller.yabancı şirketler bunu biliyor ve bu alışkanlığı pompalmak için türk medyasında ellerinden geleni yapıyorlar.
    nasıl yapmasınlar.batılının dini-imanı-kitabı paradır+menfaattir.bunu bizim insanımıza anlatamıyoruz.ama yılların birikimi ile bu ülke ithalat cenneti haline getirildi.

    ne yapalım.bakalım.düzelir inşallah.bizim insanımıza iş+aş+ekmek lazım.bunu anlatmak lazım.

    selamlar.
  • bugun gazetelere baktım gene ıntıhar haberlerı.

    ıssız mak.muh. ıntıhara tesebbus etmıs.polıs ıntıhar etmıs.memleketım benım.kendı bındıgımız dalı kesıyoruz toplum olarak.
    hala ogrenemedık bu gıdıs bızı cıkmaza goturuyor.ıssızlık bu kadar yaygınken topluma sureklı ıthal urun daytmak bırılerının kısa vadelı cıkarlarını desteklıyor.ama bılmelılerkı toplum onları artık tanıyor bılıyor.

    emın olsunlar bundan.onlarda rahat edemyecekler.

    yerlı fırmaların yatırım yapmaları uretmelerı sart.
  • RAKS ELEKTRONİK:

    Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren RAKS Elektronik, Türkiye’nin en büyük Audio/Video Kaset, CD/CD-ROM, DVD/DVD-ROM üreticisidir.

    RAKS Elektronik özellikle yüksek teknolojik Plastik enjeksiyon üretim konusunda Dünya Standartlarında en ideal maliyet ve kapasite planlaması ve kendi teknolojisi ile sürekli gelişimini devam ettirmektedir.

    Global standartlarda üretim, planlama ve teknoloji kapasitesi ile Kodak, JVC, Aiwa, Maxell gibi firmaların üretimini de yapan RAKS Elektronik, gerek kendi markası ile gerekse OEM üretimi ile Dünya çapında saygınlığı kanıtlanmış bir üretim tesisidir.
    Gerşekleştirdiği ihracat sayesinde Türkiye’ye milyar Dolar seviyelerinde döviz kazancı sağladığı gibi Türk markası ve üretim gücünü de tanıtmaya devam etmektedir.

    RAKS Elektronik Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise en büyüklerinden olan Manyetik ve Optik üretim tesisidir. Yılda ortalama 140 milyon adet Audio Kaset, 75 Milyon Video Kaset, 20 Milyon CD ve 20 milyon adet CD/DVD-R üretim kapasitesine sahip olan RAKS Elektronik son 20 yıl içinde ortalama %82 Kapasite Kullanım Oranı sağlamıştır.

    Ağustos 1993’te ilk Halka Arzını geçekleştiren RAKS Elektronik aynı zamanda 1995 yılında Nasdaq’ta kote olmuş ilk Türk şirketidir.

    Şirketin yüksek teknolojiye dayalı üretim bilgisi ve kapasitesi, mevcut ürünlerinin yanında kısa zamanda ve düşük maliyet ile katma değeri yüksek diğer ürün üretimi için ideal bir ortam oluşturmaktadır.

    RAKS Elektronik’in sahip olduğu başlıca değerler içinde;

    * Kendisinin sahip olduğu ve geliştirdiği teknoloji,
    * Kontrollü üretim ve Global standartlara sahip temiz odalar – bilhassa teknoloji se Sağlık sektörü ürünleri için ideal yapılanma,
    * ISO 9000 standartlarını aşan kalite ve güvenlik standartları,

    RAKS Elektronik – Sanayi Odası Ödülleri
    Ege Bölgesi İhracat Sıralaması – Altın, 1995
    Ege Bölgesi İhracat Artış Sıralamsı – Altın, 1995
    Ege Bölgesi Yatırım Sıralamsı – Altın, 1995

    Ege Bölgesi Yatırım Sıralamsı – Altın, 1996
    Ege Bölgesi İhracat Sıralaması – Altın, 1996
    Ege Bölgesi Vergi Rekortmenliği Sıralaması – Altın, 1996

    Ege Bölgesi İhracat Sıralaması – Altın, 1997
    Ege Bölgesi Vergi Rekortmenliği Sıralaması – Altın, 1997

    Ege Bölgesi İhracat Sıralaması – Altın, 1998

    T.C. Cumhurbaşkanı Sn.Süleymen Demirel tarafından RAKS Grubu Kurucusu ve Yön.Kur.Bşk. Sn.Aslan Önel’e Develet Üstün Hizmet Nişanı - 1999

    Daha fazla bilgi için:

    www.rakselektronik.com.tr




  • [b]Müziğin Raks ile buluşması : R 440
    Wap 2 ....Gprs class 12 ....Gerçek Bir Mobil Müzik Merkezi ....128 Mb Kapasitesi İle 30 Mp3 Müzik Parçası Rakipsiz Data Desteği İle Öne Çıkıyor, Web Ortamında Gücünüzü Arttırıyor, Multimedia Özellikleri İle De Yoğun Temponuzda Keyifli Anlar Yaratıyor. Ağırlık 72 g. Boyutlar 99 x 42 x 17,8 mm Şebeke 900 / 1800 Ajanda var Alarm var Titreşim var Hesap Makinesi var HandsFree var Ses Kayıt var Ortam Sesleri Kayıt var Kronometre var Bekleme Süresi Maksimum 180 Saat Konuşma Süresi Maksimum 2 Saat Pil Türü Li-Ion600 mAh Dahili Modem var GPRS Class 12 E-mail Desteği var WAP Ver 2.0 MP3 Çalma var MMS var Zil Tipi Polifonik 64 Ton , MP3 Melodi Prog. var Oyun F1 , Smash , Doll Telefon Hafızası 128 MB Telefon Rehberi Hafızası 300 Adet (6 Giriş) Ekran Tipi CSTN Ekran Çözünürlüğü 128 x 128 Piksel Renk Çözünürlüğü 64K Renk Paket İçeriği Data kablosu, Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil Ateşin Kırmızısı Egzotik Bir Çekim Gücü Yaratırken, Siyahın Cazibesiyle De Seçiciliğinizi Yansıtıyor. Kara Liste Özelliği Var 5 Numaraya Kadar Kara Liste Yapabiliyorsunuz, Listeye Yazdığınız Numaralar Sizi Aradığında Meşgul Görünüyorsunuz. 3 Tane Ayrı Ayrı Alarm Ayarlayabiliyorsunuz 30 Sny Çalıyor Birinci Alarmda Uyanamayanlar İçin Güzel Bir Özellik. Telefon 4 Adet Otomatik Kapanma Ve Açılma Saati Ayarlayabiliyorsunuz Örneğin Kapanma Saatini Gece 12ye Açılış Saatini 7ye Ayarladığımızda Pilden %30 Tasarruf Etmiş Oluyoruz.
    Sim Kartsız Bütün Özelliklerini Kullanabiliyoruz. Sağlık Kısmı Var, Bayanlar İçin Özel Bir Bölümü Var , Alınca Görürsünüz.
    Bu Telefon Ulusal Sanayimizin Çalışmalarının İlk Somut Örneklerinden. %100 Türk Mühendisler Tarafından Geliştirilmiştir
    .


    FİYATI : (KDV dahil ) 225 YTL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 28 Şubat 2006; 23:23:47 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: daf06
    Raks kullananlardan eleştirileri alabiliriz.
    valla ben www.uludag.org.tr den PARDUS yazılımını indirip,ücretsiz olarak kullanıyorum.çok ta gururlandım.çok güzel çünkü.
    bu forumda modemler kısmında çöpe koyup çöplüğe atılsada AIR-TIES marka adsl modem kullanıyorum ve çok üstün performanslı.çinde yaptırıyorlar ama yazılım+donanım İ.T.Ü. +gebzede kurulu bulunan air-tıes şirketine ait.yani türk.

    Pardus güzel fakat gelişmesi gerek. Phyton binnaryleri eksik, eski şehirde yapımcılarının bazılarıyla konuşma fırsatım oldu. yaptıkları hatayı kabul etmiyolar! böyle yaparlarsa bicacık olmaz Pardustan...

    bozuk ulusal işletim sistemi istemezukkkkkkkk....

    +

    AIR-TIES'i çöpe atan adamın aklından şüphe ederim

    airties i yapanlar amerikada ar-ge çalışmalarında bulunmuş kişiler, darkhardware incelemesini okudum AirTies modemlerin. Nerdeyse 10 üzerinden 10 almışlar. bende istiyordum fakat önce bu modemim bozulması gerek

    şaka maka Air-Ties Türkiyedeki en iyi modem.




  • teşekkür edrim. ama pardus güzel be arkadaşım.ben öyle bilgisayar programcısı değilim.ama epey bir mesafe aldım yanlış kullanmam konusunda.yani neyi yapmayacağımı öğrendim sayılır.

    veb tasarımcısı bir bilgsycı arkadaş indirmişti.yükledi kullanıyor.çok güzel diyor.ama tabi onun ne kadar ihtiyacına cevap veriyor bilmiyorum.
    eksikleri tabiki gidermeleri gerek.

    halbuki www.uludag.org.tr de öneri ve yardım istiyorlar +birlikte çalışalım diyorlar.


    aır-tıes modem konusunda, yine donanımhaberde modemler başlığına bakarsan ne demek isteiğimi anlarsın.
    nesnel eleştiri değil amcamlarınki.direk dandirik diyor.bakabilirisn.birçok isim var.acenta+distrbtr falanlarmı acaba???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daf06 -- 20 Şubat 2006 22:35:11 >




  • Bence tez zamanda en azından şu an için türkiyede PARDUS kullanımı teşvik edilmeli, tanıtılmalı.eksiklerde böyle giderilir.ihtiyaçlar ortaya çıktıkça düzeltilir.

    en ufak eksikte kıyameti kopartmak yerine düzelttirme yoluna gidilmeli+yardımcı olunmalı.mikrosoft başlangıçtan bugüne az soymadı milleti.bir sürüde eksikleri kullanımdayken giderildi.pardus bedava.bsa cı derdiniz yok.

    sonra pardusta virüs+trojan+solucn derdi yok dendi.bakalım kullanarak göreceğiz.

    başarılı çalışmalar ve ortaya konan emek, değerinden anlayanlar tarafından takdir edilmeli.......
  • Diyalog iletişim RAKS 440 ta kampanya yapmış herhalde.yeni kameralı modllr çıkacağı içinmi yaptılar bilmiyorum.

    zaten benim bildiğim iyi satıyordu 440. genpanın sitesinde ürün yok .diğer modeller var.başka bir-iki büyük mağazanın veb sayfasındad ürün yok.marka var.stok yok.
  • Önem verdiğim ve bazı önyargıları da yansıttığı için eski bir yazımı buraya kopyaladım.


    Merhaba sayın arkadaşlar.
    Bu kez size ülkemiz insanını ne hale getirdiklerinin bir iki örneğini sunmak istiyorum.kendi yaşadığım şehirde sözümün geçtiği iki merkezde raksın bu ürünleri şu an güzel bir ilgiyle satılıyor.
    Bende diğer abone merkezlerine bir uğrayayım dedim.sahipleri öyle sima olarak tanıdık kişiler . raks tan bahsettim biraz.broşür bıraktım.telefonun teknik özelliklerini ve fiyatını anlattım.diğer arkadaşlar bayağı güzel satış rakamlarına ulaştılar dedim.
    Ne cevap verdiler biliyormusunuz: biz raksı biliyoruz. ne biliyorsunuz diye sordum.eskiden epey fazla problem yaşamışlar kendi ifadelerine göre.sorun yaşamışlar.ne sorunu yaşadınız diye sordum.detay yok tabi.bakın arkadaşım diyorum.bu bizim malımız.ülkemizin malı.buna sahip çıkmazsak bunun anlamı nedir düşünüyormusun diye sorduğumda tabi sıkışıyorlar abartılı ve tamamen dedikoduya dayalı bir önyargı tabi bilinçsizce-cahilce farkındalar tabi düşüncelerinin gerçek olmadığının, abi biraz pazara insin bakalım falan satsın bizde sonradan getiririz falan yolunda beyanlar da bulunarak beni kırmıyorlar akılları sıra...............
    Anlamadığım, tabi biliyoruz son elli yıldır yaşadığımız süreci de yinede soruyorum.: yani bir ülke insanı, tabi burada insan profilide ön çıkıyor.genelde bu tür arkadaşlar biraz sermaye yapmış bilinç noksanı az gelişmiş duyarsız kesim oluyor.yani insanımızı bu hale getirmek bu ülkeye yapılmış en büyük ihanette, bunu kısmen başardılar tabii.
    Diyeceğim şu yabancı markalarda yüzlerce sorun çıksa tüketici şikayeti olsa ve de sahip çıkılmasa ben çevremden biliyorum nokıa kullananları, bizim güzel satıcı kardeşlerimiz bayilerimiz bunu normal karşılayıp dedikodusunu yapmazlar.
    ama raks ta ooooooo. ne sorunlar yaşamışlar bir bilseniz.Sorun yaşadık diyenlerde de bir tane raks ürünü satmadı zaten kimseye, ne kullandı ne sattı.halbuki ben kendi arkadaş çevremden biliyorumki raks kullananlardan hiçbir yakınma duymadım.sadece bir ara ortalıktan kayboldular pildi şarz aletiydi falan bulunmamıştı.tabi raksın teknik servise ulaşıldığında bu sorunlar da çözülmüştü.....

    Evet ey bayi+satıcı+bu işin ticaretini yapan kardeşlerim .kendi ülkenize kendi ürününüze sahip çıkınız.tüketicinin önüne raks seçeneğinide sununuz.Çünkü sunduğunuz dahilde sizin fazla bişey demenize gerek kalmadan ürün kendini sattırıyor merak etmeyiniz.bırakın bazı tek tük yaşanmış sorunları abartıp, dedikodu yapanları küçük insanlar olarak değerlendiriniz.
    Saygılarımla...




  • Raks'ın garanti kapsamındaki teknik servis hizmeti nasıl? Her ilde var mı? Ve varsa, hiç gidip de sonuç hakkında yorum yapabilecek olan var mı?

    Teknik servis önemli bir konu.
  • başarı görünüyor garanti belgesinde.
    ana merkezlerde ve samsun+trabzon.........gibi illerde var.

    benim ilde satılan 440 lardan birinde arama acile düşmüş.2 ay kadar kullandıktan sonra olmuş.nasıl başardıysa amcam artık telefonu bozmayı.........
    satıcı çocuk kendi sim kartıylada denemiş, hat bulamamış.gönderdiler 2-3 gün gibiydi herhalde kargo gecikmesi falan, Başarı trabzon servisi yaptı bildiğim kadarıyla.şu an problem yokmuş.
  • madem telefon yapıyosun tipinide adam gibi yapta gidip alalım.
  • Alman firması aralarına Türk bayrağının da bulunduğu tuvalet kağıtı üretti. Türk milletine düşen görev Alman başbakanı'nın fotoğraflarını tüm turistik tuvaletlerin pisuvarına yapıştırmaktır.


    Son dönemlerde Türk ve Müslümanları çileden çıkaran olayların ardı arkası kesilmiyor. Karikatür kriziyle bir anda şimşekleri üzerine çeken Danimarka'dan sonra şimdi de bir Alman firmasının piyasaya sürdüğü çeşitli ülkelerin bayrağı bulunan tuvalet kağıdı konuşuluyor.

    Üzerinde Türk bayrağı bulunan tuvalet kağıdını piyasaya süren Alman firması gurbetçilerin tepkisini topladı.Bilal Karaca adlı gurbetçi, "Bunlar ne yapmak istiyor, Allah aşkına bizim bayrağımıza hakaret ettiklerinden haberleri yok galiba" dedi. Hasan Yıldırım adlı gurbetçi ise, "O bayrak bizim atalarımızın kanıyla meydana gelmiştir. Biz bunu basit bir şeymis gibi kabullenemeyiz" diye konuştu. Paper+Desing adlı firmanın ürettiği tuvalet kağıdı 1,70 Euro'ya (2,5 YTL)satılıyor.
    www.internetajans.com



    Bu yazının yeri burası değil ama, biraz daha esnek ve kendimize,işimize,aşımıza,ekmeğimize sahip çıkma günleridir bu günler türkiyenin.




  • telefonumabak arkadaş www.testmobil.com sitesinde güzel bir fırça atmış.bende bir iki satır yazdım.

    herifler üşenmeden laga luga yapıyorlar.telefon almışmışta, donanımhaberde ki topiğe inanıp almışta, türk malı değilmişte.allah sen büyüksün.
    .......mnkdmn....nsi sanki nokıa yada motorola alınca huzur buluyor,ruhu rahatlıyorda raks alınca rahatsız olup hemen yazılar yazmaya başlıyor.
    sonra sen üründe yetersiz olan,yani eksik yerlerini yaz da eleştir.yok....sokak ağzı.zorlamı aldırdılar sana.

    ama ben bu tür feveranların,yazıların kesinlikle artık, türkiye gibi genç ve sürekli model değiştiren bu pazarı provoke eden cep telleri üreticileri ve yerli taşaronları tarafından yapıldığını ciddi ciddi düşünmeye başladım.
    cahillik le alaksı yok artık bence.bu işte bir hırt! var.....RAKS bence onlar için kendi teknolojisi ve argesi olduğu için önemli bir rakip.....artık böyle düşünüyorum.yoksa bu kadar karalama yapılamaz kendi ülkenin bir şirketine-ürününe..........




  • RAKS 440 ın iki mağaza daki fiyatları.kangurumda peşin fiyataına 10 taksit.fark var yani.


    Internet Mağazası Liste Fiyatı Birimi KDV Sıralama Fiyatı Son güncellenme
    Kangurum
    197.00 YTL dahil 197.00 YTL bugün 11:19
    Hepsiburada
    230.10 YTL dahil 230.10 YTL bugün 08:13
  • Ben de bir 440 aldım.Ancak bilgisayara bağladığımda otomatik yükle seçeneğini tıklıyorum.Ama telefonun driver ını bulamıyor.Paket içeriğinde CD de yok.Nereden bulabilirim ben bu telefonun driver'ını.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bozo.

    Ben de bir 440 aldım.Ancak bilgisayara bağladığımda otomatik yükle seçeneğini tıklıyorum.Ama telefonun driver ını bulamıyor.Paket içeriğinde CD de yok.Nereden bulabilirim ben bu telefonun driver'ını.



    usb kablosunu pc ye takıp com port seçiyorsun.eğer sihirbaz çıkıp hala da bulamıyorsa modemi,yani modem sorgula dediğinde bulması lazım.standart sürücüler yüklüdür zaten.bilgisayarın güncelleme yapıyorsa.kurulum adımlarında belki hata yaptın.
    ama illada modemi bulamıyorsa............www.raksmobil.com dan r440 kolay bağlantı yazılımı var.onu indir 2 dk da.
    yalnız ilk başta bende hatalı bir adım yapmıştım görmemişti.ben o yazılımı bile yüklememiştim.o zaman koymamışlardı sayfaya.
    ben yükledikten sonra bayağı bir hızlı bağlantı vardı gprs .ama tabi 10 dak kadar bağlanmıştım denemek için.2,5 milyon gelmiş sadece o süre için.turkcell ateş pahası.

    eğer telsimin bu bedava işinden yararlancaksan öneririm.bağlantı hızı,veri aktarımı e-kolayın pahalı paket içeriği kadar hızlı.önceden katkat ekolay kullanıyorumdum.aynı onun gibi hızı vardı.


    eğer hiç birşey yapamadım ben bunlarla uğraşmak istemiyorum dersen hattında turkcelle se www.turkcell.com.tr den ''connect-cell '' var.onu indir.direk telefonu usb ye bağlayınca bağlan.

    ama normalde kitapçıktaki adımları yapınca bağlantı oluyor.belki değerlerde eksik giriş yapıyorsun!!!




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.