Şimdi Ara

İş Bankası İnternet Şubesi Müşterilerine Özel Markafoni'de 10 Tl İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 - 20 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerli olan yeni fırsat kampanyasında, referans numarası kullanılarakwww.markafoni.com’dan Maximiles veya Maximum Kart ile yapılacak olan 75 TL ve üzeri alışverişte anında 10 TL indirim fırsatı sunuluyor. İnternet Şubesi’ne müşteri numarası ve şifresi ile giriş yapan müşteriler giriş sayfasında sunulan kampanya teklifini “İstiyorum” butonuna basarak kabul ettiklerinde kampanya referans numaraları görüntüleniyor. İnternet Şubesi’nden aldıkları referans numarasınıwww.markafoni.com alışveriş sayfasında “İndirim Kodunuz” alanına giren müşteriler kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Kampanya Detayları:

Fırsat Kampanyası 2 - 20 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanmak için kullanılacak olan referans numarası kampanya teklif görselinin altında bulunan “İstiyorum” butonuna basılarak alınabilir.
    Referans numarası kullanılarak markafoni.com’dan Maximum Kart veya Maximiles ile yapılacak olan 75 TL ve üzeri alışverişte anında 10 TL indirimden faydalanılabilir.
    Referans numarası, markafoni.com internet sitesinde sepetin onaylandığı sayfa üzerindeki “İndirim Kodunuz” alanına girilerek kullanılabilecektir.
    Referans numarası 20 Mayıs 2012 tarihine kadar geçerlidir.
    Kazanılan indirim, markafoni.com’da yer alan tüm ürünlerde geçerlidir.
    Kampanya referans numarası tek kullanımlıktır.
    Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

Az önce denedim, alt limit 75 tl olarak belirtilmiş ama herhangi bir sınır olmaksızın 10 tl indirim sağlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benliharun -- 4 Nisan 2012; 20:30:29 >

• acaba 2 tane iş bankası çeki birleşiyormu deniyen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiPeRVA -- 5 Nisan 2012; 7:49:26 >
  • markafoni hangi kargoyla yolluyor ürünü?
  • 75 lira yerine 250 lira olsaydı o zaman 10 tl indirim bir işe yarardı :)
  • ISBK7DT7KGC isteyen kullansın
  • cok gerekliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

ISBK7DT7KGC isteyen kullansın

tşkkrler kullandım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kargo dahil 10.90 tl tutan ürün 90 kuruşa geldi teşekkürler duyuran arkadaşa
  • Arkadaşlar kodu kullanmak istemeyen varsa bana verebilirse sevinirim. İlk defa forumda birşey istiyorum. Bir tuhaf oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

kargo dahil 10.90 tl tutan ürün 90 kuruşa geldi teşekkürler duyuran arkadaşa

Tamamda 75tl uzeri....
  • konuyla direkt ilgili değil ama konu markafoni ise sorayım af buyurun:

bu markafoni davet ettiğimiz arkadaşların yapmış olduğu alışverişlere hiç çek vermedi?

davet hediye çeki 10 TL kazanan var mı? varsa kaç ay sonra geliyor?

bilgi verirseniz sevinirim
  • Banada geldi mail ama pek ic acici degil yaniii
  • quote:

konu başlığını okuyup yorum yapan stayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

konu başlığını okuyup yorum yapan stayla

Arkadaşa demişsin ama asıl sen dediğin duruma düşmüşsün.
    Konuyu açan arkadaş yazmış 75TL alt limit henüz uygulanmamış diye.
    Ayrıca bizzat denedim, 10TL üzeri sipariş oluşturdum birkaç dakika önce sadece 90 kr ödeyip aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 5 Nisan 2012; 7:17:45 >

• 26 liralık siparişim 16 liraya geldi, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • ya markafoni sey degil miydi .... gulben ergenin programi ?! yanlis mi hatirliyorum yoksa ?
  • Arkadaşlar 75 TL alt limit yok. Dün akşam kargo dahil 26 TL'lik siparişi 16 TL olarak ödedim, bilginize.
  • Bende Altlimit olmadan alışveriş yaptım, teşekkür ederim
  • evet su an alt limit yok.. 0,89 a tava aldım
  • Kullanmayacak varsa rica edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogi1907 -- 5 Nisan 2012; 10:03:33 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.