Şimdi Ara

'Bu arabaya bu para verilmez' diyenler, hangi arabaya ne kadar para veriyor=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda sık sık "yav, şu arabaya bu kadar para verilir mi" konseptli yorumlarla karşılaşıyorum. İşin garip yani, neredeyse tüm araçlar için benzer yorumlar geliyor. Araç ya kalitesizdir, o kadar para verilmez, kalitelidir, o kadar para etmez. Bu yorumun yapılmadığı araç yok gibi.

"Bu araca bu kadar para verilmez" diyen araçlar, hangi araca ne kadar para veriyor? Fayda ve maliyet kriterleriniz nelerdir? Yoksa herkes SuperB kullanıyor da, ben dışarı çıktığımda arabalarınızı mı saklıyorsunuz?

Yorumları alalım, mantıklı kriterleri hep beraber kullanalım...

• Milletin "Bu Paraya Değer Kaçırma" Dedikleri Arabalara Sen Ne Diyosun ?
  • Hayırlı olsun diyorum.
  • Ne Güzel.Her Arabaya Aynı Yorumun Yapılması Gerektiğini Göstermez.Ederi 20.000 TL Olan Arabaya Adam 25.000 Çekiyosa 1-2 Yorum Yapılır.Sonuçta Kişi Kendi İradesinde Özgürdür.Aklında Şüphe Varki Burada Soruyo Bu Arabayı Alayımmı Diye,Bilen İnsanlar Elbetteki Alma Vs Diyecek.Bilmeden Yorum Atan Varsa Yada Her Arabaya Aynı Cevabı Veren Varsa Bu Konuyu Onlar Cevaplasın.
  • Dacia Dusterin en fulluna 50 milyar vermeyen arkadaşım Kia sportage'nin en baz olanına 60 milyar vermeye hazır. Yorum yok.
  • Amaçsız yere atarlanmana gerek yok. Yukarıda gayet mantıklı olarak "fayda - maliyet kriterlerinizi öğrenelim, hep beraber kullanalım" yazıyor. Varsa buna benzer kriterlerin, yaz, paylaşalım. Yoksa eğer, yazdıklarının konuyla alakasız oluyor, PM at, onu orada ya da başka bir başlıkta konuşuruz.
  • şimdik burası forum ve herkes aynı fikir oldmak zorunda mı yada herkes aynı fikirde olursa insanlar birbirlerini nasıl eleştirecek?onu da geçtim bir adam araç almak istiyorsa buraya neden konu açar fikir almak için mi ,yoksa herkesin hayırlı olsun demesi için mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E ben de diyorum ki, bu yorumun altında yatan kriterlerin nelerdir? Neden verilmez o araca o para? Senin beklentin nedir, bu beklentiye biçtiğin değer nedir? Yoksa herkesin aynı yorumu yapmayacağı gayet ortada.
  • bu arabaya bu para verilmez diyerek yorum yapanların , yorumlarını bina ettikleri temel araçların full modellerinin fiyatlarını baz alarak yorum yapanlar. aracım illa full olacak diyerek alışveriş yapanlar zaten her markadan kazık yiyor, her markanın uygun fiyatlı bir modeli oluyor uygun almak isteyene kapı açık yani . onun için çok afaki yorumlar bu arabaya bu para verilmez biçimindeki yorumlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Arkadaşlar selamlar.

Forumda sık sık "yav, şu arabaya bu kadar para verilir mi" konseptli yorumlarla karşılaşıyorum. İşin garip yani, neredeyse tüm araçlar için benzer yorumlar geliyor. Araç ya kalitesizdir, o kadar para verilmez, kalitelidir, o kadar para etmez. Bu yorumun yapılmadığı araç yok gibi.

"Bu araca bu kadar para verilmez" diyen araçlar, hangi araca ne kadar para veriyor? Fayda ve maliyet kriterleriniz nelerdir? Yoksa herkes SuperB kullanıyor da, ben dışarı çıktığımda arabalarınızı mı saklıyorsunuz?

Fluence'ye 55 milyar verilmez diyen adam passat'a 90 milyar veriyor. Forumda en bariz kıyaslama bu iki araba arasında oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Dacia Dusterin en fulluna 50 milyar vermeyen arkadaşım Kia sportage'nin en baz olanına 60 milyar vermeye hazır. Yorum yok.

yalnız spo nun baz donanımı Dusterla karşılaştırma zaten tek donanım geliyor cam tavanaa kadar standart
  • quote:

Amaçsız yere atarlanmana gerek yok. Yukarıda gayet mantıklı olarak "fayda - maliyet kriterlerinizi öğrenelim, hep beraber kullanalım" yazıyor. Varsa buna benzer kriterlerin, yaz, paylaşalım. Yoksa eğer, yazdıklarının konuyla alakasız oluyor, PM at, onu orada ya da başka bir başlıkta konuşuruz.

Yoo Atarlanmak Böyle Olmuyo Eminim :) Bence Direk Olarak Konu Alakasız.Burası Bi Forum Adam Almalımıyım Diyosa Alma Diyen Olmaması Garip Olur.

Şimdi Ben Herkes Aynı Yorumu Yapmak Zorunda Değil Dedim Diyemi Konuyla Alakasız Yorum Yapmış Oldum.
  • O araç 5 para etmez...

Kapıma koymam...

Gibi ifadeleri kullanan arkadaşların eğitim seviyelerini, ekonomik durumlarını merak ediyorum. Ek olarak acaba hangi araca biniyorlar?

Millet çalışmış, kazanmış, alın teri döküp almış. Hevesle otomobil sever olarak foruma giriyor. Girip gireceğine pişman oluyor. Bravo sahiplerinin durumu buna örnek gösterilebilir (Fiat kullanıcısı değilim, arabalarına ayar olurum). Forumda 3-5 tane marka var, sanki başka da araba yok.

Firma bazlı eleştirirsiniz, teknik eleştiri getirisiniz, tecrübe etmişsinizdir paylaşırsınız ama direkt 3-5 kelime ile kestirip atmak çok abes. Bu günlerde de çok moda... Çok ayıp.
  • Tavsiye isteyenlere yapılan abartıya kaçmayan eleştirilere bir şey demiyorum ancak bazı abilerimiz araba almış sevinçlerini paylaşıyorlar onlara yapılan
    -geçmiş olsun
    -paraya yazık
    -bedava verseler binmem tarzı yorumları görünce tepem atıyor
  • Benim herkesin beğenip aldığı arabaya saygım var. Ama şahsen Fransız arabalarını kötü şöhretlerinden ve tasarımlarını beğenmediğimden dolayı tercih etmem. Ben 56ya Golf aldım(Daha doğrusu babam abim ile bana aldı.). Ben otomobiller ile baya ilgili olduğum için biraz ben seçmiş gibi oldum. Dizel hiç düşünmedim. Turbolu olmasını istedim daha ekonomik olduğu için. Seçenekler baya düştü. 11 Yaşında bir VW sahibi olduğumuzdan ve 11 yıldır hiçbir ciddi sorunla karşılaşmadığımız için birazda Golfün tasarımını sevdiğimiz için Golf aldık. Astra alınabilirdi. Ama orta konsolu çok düğmeli arabaları sevmiyorum(Panamera hariç :D ). Golfe karar verindikten sonra abim rengini seçti(Ben metalik zambak kırmızısı istedim. Ama maviye karar kıldık. Hoş zaten artık Türkiyeye Zambak kırmızısı gelmiyormuş.). Ben Jant eklettim. Babam sunroofta olsun yazın iyi olur dedi derken sipariş ettik ve Golf aldık. Donanım olarak bence bir eksiği yok. Keşke şu da olsaydı demiyorum mutluyum...

• Barış aynı olayı bende anlamıyorum değmez falan diyorlarda adamın bindiği araca bakıyorsun bildiğin karalama kampanyası yapmak için gelmiş.
    Donanımı dolu olsun, fiyat - performansı makul olsun yeterli benim için.
  • quote:

Arkadaşlar selamlar.

sen bilmiyor musun? forumda herkes 1.90 boyunda. herkes kaslı. herkes superb ve aveo kullanıyor.

• bana göre c sınıfı dizel sedan bir araca 30 bin üstü verilmez ikinci eller için konuşuyorum. bende bu kriterime uyan bir arac aldım.
    sıfır 50 bin üstü c sınıfları ilgi alanıma girmiyor bile örnek veriyorum...
  • Bu tarz yorumları dikkate almayacaksın.

Burası bir forum her çeşit adam var. Ve istediklerini söylemekte özgürler. Aynı şekilde istedikleri aracı beğenip beğenmemekte.

Konu açan kişi bunları göz önüne alırsa ya hiç etkilenmez yada çok az etkilenir kanaatimce.
  • Güzel bir başlık eline sağlık diyorum öncelikle

anlattığın tarzda yorum ve tavsiye çok

şimdi ben kafama W 210 kasa 98 ve üzeri bir mercedes E serisi tasarladım

kimin ne dediği neden nasıl dediği hiç ve hiç umurumda değil almak istediğim araç 2 litre benzinli bir motoru ve otomatik bir şanzımanı var.

şimdi böyle bir başlık açsam beni dellendirirler yok alma çok eski çok yakar arıza çok çıkarır vs vs.

ben daha önce bu aracdan 2 tane kullandım

üstüne hiç bir araç onların tadını bırakın yakalamayı yanından bile geçmedi.

yine mercedes alacağım kısmetse 98-2003 arası bunlar benim fikrim ve hayat görüşüm

artık konforu sürmek istiyorum kendimce

alınmaz alınır orası göreceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 31 Mart 2012; 19:32:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.