Şimdi Ara

Skoda Superb 1.6 TDI Elegance aldım izlenimlerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
37.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta Skoda Superb 1.6 TDI elegance aldım.Aracın liste fiyatı 78.500 idi kampanya vardı 74.500 a indi ben 73 küsüre aracı aldım.Öncelikle araç elegance donanım olduğu için gerçekten iyi.1.6 TDI beklediğimden fazla performans veriyor.

    Aracın sürüşü gerçekten çok yumuşak özellikle direksiyonu.Ayrıca motorun da ekonomik bir motor olması büyük bir artı.Ben passat alsaydım bu paraya Trendline alabilirdim ancak aynı motora sahip bir aracın full donanımlısını aldım.Sonuçta Audi - VW - Skoda - Seat aynı motorları kullanıyor.Aklımda passat vardı ama skoda ya da bir uğrayayım dedim ve bu aracı aldım.

    5 ileri vites yetmez diyenler olabilir.Ancak bu araç dizel ve benzinli kadar devir çevirmiyor.Bu yüzden 6.vitese ihtiyaç duymuyor.Ben 210 km/h hıza çıktım araçla daha giderdi ancak yeni diye zorlamak istemedim.Ben aracı biraz sıkıştırarak kullanıyorum genelliklede klima açık şehir içi 7 yakıyorum.

    Gözüme çarpan en büyük eksiklik cd çalar.Passat gibi RCD 510 olsaymış gerçekten çok iyi olurmuş.Böyle bir araca yakışmıyor.

    Bu arada araç çok güzel gaz yiyor.Benzinli bir araçta bastığınız kadar basmayı deneseniz araç uçar yani o derece.

    Bu arada ses sistemi görünürde VW ile aynı ama ben Skoda'nın daha kaliteli olduğunu farkettim.Gerek ekran çözünürlüğü gerek ise ses kalitesi olarak.

    Aracın frenleri gayet güzel ne çok sert ne çok yumuşak.

    Direksiyonun ayarlanabilmesi çok güzel bir artı.Tabi artık bu çoğu markada var.

    Özellikle aracın direksiyonu çok güzel ben çok beğendim.Ergonomi açısından çok güzel ve rahat.



    Ben genel olarak çok memnunum araçtan zamanım olmadığı için bu kadar yazıyorum ancak iş yoğunluğundan fırsat bulursam diğer yönlerinide yazacağım aracın.

    İyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali1623 -- 1 Nisan 2012; 17:59:02 >







  • Dsg ile ilgili olarak forumda okuduklarınıza çok fazla değer vermemenizi öneririm. Her otomatik şanzımanda sorun yaşanabilir elbet fakat vw ve diğer marka fanatikleri arasındaki atışmalarda "dsg" sürekli öne sürülüyor. Vw gurunun total satış oranı baz alındığında arıza oranı düşünüldüğü gibi fazla değil

    Bu konuda birde kullanıcı anketi yapıldı, durum kesinlikle abartıldığı gibi değil. Özellikle takip ettim; şikayet edenler genellikle hiç bu şanzımana sahip bir araç kullanmamış olanlar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_57951692/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 29 Mayıs 2012; 8:43:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: günerkanat

    Dsg ile ilgili olarak forumda okuduklarınıza çok fazla değer vermemenizi öneririm. Her otomatik şanzımanda sorun yaşanabilir elbet fakat vw ve diğer marka fanatikleri arasındaki atışmalarda "dsg" sürekli öne sürülüyor. Vw gurunun total satış oranı baz alındığında arıza oranı düşünüldüğü gibi fazla değil

    Bu konuda birde kullanıcı anketi yapıldı, durum kesinlikle abartıldığı gibi değil. Özellikle takip ettim; şikayet edenler genellikle hiç bu şanzımana sahip bir araç kullanmamış olanlar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_57951692/tm.htm

    Evet. Ama bizde daha önce hiç dsg değil otomatik Yada tiptronik vites bile kullanmadık. Korkum bu yüzden Zaten babam otomatik istemiyor. Benim1 yilim daha var kullanmak için. Annemle ben otomatik istiyoruz. Yani zor ikna ettik babami skoda markasını tanımasaydı zaten hiç yaklaşmazdı 1980 skoda 742 120L vardı ben küçükten 11 yıl kullanmış babam onu. Şimdi doblomuz var. Yani ileride sorun cikarsa nerdende aldik sunu demeyi istemiyoruz ama Dediğiniz gibi birazda şans ısı bu galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.