Bildirim
bim waffle
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
var var -
evet hayla var -
Olmazmı sen bime gel her türlü ürünleri bulabilirsin. -
üstünde bal gibi bir şey olan disk şeklindeki şeyi mi diyorsunuz?tadı 10 numaraydı o mu acaba? -
çok iyidir o çaya bandırıpda... -
Resim yok mu? Merak ettim de. -
-
-
-
Pakedi poşet zaten görürsün waffle diye çerezlerle çikolataların arasında bulursun -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
quote:
Orijinalden alıntı: Aang67
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
quote:
Orijinalden alıntı: Aang67
Resim yok mu? Merak ettim de.
pek sevmedim tadını.Ama pasta kreması,muz ve nutella sürüp ocakta yaklaşık1 dk ısıtınca süper oluyor
Pakedi tam olarak neye benziyor ve üzerinde ne yazıyor? Gittiğim zaman alıp deneyeyim.
Bunlarda paketi
Tamamdır. Bir ara gider alırım güzel görünüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
bim waffle ı bilmiyorum da blue waffle çok güzel
yedinmi hocam?
-
genel olarak konuşuyorum bir şey ucuz ve lezzetliyse içerisinde ne var diye araştırmak lazım.. hele bir de o mal, kaliteli bir firma tarafından üretilmiyor/satılmıyor ise daha da dikkat etmek lazım.. içerisinde ne var? hangi katkı maddesi kansere yol açıyor? hangi katkı maddesi insanın doyma güdüsünü kapatıyor.. ucuz ve güzel diye bilinçsiz beslenip, sağlığınız üzerinden para kazanmaya çalışan hiçbir kişi/kurum a bu imkanı vermeyin.. biraz bilinçli olun -
Yapımı nasıl beyler tavadamı ısıtayım yoksa mikro dalgayamı atayım direk
gidip alacam şimdi bi denemek için -
quote:
Orijinalden alıntı: bhiziroglu
genel olarak konuşuyorum bir şey ucuz ve lezzetliyse içerisinde ne var diye araştırmak lazım.. hele bir de o mal, kaliteli bir firma tarafından üretilmiyor/satılmıyor ise daha da dikkat etmek lazım.. içerisinde ne var? hangi katkı maddesi kansere yol açıyor? hangi katkı maddesi insanın doyma güdüsünü kapatıyor.. ucuz ve güzel diye bilinçsiz beslenip, sağlığınız üzerinden para kazanmaya çalışan hiçbir kişi/kurum a bu imkanı vermeyin.. biraz bilinçli olun
çok ucuz değildi bildiğim kadarıyla kaliteli bi marka ama yağ oranı çok yüksekti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: goldiewilson
quote:
Orijinalden alıntı: bhiziroglu
genel olarak konuşuyorum bir şey ucuz ve lezzetliyse içerisinde ne var diye araştırmak lazım.. hele bir de o mal, kaliteli bir firma tarafından üretilmiyor/satılmıyor ise daha da dikkat etmek lazım.. içerisinde ne var? hangi katkı maddesi kansere yol açıyor? hangi katkı maddesi insanın doyma güdüsünü kapatıyor.. ucuz ve güzel diye bilinçsiz beslenip, sağlığınız üzerinden para kazanmaya çalışan hiçbir kişi/kurum a bu imkanı vermeyin.. biraz bilinçli olun
çok ucuz değildi bildiğim kadarıyla kaliteli bi marka ama yağ oranı çok yüksekti
piyasaya göre gayet ucuz, içindeki maddelere bir daha bakmanı öneririm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopoll
evet hayla var
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=h%C3%A2l%C3%A2&uid=21446&guid=TDK.GTS.4f69e99a5334a6.59508702
doğrusu hâlâ
bu da senin yazdığın (!)hayla.
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4f69e99e346bf3.87272112
-
güzelse gidip partyle birlikte alıyım
Benzer içerikler
- trendyol'da satış yapanların yorumları
- sakalım çıkmıyor
- getir sigara getiriyor mu
- yutkunurken boğazda balgam hissi
- aldatma hikayeleri
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği
- ets2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X