Şimdi Ara

bim waffle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bim ciler bi ara hollanda markalı buskivi gıbi waffle satılıyordu hala var mi

• var var
  • evet hayla var
  • Olmazmı sen bime gel her türlü ürünleri bulabilirsin.
  • üstünde bal gibi bir şey olan disk şeklindeki şeyi mi diyorsunuz?tadı 10 numaraydı o mu acaba?
  • çok iyidir o çaya bandırıpda...
  • Resim yok mu? Merak ettim de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 Dondurulmuş Patates
    12 yıl önce açıldı
    Bim kaşar zammı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Resim yok mu? Merak ettim de.

bim waffle
     bim waffle
    pek sevmedim tadını.Ama pasta kreması,muz ve nutella sürüp ocakta yaklaşık1 dk ısıtınca süper oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

bim waffle
     bim waffle
    pek sevmedim tadını.Ama pasta kreması,muz ve nutella sürüp ocakta yaklaşık1 dk ısıtınca süper oluyor

Fena halde canım çekti
    Gidip alayım

• quote:

quote:

bim waffle
     bim waffle

Pakedi tam olarak neye benziyor ve üzerinde ne yazıyor? Gittiğim zaman alıp deneyeyim.

• Pakedi poşet zaten görürsün waffle diye çerezlerle çikolataların arasında bulursun
  • quote:

quote:

quote:

bim waffle
     bim waffle

Pakedi tam olarak neye benziyor ve üzerinde ne yazıyor? Gittiğim zaman alıp deneyeyim.

bim waffle
     bim waffle

Bunlarda paketi

• quote:

quote:

quote:

quote:

bim waffle
     bim waffle

bim waffle
     bim waffle

Bunlarda paketi

Tamamdır. Bir ara gider alırım güzel görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

bim waffle ı bilmiyorum da blue waffle çok güzel

yedinmi hocam?
  • genel olarak konuşuyorum bir şey ucuz ve lezzetliyse içerisinde ne var diye araştırmak lazım.. hele bir de o mal, kaliteli bir firma tarafından üretilmiyor/satılmıyor ise daha da dikkat etmek lazım.. içerisinde ne var? hangi katkı maddesi kansere yol açıyor? hangi katkı maddesi insanın doyma güdüsünü kapatıyor.. ucuz ve güzel diye bilinçsiz beslenip, sağlığınız üzerinden para kazanmaya çalışan hiçbir kişi/kurum a bu imkanı vermeyin.. biraz bilinçli olun
  • Yapımı nasıl beyler tavadamı ısıtayım yoksa mikro dalgayamı atayım direk

gidip alacam şimdi bi denemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

genel olarak konuşuyorum bir şey ucuz ve lezzetliyse içerisinde ne var diye araştırmak lazım.. hele bir de o mal, kaliteli bir firma tarafından üretilmiyor/satılmıyor ise daha da dikkat etmek lazım.. içerisinde ne var? hangi katkı maddesi kansere yol açıyor? hangi katkı maddesi insanın doyma güdüsünü kapatıyor.. ucuz ve güzel diye bilinçsiz beslenip, sağlığınız üzerinden para kazanmaya çalışan hiçbir kişi/kurum a bu imkanı vermeyin.. biraz bilinçli olun

çok ucuz değildi bildiğim kadarıyla kaliteli bi marka ama yağ oranı çok yüksekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldiewilson

quote:

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

genel olarak konuşuyorum bir şey ucuz ve lezzetliyse içerisinde ne var diye araştırmak lazım.. hele bir de o mal, kaliteli bir firma tarafından üretilmiyor/satılmıyor ise daha da dikkat etmek lazım.. içerisinde ne var? hangi katkı maddesi kansere yol açıyor? hangi katkı maddesi insanın doyma güdüsünü kapatıyor.. ucuz ve güzel diye bilinçsiz beslenip, sağlığınız üzerinden para kazanmaya çalışan hiçbir kişi/kurum a bu imkanı vermeyin.. biraz bilinçli olun

çok ucuz değildi bildiğim kadarıyla kaliteli bi marka ama yağ oranı çok yüksekti

piyasaya göre gayet ucuz, içindeki maddelere bir daha bakmanı öneririm

• güzelse gidip partyle birlikte alıyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.