Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1909. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
70.298
Cevap
511
Favori
4.415.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    bilgi için çok teşekkürler.
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Araçla ilgili bir durum olmasın? Benim aracım 29km ortalamda ki 3 kısım yoldan herbiri eşit parça dersek 2 kısımda aşırı trafikte gitti bugün ki comfort modda ve 8.1 -8.3 arası gösterdi ibre. toplam yol 22.9 km.
  • telcontar06 T kullanıcısına yanıt
    ARAÇ 2013 3,16 KASKO GÜNEŞ SİGORTA 1500 TL , TRAFİK SİG. 485 AXA
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    İlginç, 35 km ortalama sürat için çok yüksek bir tüketim. Tabi ortalama sürat her şeyi göstermiyor ama yine de bir göstergedir. Benim 30 km/h ile 9,5 lt.
  • kasko yaptıracaklara onerim gunes sigortayı ve onarımı anlasmalı yetkılı servıs klozunla almaları.

    2014 model arac için %40 indirimli axa 2700 veririken (maphre 2100) gunes sıgorta 1300 tl aldı.

    tek sıkıntı onarımları sadece kosifler - borusan - otomol vs gibi yetkili serviste yaptırmanız.
  • melihcelik M kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 km ortalaması gerçeği göstermez bende sıfırlasam hiç durmasam çok az bassam bende 8 litre yakarım ama genele vurunca arada bir nadir basmayı da ekleyince ortalama böyle bu 800 km ortalaması arada bi efficient dynamics bölümünden tükettigi yakıta bakıyorum. Comfortta atak kullanınca 13-14 sportta atak kullanınca 16-17 gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bizde yaklaşık 1150 km civarına ulaştık yeni aracımızla, ortalama tüketim şu an 9.2 litre civarında ve 40-50 km hızlarda şehir içi kullanım değerleri. Kasko güneş sigorta 1320 tl 9 taksitli (2015 3.20 i ed) 1200 tl tek çekim fiyatıydı. Trafik sigortam belki söylesem inanmazsınız hatta borusandakiler bile çok şaşırdılar 159tl çıktı:) sigortanın yüksek tutacağını farkedip benden aldıkları paranın bir kısmını araba tesliminden sonra geri iade aldım yaklaşık o da 640 tl idi:) bende kendi merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum, NBT ekran olmamasına rağmen connecteddrive olan alana girdiğimde bmw store da 1650 tl ilk alım çıkıyor, almayı denemedim üyelik istedi. Bu benim aracımda connecteddrive olduğunumu gösteriyor yoksa satın alma işlemine devam etsemde alamazmıyım? Satın aldığımızı farkedersek trafik ve uzaktan kontrol sistemi aktif oluyormu yoksa onlar içinde ekstra ücret ödemem gerekiyormu? Teşekkür ederim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: insane1907



    yalnız konfor olarak sanırım kugayı aratır gibi geliyor.. iç hacim - genişlik v.s.

    İki farklı sınıf aslında. Birbirine haksızlık etmek istemem. Düz sürerken 1700 KG ve yerden yüksek bir Kuga kasis vs durumlar da dahil oldukça konforlu.
    Viraj performansı için 320 yere yakın ve oldukça stabil hiç üzmez sizi. Kuga kendi sınıfının iyi yol tutan SUV udur ama virajda temkinli davranırsınız yerden yüksek olduğu için.
    Genişlik olarak 500 lt üzeri bagaj ile 320 beni üzmüyor hiç. İç hacmi de çok geniş 320 nin.
    Özetle yerden yükseklik dışında pek olumsuzluk hissetmezsiniz bence.
    Şimdiden hayırlı olsun seçiminiz.
  • descartes46 kullanıcısına yanıt
    bilgiler için teşekkürler.. henüz fikir aşamasında.. önce ev halkına aracı kabullendirmem lazım

    bakalım.. m paket için yorumunuz? fiyatını hakediyor mu?
  • 40. Yıl paket 320i ed (Beyaz içi siyah) aracımı Ctesi günü teslim aldım. Merak ettiğiniz soruları elimden geldiğince yanıtlarım arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir merakım var. Otomatik klimayı açtığımda misal 20 dereceye ayarlıyorum ama elimle havalandırma ızgarasına elimi tuttuğumda bazen sıcak hissediyorum ama bunu geçtim aracın içi hiç 20 derece gibi olmuyor.Tabii 18 derecelere düşürürsem soğuk hava geliyor. Anlayamadım acaba sensörde sorun var mı diye.bir ara evdeki dereceyi araca koyarak test edeceğim. Benzer durum yaşayan yada bir önerisi olan var mıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcelik M kullanıcısına yanıt
    Müzik sisteminin üzerinde orta mazgallardan bakıyorsunuz sanırım. Bu mazdalların altında üzerinde kırmızıdan maviye renkler uzanan dairesel bir kumanda var. Ayarladığınız ısı ne olursa olsun, bu mazgaldan gelen havayı bu ayar ile bir miktar değiştirebilirsiniz. Eğer kırmızıda kalmışsa bu sebepten öyle hissedebilirsiniz. Sonuna kadar maviye çevirip bir kez daha deneyin veya cam kenarındakilerden deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende E90 dizel aracımı sattıktan sonra 320i ED alarak F30 Ailesine katıldım..Tabiki hemen M paket yaptırmak için özel servisin yolunu tuttum..Küçük bir sorum olacak acaba sizce M olan ön tamponun sis farı çevresindeki siyah plastik kısımı Piano Black boyatsammı yoksa öyle mat kalsamı diye sormak istedim...şimdiden cevap veren vermeyen herkese teşekkürler....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Bugün bir kontrol edeyim.Hiç aklıma gelmemişti. Orada dediğiniz gibi sağ sol soğuk sıcak ayarı vardı ben de bu niye var diye düşünüyordum ama hiç dokunmadım. Bir test ederim bugün umarım dediğiniz gibidir. MAntığını çok anlayamadım ama belki otomatik klima açıkken araç soğutulurken misal ortadan çok soğuk hava gelirse rahatsızlık vermesin diye manuel müdehale ile havayı ılıştırmaya yarıyor olabilir...Böyle olsa helal olsun bunu da düşünmüşler derim adamlara :)
  • Arkadaşlar bende merak ediyorum
    Benim araba sportline
    Acaba arka tampona difüzör takabilirmiyim
    M tampon almadan yani mevcut tampon ile :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar müzik dinlerken nakarat kısmını tekrar dinlemek istiyorsak ne yapmamız lazım ??
    böle bi imkan yok herhalde
    şarkıyı en bastan dinlemek zorunda bırakıyor i-drive
  • Ben sportline alabildim, bir yerde bütçe meselesi, M paket bence çok güzel ve fiyatını hakkediyor. Bu göreceli bir kavram. Bence bütçeniz yeten en iyi aracı almalısınız.

    Melihcelik eko mod kullanıyor musunuz? Eco mode ayarlarında iklimlendirme diye bir opsiyon var menude, modunuz eco mode ise ve iklimlendirme seçili ise de klima performansı bariz düşüyor.
  • bezakii kullanıcısına yanıt
    Bence difizör zor olur her tamponun kendine has bir tasarımı var yani M paket için yapılan difizör ayrı bir parça olarak takılıyor onun için ben sanmıyorum...ama Tabiki sormak lazım...Aslında usta bana sis farının çevresindeki plastik parçanın Piano Black'e boyanabileceğini söyledi ama aracı yıkama sırasında tanzikli su ile yaparsanız ufak ufak dökülür dedi bende risk alamadım ama forumda o şekilde boyatan arkadaşlar var ise ve tecrübelerini yazarlar ise çok memnun olurum...bu arada sizin sport modelinin tampon altında yanılmıyorsam küçük bi parçası var belki orası çıkartılarak Yapılabilinir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bezakii kullanıcısına yanıt
    takılmıyor ama siyaha boyatabilirsiniz alt kısmı :)
  • descartes46 kullanıcısına yanıt
    Comfort modda çok kullandık ama çok dikkat etmemiştim. Bu durumu da bir kontrol edeyim. Dün akşam comfort moda aldığımda soğutmanın arttığını hissettim aslında. Teşekkürler bilgi için.
  • 
Sayfa: önceki 19071908190919101911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.