Şimdi Ara

3 aylık 8mbps limitsiz internet 135 lira (aylık 45 lira 50gb akk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
4
Favori
26.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcak fırsat olabilir mi bilemiyorum ama yazıyım dedim. Belki ilgilenen arkadaşlar olur

normalde 8 mbps limitsiz internet 55 lira. TTNET'de 60 lira.

herhangi bir internet servis sağlayıcısında 24 ay taahhüt versen bile bu kadar uygun olmuyor bu pakete göre

dezavantajı

3 aylık parayı peşin veriyosun 135 lira. 3 ay boyunca internete giriyorsun. 3 ay bittikten sonra tekrar 3 aylık bir paket daha alman gerekiyor.

paket değişimi falan yapamıyorsun sanırım.

hiç birşekilde iptal edemiyorsun. 3 ay boyunca kullanman gerekiyor

avantajı

süpriz fatura yok. Bir kere veriyosun 3 ay kafan rahat

aktivasyon ücreti falan yok

taahhüt imzalamıyosun. Kontörlü telefon kullanır gibi kullanıyorsun yani

Piyasada 55 lira olan internet paketine hiç bir taahhüt imzalamadan aylık ortalama 45 liraya kullanabiliyorsun

Kampanya GRUNDIG MASAÜSTÜ BİLGİSAYARLAR: PC 2210 A3 DC - PC 2220 A3 DC - PC 2340 A5 i3 - PC 2450 A5 i5 - PC 2550 A1 i7 - PC 2560 A5 i7.
    GRUNDIG DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLAR: GNB 1440 B8 - GNB 1445 P6 - GNB 1550 B6 - GNB 1460 i3 - GNB 1555 B6 - GNB 1556 İ3 - GNB 1560 i3 - GNB 1565 i3 - GNB 1583 i3 - GNB 1582 i3 - GNB 1335 15 - GNB 1586 i5 - GNB 1585 i5 - GNB 1595 i7 - GNB 1596 i7
    ARÇELİK & BEKO NOTEBOOK: ANB 550 i5 - BNB 550 i5 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Sözleşmeden doğan damga vergisi ilk hizmet faturanızda bir kereye mahsus olmak üzere tarafınıza yansıtılacaktır.

Statik IP ücreti isteğe bağlı olup vergiler dahil aylık 2,78 TL'dir.

8 Mbps ve 16 Mbps'a kadar hız seçeneklerinde abonenin alacağı hız garanti edilmemekte olup, abonenin telefon hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafesine bağlı olarak 8 Mbps ve 16 Mbps 'a kadar alabileceği en yüksek hızda hizmet verilecektir.

8 Mbps ve 16 Mbps hız seçeneği müşterinin bağlı olduğu santralin teknik özellikleri uygun olduğu takdirde sağlanacaktır.

4 GB , 6 GB ve 12 GB limitli paketlerde limit aşım ücreti ayrıca faturalandırılacaktır.MB başına limit aşım ücreti 0,0093 TL dir

8 Mbps'a kadar limitli hız seçeneklerinde abonenin aylık aşan veri kullanım (download) miktarı max.79 TL bedele ve 25 GB Adil Kullanım Noktasına (AKN) , 16 Mbps 'a kadar limitli hız seçeneklerinde abonenin aylık aşan veri kullanım (download) miktarı max.89 TL bedele ve 25 GB Adil Kullanım Noktasına (AKN) ulaşınca ,ayın geri kalan günleri için download hızı 1 Mbps olarak uygulanacaktır. Dönem sonunda tekrar normal hızda hizmet verilmeye başlanacaktır.

8 Mbps'a kadar ve 16 Mbps 'a kadar limitsiz hız seçeneklerinde abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download)Adil Kullanım Noktası (AKN) olarak belirtilen kapasiteyi (8 Mbps 'a kadar limitsiz AKN 25 GB , 8Mbps 'a kadar limitsiz AKN 100 GB,16 Mbps 'a kadar limitsiz AKN 50 GB) aştığında ADSL kullanım hızı 1 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Dönem sonunda tekrar normal hızda hizmet verilmeye başlanacaktır.

1 Mbps limitsiz ADSL hizmeti yeni abone alımına kapatılmış olup, sadece mevcut durumda 1 Mb Limitsiz ADSL hizmeti alan ve İnternet servis sağlayıcısını değiştirmek isteyen aboneler için 1 Mb Limitsiz paket kullanım hakkı sağlanacaktır.

Abone Vodafone Net'den modem almıyorsa, yüksek hızlarda bağlantı kurabilmesi için sahip olduğu modemin ADSL2+ teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir.

Satın alınan paket süresi abonenin internet aktivasyonu ile birlikte başlar. 3 ay sonunda abonenin internet erişim hizmeti sona erdirilir.

Aynı kampanya dahilinde hız ve limit düşürülemez, sadece yükseltilebilir. Yüksek hız ve limit, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilir.

Aboneliğin iptal ettirilmesi durumunda herhangi bir ücret iadesi yapılmayacaktır.

Kampanyada belirtilen fiyatlar 3 aylık ADSL hizmeti fiyatları olup, 26,81 TL olan Aktivasyon Ücreti bu fiyatlara dahildir.

Bu kampanya kapsamında Vodafone Net tarafından aboneye modem sunulmamaktadır. Abonenin yüksek hızlarda bağlantı kurabilmesi için sahip olduğu modemin ADSL2+ teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir.

Geçici olarak ADSL erişimine ihtiyaç duymayan abonelerimiz, yılda en fazla 2 kez ve toplamda 3 ay (90 gün) süreyi aşmayacak şekilde ADSL hattını dondurabilir. Hat dondurma işlemi 29 TL olarak faturalandırılır. Hat dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık ADSL erişim ücreti alınmayacaktır. ADSL erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit, kota aşım ücretleri, hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalanacaktır.

Vodafone Net modem, marka ve taahhüt edilen tarifeler dışındaki tarifelerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

http://www.biri.com.tr/yazlikcibiri.aspx

önemli kısımların altını çizdim
    3aylık peşin verebilirim ve 3 ayda bir paketimi yenileyebilirm diyen arkadaşlar için uygun gibi
    ek olarak damga vergisi pahalı birşey mi ne kadar bilen var mı?

edit:akn 25 gigabyte yazıyor ama telekom bu tarifeyi güncelledi 50 gigabyte yaptı. Yakında biriadsl de günceller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 16 Mart 2012; 17:17:27 >

• quote:

Geçici olarak ADSL erişimine ihtiyaç duymayan abonelerimiz, yılda en fazla 2 kez ve toplamda 3 ay (90 gün) süreyi aşmayacak şekilde ADSL hattını dondurabilir. Hat dondurma işlemi 29 TL olarak faturalandırılır. Hat dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık ADSL erişim ücreti alınmayacaktır. ADSL erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit, kota aşım ücretleri, hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalanacaktır.

ben buraya koptum. hat dondurmaymış anasını satıyım bir maliyeti varmış gibi.
  • Superonline Fiber 20 mb sınırsız (100GB AKS) abonelik için ayda 49 TL ödüyorum, 24 ay taahhütüm var. TTnet kusura bakmasın, hiç şart şurt yok, 50 mb hız verecem AKS de olmayacak bedava veriyorum dese yine de gitmem. Gidilmesini tavsiye etmem, gidene de gitme demem.
  • damga vergisi binde 6,6 oranındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

damga vergisi binde 6,6 oranındadır.

10,26

• Modem işi nasıl oluyor vermiyorlar heralde bide telefon hattindan bağlanıyor dimi telefon parası ödemeden ttnet nasıl kullandırmış bunlara hatlarını ücretsiz
  • Başlığa "25 GB AKN" diye eklenirse yanlış yönlendirmenin önüne geçilmiş olur.

Limitsiz TTNet 8mbps için her ay 109 TL ödüyorum.
  • mevcut faturama göre 3 ayda 51 tl kar edecekmişim gibi gözüküyor ekstra bir ödeme yok sa iyi gibi

ekleme:diğer ope. geçenler için 119 tl diyor ama hız düşük...olsun zaten 2 den fazlasını hattım kaldırmıyor fırsat güzel

ekleme 2 :telefon hattı lazım galiba ben yalın adsl kullanıyorum,bu işi bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 16 Mart 2012; 10:40:02 >
  • herkes yararlanabilyior mu anlamadım? belirtilen markalardan pc mi almak gerekli?

yaz için 3 aylık bir paket arıyorrdum aslında bu çok uygun gözüküyor...
  • Başlıktaki "8 Mbps limitsiz" ibaresi "8 Mbps'ye kadar limitsiz" ile değiştirilmeli. Bu şekilde sıcak ötesi bir fırsatmış gibi görünüp yanıltıcı olabiliyor.
  • ben şu anda biriadsl kullanıcısıyım,acaba ben de alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Başlığa "25 GB AKN" diye eklenirse yanlış yönlendirmenin önüne geçilmiş olur.

Oğuz abi neden limitsiz paket aldın 25gb ı geçse dahi hız kesintisi olmuyorki 250-300 küsür gb aylık downloadım var 49 tl ödüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

quote:

Oğuz abi neden limitsiz paket aldın 25gb ı geçse dahi hız kesintisi olmuyorki 250-300 küsür gb aylık downloadım var 49 tl ödüyorum

Hocam galiba kullandığınız yere göre hızınızı düşürme yetkilerine sahipler. Yani kotayı geçene kadar size 8 mbit veriyorlar. Fakat kotayı geçtikten sonra örnek olarak bağlı bulunduğunuz santral çok yoğun. Herkes 8-10 full kullanıyor. Santral kaldırmayınca kotayı geçenlerin hızı düşüyor yoğunluğu azaltmak için. Yoğunluk yoksa bir problem olmuyor. Bir ttnet müşteri hizmetleri temsilcisinin bana söylediği de hızınız her ay kotayı geçerseniz 1 ay düşer 1 ay düşmez demişti. Daha düşmedi şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

quote:

quote:

Hocam galiba kullandığınız yere göre hızınızı düşürme yetkilerine sahipler. Yani kotayı geçene kadar size 8 mbit veriyorlar. Fakat kotayı geçtikten sonra örnek olarak bağlı bulunduğunuz santral çok yoğun. Herkes 8-10 full kullanıyor. Santral kaldırmayınca kotayı geçenlerin hızı düşüyor yoğunluğu azaltmak için. Yoğunluk yoksa bir problem olmuyor. Bir ttnet müşteri hizmetleri temsilcisinin bana söylediği de hızınız her ay kotayı geçerseniz 1 ay düşer 1 ay düşmez demişti. Daha düşmedi şükür.

2010ocak-2011temmuz arası ben de 8mbit e kadar limitsiz kullandım, topu topu 2 defa akk uyg.na maruz kaldım, bu süreçte 5 tane harici hddyi doldurdum :)

• quote:

quote:

Eylül'den sonra bir güzellik düşüneceğim zaten. 109 - 109, nereye kadar?

• Nisan başı itibarı ile ttnet AKN uygulamaya başlıyacak ,çoğu kullanıcıyı limit aşımı yüzünden 1 mbps ye düşürdüler.
  • quote:

quote:

nisan ayıyla beraber tüm türkiye ye uygulamaya sunulacak. Hatta bu aydan hızları düşenler var

• umarım Smileadsl hız düşürmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn41

quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

damga vergisi binde 6,6 oranındadır.

10,26

10,26 ne oluyor hocam

damga vergisi binde 6,6 ysa

135 x 0,0066=0,891 lira gibi birşey yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

quote:

nisan ayıyla beraber tüm türkiye ye uygulamaya sunulacak. Hatta bu aydan hızları düşenler var

Hmm , smileadsl kullanıyorum aynı durum olursa ağustosta sözleşmem bitiyor iptal ettiririm olur biter.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.