Şimdi Ara

Thermaltake Armor+ ve Coolermaster V6 GT 12 TAKSİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün tertemiz durumdadır. Hiçbir sorunu, eziği vs yoktur. Tüm aparatları eksiksizdir. Kutusu, köpükleri, ambalajına kadar durmaktadır. Kullandığım full tower kasasalar içinde en sessiz ve serin olan ürünlerdendir.

Sadece 300TL.

Ürün 0 dan farksız durumdadır. Bugüne kadar kullandığım en başarılı performansa, görselliğe ve sessizliğe sahip üründür. Düz V6 modelleriyle karıştırmayınız. 3 farklı led rengine sahiptir. Kutusu ambalajları vs ile 0 nasıl alıyorsanız o şekilde alacaksınız. Tüm boardlarla uyumludur.

Sadece 150TL.

ÜRÜNLERİ SANALPAZAR ÜZERİNDEN 12 TAKSİTLE DE SATIN ALABİLİRSİNİZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Böyle bir kasayı satan kullanıcı nasıl bir kasaya terfi eder öğrenmek isterim ?
  • Evleneceğim için terfiden ziyade artık kullanamayacağım. Yoksa belirttiğiniz gibi kesinlikle satılacak bir ürün değil.
  • Coolermaster V6 GT satışa konmuştur.
  • PM.
  • Yanıtladım.
  • quote:

evleneceğim için terfiden ziyade artık kullanamayacağım. Yoksa belirttiğiniz gibi kesinlikle satılacak bir ürün değil.

Demek senide kaybediyoruz

Bende evlenirken sistemi dagıtmıştım artık yeter diye fakat max. 3 ay sürdü yeni sistem toplamam

hayırlısı olsun Allah mesut etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amin kardeşim teşekkür ederim. Walla çok uzun zamandır sistemle olan irtibatım kesik durumda daha da olmaz gibi görünüyor.
  • hayırlısı allah bi yastıkta kocatsın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 21 Mart 2012; 18:01:45 >
  • Amin kardeşim. Güzel dileklerinizi duymak çok güzel.
  • Armor+ fiyatında kısa bir süre için indirim yapılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Evleneceğim için terfiden ziyade artık kullanamayacağım. Yoksa belirttiğiniz gibi kesinlikle satılacak bir ürün değil.

Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Evleneceğim için terfiden ziyade artık kullanamayacağım. Yoksa belirttiğiniz gibi kesinlikle satılacak bir ürün değil.

Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Teşekkür ederim hocam.
  • Bu kasayı satan kişi demekki ULTRA PROFESYONEL KASA ALIP MOD yapıcak hale gelmiştirki böyle çılgınca kasayı satıyor hayret

Hayırlı Satışlar
  • Teşekkürler.
  • süper kasa, güzel fiyat...

kendimde kullanıyorum, alacak arkadaşlara hakkını veren yegane kasa diyebileceğim bir ürün...

hayırlı satışlar.
  • iki tane kral satışta hayırlı satışlar
  • Teşekkür ederim Cenk hocam. Sizden alınmışlardı ancak kullanmak pek nasip olmadı. İnşallah alacak arkadaş hayırlı günlerde kullanır.
  • 1 hafta içinde satılmazlarsa ürünler satıştan çekileceklerdir. Nakit aciliyetim giderilmiştir.
  • İstanbuldamisiniz? Ben dusunuyorum almayi. Fakat istanbul ve yakin bi yer olursa. Cunku armorun kargosu cok pahali tutar?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.