Şimdi Ara

Ön inceleme: Panasonic Eluga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
19.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde Panasonic'in ince,şık ve su geçirmez tasarımıyla dikkat çeken telefonu Eluga'yı değerlendirme fırsatı bulduk.

     

     




  • 1150 mah nedir arkadaş.Yaptığın telefona bak koyduğun bataryaya bak
  • Sitenin adının telefonhaber.com olarak değiştirilmesini taleb ediyorum.
    Anasayfada 23 tane haber görüntüleniyor bilgisayar ve donanımıyla alakalı sadece 2 adet haber var 17-18 tane telefonla alakalı haber var.
    Bu arada telefon güzel olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 6 Mart 2012; 19:12:00 >
  • Telefon donanım değil mi sayın @LINEBACKER
  • bu batarya gücünü bence tüm üreticiler bilerek düşük tutuyor...mutlaka bir ağız birliği var işin içinde başka işler var...

    kızıl ötesinin adını nfc almış,oled ekran koyyorsun 10 dolarlık basit bir led koymuyorsun...

    olmamış...
  • Flash yok şaka gibi böyle bir telefon yapıyon flash yok :D
  • bataryayı oled ekran koydukları için düşük tutmuş olabilirler. Oled ekranlar enerjiye daha az ihtiyaç duyduğundan şuan normal telefonlarımızda kullandığımız batarya ömrü kadar bununda kullanım süresi aynı olucaktır diye düşünüyorum. Fakat yine Bataryayı 1600mah koysalardı daha uzun pil ömrü için iyi olurdu tabi.

    Telefonun su geçirmez özelliği gerçekten güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapethelife -- 6 Mart 2012; 23:19:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escapethelife

    bataryayı oled ekran koydukları için düşük tutmuş olabilirler. Oled ekranlar enerjiye daha az ihtiyaç duyduğundan şuan normal telefonlarımızda kullandığımız batarya ömrü kadar bununda kullanım süresi aynı olucaktır diye düşünüyorum. Fakat yine Bataryayı 1600mah koysalardı daha uzun pil ömrü için iyi olurdu tabi.

    Adobe mobil sektöre artık flaş çıkarmayacağını açıklamıştı zaten şaşılacak bi durum değil herkes html5 e yöneliyor.

    Telefonun su geçirmez özelliği gerçekten güzel

    arkadaş flash yok derken kamerayı kastetmiş.
  • suyun içine calgon atsalardı telefon kireçlenmez ömrü uzardı :)
  • bu telefon benim olsa ekran koruyucuyu açar akvaryuma koyardım geceleri.
    maksat balıklar sıkılmasın :)
  • Tasarim olarak guzel,icerik olarak vasat.
  • Bu kadar ince telefona 2000 mah pil mi koyacaklardı ?
  • Bu telefonlara 3000 veya 5000mAh batarya konulamaz mı? Böyle yapınca batarya çok mu buyuk olur? Bilen varsa söyleyebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpa07

    1150 mah nedir arkadaş.Yaptığın telefona bak koyduğun bataryaya bak

    bu kadar ince telefona 2500lük mü koysunlar. bir şeyi de beğenin ya
    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 6 Mart 2012; 20:20:48 >
  • telefonu sistem özellikleri ve malzeme kalitesi artı su geçirmemesini çok beyendim ama tek bir eksiği var oda Flash :(
  • MWC'in başlamasının üzerinden 10 gün geçti, DH hala videoları yeni yeni yayınlıyor. Biz tüm bunları fuarın ilk günü Youtube'dan izledik zaten! Çok yavaşsın DH çooooooooook!!!
  • Mahalle baskısı olarak nitelediğimiz şeyin aslında "birey baskısı" denecek kadar aza indirgenebileceğini görmüş olduk iki gün içinde.Hiç tanımadığı insanların gözlüğe ve kolundaki bilekliğe yaptığı soru-alay şeklindeki yorumlar yüzünden Erdi abi bu sefer takmamış hiç birini.Halbuki ne ayıp şey insanların dış görünüşünü yargılamak."Bi de bu laflarla mı uğraşacam ya" edasıyla çıkarıp atmışsınız ama bence sizinle hiçbir şekilde ilişkisi olmayan insanların söyledikleri yüzünden hayatınızda en küçük şeyi dahi değiştirmeyin.Kendilerinden büyüklerin onlara yaptığı aynı baskı yüzünden özgür bir birey olmanın zevkini yaşayamamış bu zavallıcıklar her yerde.Ve her şeyde bunlardan çekinirsek işimiz yaş.Daha bir gözlüğe ve bilekliğe böyle bir yargıyla yaklaşan gençlerin oluşturduğu bu toplumda biz siyasi ve etnik çatışmaları aşıp kimsenin kimseye dokunmadığı bir ülke nasıl oluşturabiliriz ki ?Evet o bütün büyük sorunların temeli bireye dayanıyor.Ve bu kişiler başkalarını kendi doğrularına göre düzenlemeye çalışmayı bırakmadığı sürece hiç bir zaman gerçek anlamda huzurlu bir yaşantımız da olamayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 6 Mart 2012; 22:54:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LINEBACKER

    Sitenin adının telefonhaber.com olarak değiştirilmesini taleb ediyorum.
    Anasayfada 23 tane haber görüntüleniyor bilgisayar ve donanımıyla alakalı sadece 2 adet haber var 17-18 tane telefonla alakalı haber var.
    Bu arada telefon güzel olmuş

    Mobil cagdayiz gayet dogal bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slicer



    MWCin başlamasının üzerinden 10 gün geçti, DH hala videoları yeni yeni yayınlıyor. Biz tüm bunları fuarın ilk günü Youtubedan izledik zaten! Çok yavaşsın DH çooooooooook!!!




    Fikrine katılmamak mümkün değil,yavaş olması bir yana bilerek her gün teker teker videolar yayınlanıyor.Teknoloji dediğimiz şey çok hızlı ilerliyor bunu en hızlı şekilde sunmak meziyet,yoksa 1 saatlik eften puften incelemeleri herkez yapar.Şahsen DonanımHaberi takip etmiyorum uzun süredir.Yanlızca Forum kısmını takip ediyorum Çeşitli bölümlerde konusunda uzman arkadaşlar var gerçekten,O kişiler siteyi ayakta tutuyor.Birçok kişininde bu nedenle siteye girdiğini düşünüyorum.Küflenmeye yüz tutmuş haberlerden,Otomobil lastiğinin bilmem ne teknolojisinden,son trend olan "olabilir" , "iPhone 5 geliyor", "iPhone 5 için kılıf görselleri" vs. gibi haberlerden dolayı kimsenin bu siteye girdiğini düşünmüyorum.Bu mevzular böle uzar gider.Neyse...




  • Güzel bir ürün.Buarada hatun baya bir kesti erdiyi.Artık erdi hem tanıtım hem çapkınlık felan derken mobil dünya kongresinden çıkmaz artık:))))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.