Şimdi Ara

Dikkat edilmesi gereken insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bügün olympia da seek açtım ve :::SuperNova::: nick li biri parti attı ve kendimi troll warriorların içinde buldum. adam benle kalmadı ve orayı mezarlığa cevirdi.
    lütfen bu adama dikkat edin aynı parti de yer almayın

Konu adı değiştirilip SSS yapılmıştır. Bundan sonra bu tip yazıları buraya yazın lütfen ki kime dikkat edeceğimizi bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacahuete -- 12 Şubat 2006 18:17:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TriNitroToluen

bügün olympia da seek açtım ve :::SuperNova::: nick li biri parti attı ve kendimi troll warriorların içinde buldum. adam benle kalmadı ve orayı mezarlığa cevirdi.
    lütfen bu adama dikkat edin aynı parti de yer almayın

bunu resmi siteye vericeksin adam ne güzel ban yer :)
    olympiada irisiyle tanıstım nick nowatown du.adamın charı nowa town yaptığı için banlamıslar.hemde tank sokuolarmıs.
    bu tip sacma banlar ooluor da nie bu tip şeylere ban gelmior meraq ediorm

• tank sokmak ban mı gerktiriyo bende giriyom tan k oldumm lvl 61 ares ama atacka döndümm 110000 np kastım
  • bende civcivken bi partiye girmiştim. adamın birisi lamiaların oraya gidiyodu tp liyodu beni. bende partinin bulunduğu yere gitmeye çalışırken yine tp liyodu. adım adım lamialara yaklaşıyodum :) dibine kadar geldim çıktım partiden napıyım yoksa ölcektim. bende tekrardan başladım buarada lvl 27 battle priest healer
  • adam sopa istiyo işte
  • Evet böyle kişilerin emeğe saygısı -0 ın altında ve daha çok beynindeki bilgiler silinmişti öldürmeye yönelik bir tavır verilmiş gibi BU olay xıgenondada olmustu ama ölen sayısı 50 veya 30 değildi aşırı derece fazlaydı ve adamın çektiği yerde CRİMSON HARPYLER vardı en az bi 70 kişi vardı...
  • AYNEN UP...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benide bi mage böyle yapmıştı xgenonda ama nasıl olduysa o kadar lamentationun arasında çıktım gittim. vurmadılar. ballıyım yaw. bide bu tip şerefsizler 30 taş rezz lede çalışıyo olabilirler. taş işinde çok para var çünkü.
  • benim abimide np transferine çekmişlerdi tabi pişman oldular 1 ini kesti dier 3 üde kaçtı salaklar bide trade atıolar muhahah
  • beyler haywana dönüşmüş bide haywana dönüşünce sana sataşmıyolar asla banada yaptılar ama dönüşmüş olduğum için öldürtemediler çok şanslıymışım o an ki o şerefsizlikten kurtuldum kesin rez için yapyo rez para kazansın diye

• terbıyesızlık baska hıç bısı dııl
  • bunların yaptığı emeğe saygısızlık ama gelde anlat işte, boyle yapnlar var, towna troll dm cekenler var, cz de pusu kuranlar var.

tek kelime hepsi şerefsiz, oyunun içine ediyolar.
  • areste öyle yapalar da war cafede oynuoduk arkadaşa 5ahin_tr_5 gibi birisinden party geldi ravenlere çekti we öldü kittiest__t den adam öldü
  • üüzldüm lvl de atlamak üzere imişsin :(
  • walla bunlar bi anda türedi benim başıma 2 kere geldi allahtan ilkinde ezik charımla oynuyodum 2.dede aşağıdan paso yazıyolardı __nova_show_ un partye girmeyin diye bana da party attı girmedim ucuz yırttık yani
  • herifler eslant towna troll king ile snake queen ve harpy queen çektiler herkes yattı
  • iii küfür yemis
  • böle şerefsizle roldukca bu oyun daha iyiye gidemez. hep batar.
  • beyler boyle serefsızler 1 okcu ve bır rezer dolasıyorlar benım prtyde butun elemanlar yattı ve hepsını rezer kaldırdı adam oyunun kurallarını kullanarak bızı dolandırıyor
  • valla kohack varken iyiydi,party atanı kabul ediyorduk ama TP den sora güvende hissedene kadar elimizi F12 den çekmiyoduk.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.