Şimdi Ara

Şikayet edelim seviyesiz insanların kökünü kazıyalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz konu dışı forumunun yaş seviyesi 13 lere kadar düştü.. ve her konuda alıntı yapıp iğrenç espiriler ciddi yardıma ihtiyaci olan insanlarla dalga geçmeler kız bi üye konu açtığında sürekli abazalik yapmalar vsvs hakkatten baydı bunlar. Ben her gördüğümü şikayet et butonuna basıp diğeri seçip forum seviyesini düşürmeye yönelik hareket olarak şikayetimi belirtiyorum
    Örneğin geçen adamin teki konu açmış kız arkadaşım forumu çok sevdi diye.. Dengesizin teki altına numarasını msnini facebookunu yaz felan demiş ben kız arkadaşımı üye yapmak istiyorum ama bu tipler yüzünden yapmıyorum artık kurtulalım şu cool story yazan milletle dalga geçen seviyesiz seviyesiz yazı yazan insanlardan...
    Mesela birisi ilgi çekmek için konu mu açıyor? Cevap vermeyin bırakın şımarmasın konusu 10 20 görüntülenmeyle kalsın olsun bitsin.. Demin çocuğun teki konu açmış obama çok şanslı karısının bacakları çok güzel diye? BU ne ya :D
    Herkes görevini yapsın kalitelsiz küfürbaz seviyesiz insanları anında şikayet etsin daha sakin ve seviyeli bir forum geçirmeniz dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14B537748 -- 18 Şubat 2012; 14:55:16 >

• Haklıında çoğunluk onlarda
  • haklısın ama bazen komik olabiliyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

haklısın ama bazen komik olabiliyolar

Aynen bazılarına bende gülüyorum böyle bi diyalog arasında komik bir laf ortaya atıldığında sevimli olabiliyor. Ama tutupda uyku problemim var geceleri uyuyamıyorum diye konu açan adamada " niye sen vanpirmisin gardaŞŞ" diye cevap verenelr yokmu veletlerin yeni klişesi DELİ EDİYORLAR BENİ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Aynen bazılarına bende gülüyorum böyle bi diyalog arasında komik bir laf ortaya atıldığında sevimli olabiliyor. Ama tutupda uyku problemim var geceleri uyuyamıyorum diye konu açan adamada " niye sen vanpirmisin gardaŞŞ" diye cevap verenelr yokmu veletlerin yeni klişesi DELİ EDİYORLAR BENİ!

Haklısın yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sayıca fazlalar.
  • quote:

quote:

quote:

Bizde onları AZALTIRIN :DD

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bizde onları AZALTIRIN :DD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanka bu konuya gelen mesaj sayısına bakınca durumun vehameti ortada... Ama olsun liseli ve ilköğretimliler de kardeşlerimiz... Onları sevgimizle dövelim... Eğitim şart... Aradığın güç içinde... Bul beni... Adım garabel...

Aslında iyi başlamıştım da sonlara doğru saçmaladım farkındayım
  • "Yav he he, inanmayın arkadaşlar kandırıyor bizi tarzı konuşanların ağzını burnunu kırmak istiyorum
  • quote:

quote:

nie sen vanpir misin gardaş???

şaka la şaka

• Ne bekliyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Burada TRT'de yayınlanan programlara benzer bir kültür, seviye ve kalite mi. Saçmalık şu tarz konular. Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi bir şey oluyor sizinki. Protesto edildiğini bile anlamaz adam mesaj yazmazsanız konularına. Yıllardır 'Seviye düştü şu oldu bu b.ka kondu da koktu vs ' bir bitmediz gerçekten ya.

Şikayet ediyorsunuzda ' azaltırın ' ın esinlenilen kaynağı 'yaların' bu mudur

Et-ete-değmeli kullanıcının nicki bu şikayet ettiği konu seviyesizlik

Ağız burun dalan adamdan hiç bahsetmiyorum.

Abestle iştigal.

Şimdide adres biz oluruz ki çokta tın. Lafımı esirgemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 18 Şubat 2012; 15:17:03 >
  • Destekliyorum bu konuyu.
  • Şikayet durumu
    Son güncellenme: --
    Son Şikayet: --
    Toplam Şikayetler: 438

• ondan sonrada konu açarsınız konu dışı çok boş neden kimse yok işte canımız sıkıldı vs diye
    ya boşverin şikayeti kendi aramızda eğleniyoruz eğlenmeden geçmezki bu hayat
  • Az olsun öz olsun. Nerde çokluk orda sıkıntı zaten. Vallahi bıktırdılar beni. Bi gözlükçü açıcaz isim arıyoruz diye konu açtık hergün dalga geçiyorlar:D kaçak et dükkanı açıcaz demiş birisi yaw :D
  • quote:

Az olsun öz olsun. Nerde çokluk orda sıkıntı zaten. Vallahi bıktırdılar beni. Bi gözlükçü açıcaz isim arıyoruz diye konu açtık hergün dalga geçiyorlar:D kaçak et dükkanı açıcaz demiş birisi yaw :D

kardeş burası konu dışı. hakarete, küfre vs. kaçmadıktan sonra millet istediği gibi eğlensin yazsın çizsin yav. ciddi bi konu hakkında konuşmak istiyorsan konu dışı ciddi bölümüne açmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Ne bekliyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Burada TRT'de yayınlanan programlara benzer bir kültür, seviye ve kalite mi. Saçmalık şu tarz konular. Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi bir şey oluyor sizinki. Protesto edildiğini bile anlamaz adam mesaj yazmazsanız konularına. Yıllardır 'Seviye düştü şu oldu bu b.ka kondu da koktu vs ' bir bitmediz gerçekten ya.

Şikayet ediyorsunuzda ' azaltırın ' ın esinlenilen kaynağı 'yaların' bu mudur

Et-ete-değmeli kullanıcının nicki bu şikayet ettiği konu seviyesizlik

Ağız burun dalan adamdan hiç bahsetmiyorum.

Abestle iştigal.

Şimdide adres biz oluruz ki çokta tın. Lafımı esirgemem.

+ 31
  • Genelde sende espiri yapıyorsun şahsen gülüyorum espirilerine, şikayet ettiğin espirilerden senin espirilerinde hiçbir farkı yok bırak herkes takılsın kafasına göre abartan olunca herkes şikayet ediyor zaten ...
  • Bazen komik olabiliyor
  • Beyler burası konu dışı, bırakın 13 yaşında bebede istediğini yazsın, 40 yaşındaki adamda. Zaten özgürlüklerin bol bol kısıtlandığı günümüz Türkiye'sinde bu tür şeyleri en azından halk arasında yapmayalım. Tahammül düzeyimiz yükselsin, çok geriledik çünkü milletçe bu konuda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.