Şimdi Ara

UYARIDIR ! Yurtdışı Iphone 4S Alcak Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
12.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düzeltme : herkes benimkinde sorun yok vs. demiş, arkadaşlar hepsinde bu sorun yok fakat bu sorunu yaşayan çok insan var. Size denk gelme ihtimali oldukça yüksek yani bu yüzden uyarmak istedim. 2 tane iphone 4s aldık, biri babama biri enişteme. enişteminkinde hiç sorun yoktu fakat babamınkinde oldu işte şans, tedbirlik olmakta arıza var.

    Düzeltme 2 : sorun düzelmiyor arkadaslar.

    merhaba kaç günden beri bu konuyu açsam mı açmasam mı diye düsünüyodum, en sonunda açmaya karar verdim.

    Biliyosunuz iphone 4slerde arama ses sorunu var. birisini aradığınız zaman (her zaman olmuyor 3-5 aramada 1 oluyor) karsı tarafın telefonu çalıyor karsı taraf açıp konusuyor ama siz hiç birsey duymuyosunuz. gerçekten rahatsız edici bir durum. ve bildiğim kadarıyla çözümü yok, telefon elinizde patlıyor.

    Babam 1.5 ay önce bi internet sitesinden GENPA GARANTİLİ iphone 4s aldı. babamda da üstteki sorun meydana geldi. naptıysak düzeltemedik (yazılım güncelledim, hat değiştirdim 128lik vs., 3gyi kapattım vs.) kısacası düzeltemedik. telefonu genpa ya verdik ve yeni 0 iphone 4s ile değiştirdiler tam 2 hafta sürdü bu değişim.

    baska bir arkadasım da yurtdışı iphone 4s almıştı GARANTİSİZ onda da aynı sorun meydana geldi adam kafayı yemek üzere düzeltemiyor bir türlü. Düzelmicek de dedim ve pisman oldu yurtiçi garantili almadığına.

    Simdi basıları dicekler ios 5.1 ile bu sorun düzelcek vs. diye, madem sorun yazılımsal o zaman neden GENPA cihazı komple 0ıyla değiştiriyor ? tamir vs. etmediğine, yada yazılımla halledemedigine göre bana göre bu sorunun çözümü yok. çözüm telefonu değiştirmek.

    bu yüzden 4s alcaksanız Yurtiçi garantili alın, bu sorun meydana gelse dahi garantiden değiştirirsiniz. Yurtdışı alırsanız bu sorun başınıza geldiği zaman telefon elinzde patladı demektir. Yada Yurtdışına çıkıp bi apple store a gidip ordan değiştirmeniz gerekmektedir. tabi yurtdışıların sadece yurtdışı garantisi oluyor ve bu 1 yıl oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 18 Şubat 2012; 1:05:38 >







  • bu dediginiz islem diyelimki yurtdisi cihazda meydana geldi ucretiyle dahi olsa bile cozumu yokmu?
  • En fazla gider degistiririm fransaya dunyanin sonu degil.ama basima gelmesinden korkmuyorda degilim
  • Yurt dısı cihaz ise 2 hafta degil 2 saat bile beklemezsin cihaz degisimi icin, yurt dısına sürekli çıkan biriysen git Apple Store a anında değiştirirler . :) ayrıca suan 5.1 kararlı sürüm çıkmadı haliyle beta, genpa da size beta yukleyip veremez cihazı 5.1 çıkmış ve siz yüklememiş olsaydınız emin olun güncel sürümü yükler verirlerdi cihaz değişimi yapılan şanslı insanlardansınız diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun bana göre yazılımsal. donanımsal olsa aynı seri üretim cihazların tümünde olurdu. genpa cihazı neden sıfır cihaz ile değiştiriyor demişsiniz, bunu yapmak zorunda çünkü ilk hafta sebebi ne olursa olsun cihaz değişimi yapmak zorundalar ve daha ios 5,1 yayınlanmadı. forumda bir akadaş ios 5,1 beta sürümü ile sorunun tamamen çözüldüğünü yazmış. buda sorunun yazılımsal bir hatadan kaynaklandığını gösterir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Offchu!

    Yurt dısı cihaz ise 2 hafta degil 2 saat bile beklemezsin cihaz degisimi icin, yurt dısına sürekli çıkan biriysen git Apple Store a anında değiştirirler . :) ayrıca suan 5.1 kararlı sürüm çıkmadı haliyle beta, genpa da size beta yukleyip veremez cihazı 5.1 çıkmış ve siz yüklememiş olsaydınız emin olun güncel sürümü yükler verirlerdi cihaz değişimi yapılan şanslı insanlardansınız diyelim
    aynen öyle
  • Hoparlörü dışa verip sonra hemen ardından tekrar ahizeye verince sorun gidiyor diye biliyorum. 2saniye sonra konuşmaya başlarsınız sadece. Üstelik 5.1 beta testlerinde böyle bir sorun da yok

    Dert edilecek bişey değil yani yurtdışından da rahatlıkla alınabilir
  • Kendim yurt dışı kullanıyorum, çevremde ve ailede bildiğim 5 kullanıcı daha var kimsede bu problem yok.. İlginç...
  • benim 4s imin kamerası soluk cekiyordu ispanyadan alınmıştı italya da değişti umarım yeni gelen cihazda sorun yoktur
  • garantili olacak diye 2 iphone parası vermek saçma. sorun çok mühim ise dişarda mutlaka tamiri vardır
  • ingiltere'den kuzenime getirttiğim 4s'imde herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, güzel söylemişsiniz fakat direkt olarak yurtdışından yakını vasıtası ile getirtebilecekler 1300 tl'ye getirebilecekken niçin 2400 tl versin? en kötü ihtimal getirttiği yakını ile geri göndertir. 1000 tl için ben bu kumarı oynadım açıkcası ve en ufak bir sorun çıkmadı, hiç mi değiştiremediler, satarlar buradan yine alırlar yine kar ederler direkt burdan almak yerine..
  • Buradan 2400 e alacagima 1200 e yurtdisi alirim. En baba arizasi 300-400 liraya halledilir.

    En kotu ihtimal yaptiramazsam 1200 e bi daha getirtirim.

    Tayland dan getirtiyorum su an; 1180 tl. :)
  • Ben US'den aldım sorun çıkmadı :)
  • Amerikadan alınma kullanıyorum ve sorun yok çok şükür.. Olursada yurtdışı bi apple storedan birileri vasıtasıyla sorgusuz sualsiz değiştirtirim herhalde :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExpendabLes

    Amerikadan alınma kullanıyorum ve sorun yok çok şükür.. Olursada yurtdışı bi apple storedan birileri vasıtasıyla sorgusuz sualsiz değiştirtirim herhalde :)

    Benim cihaz da US. Karşılaştığım tek sorun şu ana kadar, aramalarda ilk dııt sesi yarım geliyor ahizeden, ikinci dııt gelince düzelmiş oluyor. Fakat hep oluyor bu.
  • Ben uyarayım da gerisi size kalmış .)
  • Sans isi sadece bu degilki sorun sim kart hatalari ekran sariligi cok yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

    Sans isi sadece bu degilki sorun sim kart hatalari ekran sariligi cok yani.

    Lütfen önce 4 S kullan sonra sarı ekran şikayetinde bulun, boş konuşup insanları yanıltmayın. Evimde iPod 4 g var ve ip 4 ile aynı renk ekran ancak 4S ile kiyaslyainca ip 4 mavi 4 s ise sıcak ve doğal renk veriyor.
    Simkarta gelince orijinal 128 mikro alınca hiç bir sorun göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye fiyatları 16 için 1999 tl carrefourda bir sürü vardı. hala 2400 demekten bıkmadınız mı?
  • Yurt içi cihazlarında sözde garantilerini biliyorum biz hocam. Yurt dışından aldım daha doğrusu aldığım arkadaş Amerika'dan almış. Sizin dediğiniz hiç bir sorunla da karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.