Şimdi Ara

@@ AirBlue Sharing Bluetooth Transfer iOS 6(Celeste Benzeri)Satın alma @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
2
Favori
11.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl sonra gelen edit : insanelyi de crackli çıkmış fakat iOS 6 da hata veriyor. Telefonu kapatıyor ve dosya alamıyorsun.

Celeste bilindiği gibi iOS 6.x desteklemiyor. Bu program destekliyor.

Öncelikle Cydia dan aradığımızda Hem AirBlue var hem AirBlue Sharing var. AirBlue nedir bilmiyorum. alttaki videoda anlatıyor.

Video 1
    Video 2
    Bu videolarda AirBlue Sharing tanıtılmış.

Ayrıca almak isteyen arkadaşlar varsa bu başlıkta ortak alabiliriz. Paypalı olanlar varsa ya PM yada alıntı yapsınlar.

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrHxor -- 19 Nisan 2013; 22:21:54 >

• Alan birisi olursa ortak olurum :) şimdiden teşekkürler
  • Toplanalım alalım o halde
  • aynen toplanalım ben de paypal var alım işlemini ben yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

aynen toplanalım ben de paypal var alım işlemini ben yapabilirim

4 kişi olduk sanırım direk ödemeyi nasıl almak istersen pm at yollayayım turkcell tl, şans oyunları, eft(ama haftabaşı gider şuan yollanınca)
  • eft olsun daha iyi olur benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketrp

eft olsun daha iyi olur benim için

Hangi banka kullanıyorsun eft olursa pazartesiyi beklemen gerekecek veya bize güvenmen gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm işbankası kullanıyorum ne yapsak acaba avea kullanıyorum avea tl atabilirseniz avea tl gönderin isterseniz ya da iki gün bekleyebiliriz benim acelem yok acıkcası
  • Evet arkadaslar yazıyorum kim kim alıyoruz ?
  • ben almak istiyorum
  • Beles yokmu beles biz appstoreden kurtulalim dir jb yaptik cydiami cikti bide basimiza :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen varmı? Vıdeosunu inceledim You tube de cok ta detaylı değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Beles yokmu beles biz appstoreden kurtulalim dir jb yaptik cydiami cikti bide basimiza :)

beles değilde 1$ veya 2$ olsa alcam teker teker ama 9$ 5$ falan olunca toplasmak gerekiyor :)
  • Beles indirin hatta kimse para verip almasin arkadaslar, hatta korsan butun Dunyaya oyle bir yayilsinki adamlarin sevki, calisma arzusu artsin ve bu tip islevsel yazilimlari daha cok ve cabuk yapsinlar bravo.

Not: Sozum ortak alanlara degildir.
  • Bende boyle bluetooth programi ariyordum,hatta konu acmistim. Arkadaslar da ordan esinlenmisler :) Bende katilmak istiyorum ama paypal hesabim yok ilk onu hallediyim sonra benim ismide yazin :)
  • Fiyat ne kadar acaba buda celeste gibi olmasın sonra?
  • iyi olmuş bunun çıktığı celeste'nin çıkacağı yoktu.

bluetooth isteyenlere hayırlı olsun bakalım.

@78erhan78 4.99 hocam
  • Satın aldım ancak aktıve edemedım...Alan başka arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

iyi olmuş bunun çıktığı celeste'nin çıkacağı yoktu.

bluetooth isteyenlere hayırlı olsun bakalım.

@78erhan78 4.99 hocam

Fİyatı iyiymiş aslında ama ben cydiada bulamadım bigboss da birtek airblue var oda bluetooth ile ilgili sanırsam ama ne olduğunu bilmiyorum yükelyip denemek isterdim ama telefonu şişirmek istemiyorum daha yeni restore yaptım.

birde müzik alsak direk ipod bölümüne atmıyor sanırsam bu iyi değil.
  • Bluetooth programı şart oldu dosya alisverisi cok yapmasamda bulunsun iphonede bluetoth diye dalga geciyolar bı ara 4.3.3 de celeste kullandım şimdi ıos 5 de cracklı yok ee varmi satin alan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.