Şimdi Ara

I-O Data, 23-inç LED IPS monitörü LCD-MF234XPGBR'i satışa sunmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
    I-O Data, 23-inç boyutundaki LED aydınlatmalı IPS monitörünü şubat ayı sonuna doğru piyasaya sürmeye hazırlanıyor.




    Yaklaşık 347$ fiyat etiketine sahip olan LCD-MF234XPGBR, 178 derece yatay - 178 derece dikey görüş açısı, 1920 x 1080 piksel çözünürlük, 14 ms tepki süresi (overdrive modu açıldığında: 8 ms), 250 cd/m2 parlaklık seviyesi, 1000:1 kontrast oranı, 80.000:1 dinamik kontrast oranı ve 1.5 wattlık hoparlörlere ev sahipliği yapıyor.




    Bağlantı türlerine baktığımızda ise D-Sub, DVI ve çift HDMI portu dikkat çekiyor.
     










  • 14 MS olmamış :(
  • 14 ms ne? 8 ms ne? 2002 yilinda aldigim philips monitorumde 8ms tepki suresi var daha da 5msden yukari monitor alinmaz zaten ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sajuuk

    14 ms ne? 8 ms ne? 2002 yilinda aldigim philips monitorumde 8ms tepki suresi var daha da 5msden yukari monitor alinmaz zaten ...


    aldığınız 8ms gerçek değeri değildir. griden girye yapılan teslerde elde edilen sonuçlar.

    14ms bütün renklerdeki tepkime süresinin en yüksek değeri ise mükemmel.

    sonuçta 2ms ve buna benzer şekilde belirtilen lcdler kesinllikle doğru değildir. Kısaca firmlar çakallık yapıyor belli bir renk arasındaki en düşük tepkime süresini yazıp son kullanıcıyı kandırıyor. Bana bütün renklerdeki max tepkime süresini yazsın ozman alırım.
    Bütün renkelerde 2ms bırak 8ms bile lcd yok piyasada.
  • Burdan en dusugunun 8ms oldugunu cikardim ben, diyelim digerleri belli bir renge gore oyle, ama kesinlikle fark ediyor 2ms ile 8 ms
  • Bbende 3 ms asus var. ve 8 ms lik philips görsel olarak daha üstün tepkime açısından. Dediğim gibi ms lere inanmayın. Sizin gözünüzü boyamak için 1ms gibi ibarelerle son kullanıcıları kandırıyorlar. 1ms demeleri yalan değil ama belirtmedikleri bütün renkler için geçerli olmayaışı. Bir bakarsınız 1ms lik bir lcd ile bilgilendirilmiş bir LCD 16ms den daha berbat bir tepkime olabiliyor buda renkeler arasındaki geçiş süreleri.

    Tepkiime konusunda çok hassasım ve araştırmadan kesinlikle hiç bir lcd üzerindeki tepkimeyeinanmam. Zamanında çok kazıklandım plazmada aldım tepkime yok diye ama tepkimenin kralı var plazmadada.

    Sonuç bir üretim yapan firmalr max tepkime süresini bildirmedikce hiçbirine güvenilmez. Yukarda anlaşılacağı gibi farklı bir modagiren lcd 14 den 8ms düşüyor acaba neden düşüyor tepki süresi fazla olan renkleri kısılıyor ve tepki süresi kısa olan renkler devreye giriyor. İşin özü LCD alıcaksanız görsel olarak test edin alacağınız yerde üzerinde tepki süresine aldanıp sakın almayın sonradan pişman olucaksınız. Tabi tepkime önemli ise sizin için.




  • Tamam monitör iyi falanda fiyat :/
  • 14 ms çok kötü bir rakam benim için bide overdrive ile 8ms oluyormuş yine fazla. Bi düzgün 2-3 ms arasında yeni çıkan monitörlerden alayım diyorum yeniler de işte böyle çıkıyor. Full HD Televizyon alcam heralde artık büyük ama olsun.
  • parlak ekran, ıps panel(kalitelilerinden), ve gerçek test sonuçlarına göre 8ms olursa bu fiyata kaçmayacak bir monitör derdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.