Şimdi Ara

Satılık AMD 1075T - MSI HD6850 CYCLONE Pe/Oc - 700W PSU Thermaltake / Uygun Şık Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ürünler 01.02.2012 Tarihli Faturalı ve Garantilidir. Henüz 7 8 günlük olan bu ürünleri satma nedenim biraz aceleci davranıp aldım açıkcası daha üst düzey özellikli birşeyler almak istiyordum ama aceleye gelince böyle oldu. Daha üst seviye ürünlerle takasa girebilirim tekliflerinizi iletirsiniz.

Ürünlere gelince:
    Amd Phenom II X6 1075T 3 ghz 9mb ( ürün 8 günlüktür takıldığı gibi duruyor kasada hiç overclock vs görmedi bilmiyorum zaten 2. pc de öğrenmeye çalışıyorum :) )
    FİYAT : 330 TL
    Garantili 1100T ile takas olabilir. Yada intel 2500k Fiyatı konusuruz.

Sıfır Fiyat İşlemci

MSI HD6850 CYCLONE POWER EDITION/OC GDDR5 1GB 256BIT ( Kutusu kablo vs herşeyi duruyor )
    FİYAT : 400 TL

Sıfır Fiyatı Ekran Kartı

Thermaltake LitePower 700 Watt Psu ( Bu üründe 8 günlük kutusu vs herşeyi duruyor )
    FİYAT : 165 TL
    850-1200 Watt arası PSu larla takas olabilir Fiyatı konusuruz.

Sıfır Fiyatı PSU

ARTES 90600 400W GÜMÜŞ SİYAH ATX KASA LCD PANEL ( ürün tertemiz kutusu kapakları herşeyi duruyor kağıtları bile üzerinde yapışık bu üründe 8 günlük )
    FİYAT : 100 TL
    Full Tower Kasalarla takas olabilir Fiyatı konusuruz.

Sıfır Fiyatı Kasa

Aldığım fiyatların linklerini verdim arkadaşlar

Fiyatlara laf yapacak arkadaşlar ürünlerin 0 fiyatlarına baksınlar ben alalı 7 8 gün oldu ölü fiyatına verecek değilim kullanırım acelem yok Makul tekliflere her zaman açığım ama ucuk teklifler yapmayın lütfen 0 ürün alacak kişi için kaçırılmıcak fırsat :)
    Satışı İstanbul Ankara da elden yapabilirim. 2 ürün alana kargo parasıda benden Hadi hayırlı günler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LitePower -- 9 Şubat 2012; 0:35:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyatlara çok zor. İşlemci sıfır 338 tl.

http://www.exa.com.tr/amd/islemciler/amd_phenom-340-12492.html

Orijinalden alıntı: Nevfel

Bu fiyatlara çok zor. İşlemci sıfır 338 tl.

http://www.exa.com.tr/amd/islemciler/amd_phenom-340-12492.html

yeni üye mesaj yok bişi yok hemen satışa gelmiş bilmem huylandım açıkcası
    Referanslar :@imphetus(955Be) @dizanteri (Tuniq Tower/Haf932) @pSy! (Gigabyte 890gpa) @fr4nk ( Gigabyte 770TA)@term12(seagate 500gbHDD) @UniqueX (seagate 500gbHDD) @superms (His 5870) @bbsaa (Msi 4850)@cagancelik (Vrm R4)@boswer33(3 Adet Fan)@AMFİBİ @takatuka15(Samsung 160Gbhdd) @ferhat86(OczVertexII120/Patriot1600) @kasai(FeelHurcaine)@Hk@n(SaphireVaporX5870)
    0543 332 41 46 aydogdu_2000@hotmail.com
    Haf932 Amd 5800x +H100i+AsusX570E+SAphireR9 290Oc +Xlince Xp800 800Watt 80+Bronze Gamer+Trident Z Neo:16Gb 3600mhz Kit+SAmsung970EvoNmve+WdSataIII1Tb+Lg2250v+4Tb+ Tt eSports Challenger Pro/Dasher/Shock+Medusa
  • :) huylanman normal yeni üyeyim çünkü ilgi alanım değildi bundan önce yeni pc topladıkdan sonra ilgi alanım oldu bende bu siteye üye oldum site den baska birinden baska parçalar alıcam bunları satıp :) fiyatlarda indirim yaparım 0 i kaç para ise altına vericem benim aldığım fiyatlar o ama baska yerde daha ucuzsa ondan daha ucuza vericem tabiki.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.