Şimdi Ara

SATILIK YAMAHA BWS 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

detaylar için özel mesaj atınız lütfen..

• Bws125 kullandim scoter degil racing gibi kalkiyor. Iyi motor hayirli satislar
  • aynen öyle. sağolasın..
  • ilan günceldir...
  • nereden satıyorsun,? ayrıca fiyatı buradan yazmak daha çok alıcı çıkarır karşına emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 19 Şubat 2012; 3:47:44 >
  • istanbuldan.
  • ilan günceldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

nereden satıyorsun,? ayrıca fiyatı buradan yazmak daha çok alıcı çıkarır karşına emin ol.

+1
  • Düşük km ve sorunsuz bir 2004-2005 bulabilirseniz şanslısınız demektir. Karbrütörlü olduğundan iyi güç veriyor ve sesi yeni Bws100 ler gibi pısırık değil. Ayrıca 2005 ten sonraki üretimler Çin olup malzeme ve bazı özelliklerden zayıflıklar vardır. 2. elde en fazla satış BWS100 lerdedir. Parçasıda çok kolay ve hesaplı bir şekilde bulunabilir. 100CC sınırını geçmediği için yüksek dilimden vergilendirilmezler.

Tüm bunları nereden mi biliyorum? Çünki bende bir BWS100 kullanıcısıyım. Racing motordan sonra bu tipi tercih ettim. Mart ortalarına doğru yeni motora param yetmezse belki bende satabilirim.
  • ilan günceldir: 2007 model, 10.230 km. fiyatı 2950 tl. resimler için mesaj atabilirsiniz.

hiç bir bws 100 çin malı değildir.
  • Arkadaşlar artık çoğu firma Çin de üretim yapıyor. Ama bu malzeme kalitesi düşük anlama gelmez. Sadece işçilik kullanılıyor. O yüzden bu çin meselesini bu kadar takıntı yapmayın. Sadece marka, üretim, malzeme herşey çinliyse tırsabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Düşük km ve sorunsuz bir 2004-2005 bulabilirseniz şanslısınız demektir. Karbrütörlü olduğundan iyi güç veriyor ve sesi yeni Bws100 ler gibi pısırık değil. Ayrıca 2005 ten sonraki üretimler Çin olup malzeme ve bazı özelliklerden zayıflıklar vardır. 2. elde en fazla satış BWS100 lerdedir. Parçasıda çok kolay ve hesaplı bir şekilde bulunabilir. 100CC sınırını geçmediği için yüksek dilimden vergilendirilmezler.

Tüm bunları nereden mi biliyorum? Çünki bende bir BWS100 kullanıcısıyım. Racing motordan sonra bu tipi tercih ettim. Mart ortalarına doğru yeni motora param yetmezse belki bende satabilirim.

Katılıyorum size 2004 e kadar olan bütün BWs'ler orjinal japondur.. Sonraları çok sorun yaşattı sahiplerine..
    bende tüm bunları nerden biliyorum 2001 modeli vardı bende klasmanına gore en canavar motordur kendisi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.