Şimdi Ara

Araçlarınız için Muz tipi Silecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
23.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir çoğunuz biliyordur belki fakat bilmeyenler için paylaşmak istedim.
    1 sene evvel de aynısından almış olduğum Newstar muz tipi sileceklerden tekrar aldım. Çifti kargo dahil 5,90'a geldi (Kargo ücretsiz)..Bu fiyata nasıl satılıyor anlamış değilim çünkü gerçekten çok memnun kaldım.. Bu nedenle sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum.

Görüntülemek isteyenler için HızlıAl linki: TIKLA

Bilgilerinize.

Edit: Bazı arkadaşlar ebatları bulamadıklarından bahsettiler...O nedenle bulabildiklerimin Ebatlarını ekliyorum.

41 CM
    45 CM
    48 CM
    51 CM
    55 CM
    60 CM
    65 CM
    70 CM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britony -- 5 Şubat 2012; 12:00:00 >

• Allah razı olsun, bu iyi oldu
  • hepsiburada.com sitesinde de ucuz bunlar..

alacaklar için belirteyim, plastik kalitesi çok uyduruk.. içindeki lastiği çıkarıp kendi sileceğime takarım derseniz bir kış idare eder.
  • Hemen 4 set alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue

hepsiburada.com sitesinde de ucuz bunlar..

alacaklar için belirteyim, plastik kalitesi çok uyduruk.. içindeki lastiği çıkarıp kendi sileceğime takarım derseniz bir kış idare eder.

Zaten ben böyle "uyduruk" kullan at tarzı sileceklerle idare ediyorum. En fazla 3 ay ondan sonra yenisini alırım. Nasılsa ucuz.
  • Universal diyor ama aparatları bir denemek lazım. Kargo ücretsiz olunca aslında birer set alınabilir. Geçen tanesini 18 TL'den aldım, tipinin ortasında kırıldı. Bunlarda daha kötü olamaz heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esco673 -- 4 Şubat 2012; 14:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue

hepsiburada.com sitesinde de ucuz bunlar..

Muz tipinin lastiği çıkmaz birleşiktir. 1,5 sene önce hepsiburda'dan yine bu tarz bir marka aldım çifti 6tl tuttu kargo bedavaydi. 1,5 senedir canavar gibi, o kadar memnun kaldım ki anlatamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Hibrit silecek markası ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RBW öneririm, bunlar pek dayanıklı olmuyor.
  • Bu arada bazı Bim' lerde hala mevcut olan silecekleri de tavsiy ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 4 Şubat 2012; 14:05:24 >
  • Bunları kendimiz monte edebiliyormuyuz? Pek anlamamda bu işlerden..
  • 35cm. yok ne yazık ki.benim getzin silecekleri biri 55 biri 35 cm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Bunları kendimiz monte edebiliyormuyuz? Pek anlamamda bu işlerden..

Bu markayı zor monte edebildim ama BİM' deki kolay montajlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

Arkadaşlar merhaba,

Bir çoğunuz biliyordur belki fakat bilmeyenler için paylaşmak istedim.
    1 sene evvel de aynısından almış olduğum Newstar muz tipi sileceklerden tekrar aldım. Çifti kargo dahil 5,90'a geldi (Kargo ücretsiz)..Bu fiyata nasıl satılıyor anlamış değilim çünkü gerçekten çok memnun kaldım.. Bu nedenle sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum.

Görüntülemek isteyenler için HızlıAl linki: TIKLA

Bilgilerinize.

girişleri farklı farklı oluyor

sizinkinin girişi nasıldı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Bunları kendimiz monte edebiliyormuyuz? Pek anlamamda bu işlerden..

Bu markayı zor monte edebildim ama BİM' deki kolay montajlanıyor.

bimdeki ne kadar acaba?
  • Aynı fiyat
  • Bimdekinden satın aldım ama çok ses yapıyor,memnun değilim şimdi burdan sipariş verecegim.
    bim deki fiyat 3.99 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
  • RBW'yi önermiş bir arkadaş ancak bende RBW'den uzak durun derim. Güzel siliyor ancak aşırı ses yapıyor birde boşta bulunursanız o garç diye çıkan ses insanı korkutuyor.
  • Benim arabanın orjinal sileceği 80 TL, bundan yaklaşık 16 tane alırım, 3 ayda bir değiştirsem 4 sene gider galiba
  • Ben BİM' den 2 adet 55cm lik almıştım. Ama 53cm olan aracımın sağ sileceği büyük geldi. O vaziyette birkaç hafta kullandım ve aşırı ses yapıyordu.
    Sonra yine BİM' den bir adet 50cm lik aldım. Onu sağ tarafa takınca ses kesildi.
  • 3 set aldım 15lira. Bim falan uğraşmaya değmez.

Zamanında bosch alıp 50lira vermişliğimde var. Bosch 6 ay düzgün dayanıyor bunlarda 3 ay nomal dayanıyor.

Biri 5 lira diğeri 50lira.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.