Şimdi Ara

Mortal Kombat: AK Her An PC'lere Gelebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Mortal Kombat serisinin eski oyunlarını içerisinde barındıran Mortal Kombat: Arcade Kollection, geçtiğimiz aylarda PC'cileri üzmüştü. Paketin iptal olduğuna dair bilgi yayınlayan yapımcı ekip, oyunu henüz tam anlamıyla iptal etmemiş gibi gözüküyor.

Twitter üzerinden Mortal Kombat serisinin yapımcısı Ed Boon'a, Mortal Kombat: Arcade Kollection'un kesin olarak PC'lere gelip gelmeyeceği ile ilgili soru soran bir hayranına Ed Boon, "Duyuru her an gelebilir. Gerçekten." diyerek bir cevapta bulunmuş.

O halde, bekleme vakti...

• gelmedimi zaten ya geçen malum yerden indirdim oyunu
  • Sonunda monitör oyun görecek.
  • Pc'ye gelmeyecek diye duymuştum ama durumlar değişmiş demek ki..
  • aynen ya madem gelecekse ben oyunu nasıl edindim malum yerden?

Zaman farklılığımı var ne amerika ile diğer ülkeler arasında.Lost mu olm bu?
  • Oyun geldi ya hatta games for windows live destekli 250 g ach var malum yerden indirip serial aldım catır catır gridim
  • muhahaha eski haber mi bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun korsanı çıktı.Resmi duyuru her an gelebilir!
  • bu son cıkan mortal pc ye gelsin yazık değilmi kardeşim ya neyse parası vericem
  • Domates Kızartması birader nerden indirdin Allah aşkına sölermisin?
  • zuhauaha oyun 21 ocakta pc ye çıktı,bu ed boon'un haberi yok galiba xD

http://forum.donanimhaber.com/m_52225168/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56891662

quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Oyunun korsanı çıktı.Resmi duyuru her an gelebilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 31 Ocak 2012; 19:32:00 >

• Bir şekilde Torrent'e düşmüş demek ki ama resmi olarak çıkmamış.. Yada çıkmış mı? Editör bey?
  • @Quadhros

daha şirket duyuru gelebilir diyo hadi duyurulsa ve duyurulduktan sonra korsana önceden düşse tamam dicem ama ölede değil şirket çok fena fail oldu duyuru her an gelebilir...gerçekten diyor daha ed boon yada haber eski olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 31 Ocak 2012; 19:37:58 >

• Şaka mı bu.Pcye çıkacak diye haber veriliyor.Forum üyeleri ise oyunu pcde indirip oynadım diyor ?
  • çok ilginç bi konu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 31 Ocak 2012; 20:06:33 >
  • Uber Epic Fail bir durumla karsi karsiyayiz beyler:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

@Quadhros

daha şirket duyuru gelebilir diyo hadi duyurulsa ve duyurulduktan sonra korsana önceden düşse tamam dicem ama ölede değil şirket çok fena fail oldu duyuru her an gelebilir...gerçekten diyor daha ed boon yada haber eski olabilir

Kaynak yazıyor valla 31 Jan 2012

• quote:

Orijinalden alıntı: hasta-!

Domates Kızartması birader nerden indirdin Allah aşkına sölermisin?

mamunda
  • Beyler kafam karıştı iyice..
  • E bende oynuyorum mis gibi şu an PC'mde yüklü duruyo :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.