Şimdi Ara

ATATÜRK'ÜN imzası sahte mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün satışa çıkan G.Saray'ın resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin iddiaları futbol kamuoyunda bomba etkisi yaratacak. Dergi, Atatürk'ün F.Bahçe'yi iddia edilen tarihte ziyaret etmediğini ve Ata'nın imzasının sahte olabileceğini öne sürdü. Atatürk'ün birçok yerde belirtildiği gibi 3 Mayıs 1918'de F.Bahçe'yi ziyaret etmiş olamayacağı savunulan dergide, şu satırlara yer verildi: "Aralık 1917 ile Ocak 1918 arasında Veliaht Vahideddin Efendi ile Almanya gezisine çıkan Mustafa Kemal, geziden dönüşünde karaciğer rahatzlığı dolayısıyla tedavi için Karlovy Vory'ye (Karlsbad) gidiyor. Ve Nisan ayından Temmuz ayına kadar burada tedavi görüyor. Peki 1918 Nisan'ından Temmuz'a değin yurt dışında olan Mustafa Kemal nasıl olup da 3 Mayıs tarihinde F.Bahçe'yi ziyaret etti?"

"Hani defter yanmıştı?"

Rüştü Dağlaroğlu'nun "Fenerbahçe tarihi" isimli kitabındaki "Ata dahil, kulübümüzü ziyaret edenlerin yazılarını taşıyan hatıra defteri yanarak kül olmuştur" ifadelerine de yer veren dergide, günümüzde sergilenen defterin sonradan düzenlenmiş olabileceği iddiası dile getiriliyor. Ayrıca Fenerbahçe ve Karşıyaka kulüplerindeki Atatürk imzalı belgeleri yayınlayan dergide iki sayfadaki imzaların farklılığına dikkat çekiliyor. F.Bahçe'nin Kurtuluş Savaşı'nda silah sevkiyatını Atatürk'e değil, milli mücadeleyi ele almaya çalışan İttihat ve Terakki'ye yaptığı, eski F.Bahçe Başkanı Dr.Nazım'ın Atatürk'e suikastten asıldığı da iddialar arasında. Dergideki yazı, zehir zemberek bir ifadeyle bitiyor: "Diyoruz ki, spor kulüpleri millete mal olmuş isimler üzerinden hamle yapıp rakiplerine el ense çekmeye kalkmasınlar. Ve Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim' sözünü unutmasınlar."

• Yakında bu yazıya cevap gelir.

Atatürk Fransızca biliyor O yüzden GS'lıdır diyenlerden ne beklenirki zaten.

Durup durup bir şeyler saçmalıyorlar.
  • hey Allahımya
  • kişileri suçlamayı bırakıp verecekseniz cevap verin imzanın sahte olmadığına dair
  • dilenciliklerini kamufile etmek için gündem değiştirmeye çalışıyorlar Atatürk tarafından nutukta lanetlenmiş camianın müritleri..
  • doğrudur bu konu daha eskilerden de bi ara gündeme gelmeşti.Fenerbahçeliler kendilerini kandırıp duruyorlar
  • YAHU BU GS'LİLER HİÇ Mİ ALTA KALAMAZ YA BU KADAR MI OLUR BELGELERİYLE TANIKLARIYLA İSPATLANMIŞ BİRŞEY İŞLERİ GÜÇLERİ YOK KENDİ TAKIMLARINA BAKACAKLARINA HALA FENERBAHÇE'YE ÇAMUR ATIYORLAR.EEE PES VALLA DİYECEK KELİME BULAMIYORYUM ARTIK

BU KONUYU BURADA TARTIŞMAK BİLE SAÇMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 1 Şubat 2006 12:39:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonrada böyle ele ayağa düşüyolar dilenci takımı olup çıkıyolar kendi rezilliklerinin yönü değişrmi acep
  • DİLENCİLİĞİNİ ÖRTPAS ETMEK İSTEYENLERİN SON NUMARASI.YIRTIN ULAN BİRYERLERİNİZİ ÇATLASANIZDA,ERİSENİZDE,BİTSENİZDE ;MUSTAFA KEMAL; FENERBAHÇELİDİR

• quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

DİLENCİLİĞİNİ ÖRTPAS ETMEK İSTEYENLERİN SON NUMARASI.YIRTIN ULAN BİRYERLERİNİZİ ÇATLASANIZDA,ERİSENİZDE,BİTSENİZDE ;MUSTAFA KEMAL; FENERBAHÇELİDİR

HAYIR çok yanlış.ATATÜRK TAKIM TUTMAZDI.AMA HANGİ TAKIMA EN ÇOK YAKIN DERSEN AKLA GELEBİLECEK İLK TAKIM BJK KÜLÜBÜ OLUR
  • ALLAM YARABBIM!
  • Onu bunu bırakın da Özhan Canaydın elinde bi mektup oldugunu söylemişti. Ee nerede bu mektup??? Adı var kendi yok
    Bırakın sacma sapan seylerle ugrasmayı. Adamlar gundem değiştirmek için bir tek Atatürk'ü kullanmamışlardı onu da yaptılar tam oldu. Yakında FB'nin bir vukuatı olmazsa ne yapacaklar bilmiyorum. Biz olmasak herhafta taraftarlarından dayaka yiyecekler valla. FB sayesinde adamlar paçayı kurtarıyorlar yaww
  • ya bizim insanımız neden bu kadar çok"boş işlerle uğraşır"oldu acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya bizim insanımız neden bu kadar çok"boş işlerle uğraşır"oldu acaba.

+1907... ben anlamıyorum Atatürk fenerli olsa nolur,bjkli yada gsli olsa nolur..
  • ATAMIZ MİLLİ TAKIM"LIDIR. ANLADINIZ MI FENERLİLER?
  • al işte biri daha bu topicten actı.alt alta gelsin de görün.
  • - Burada üçe üçüz...Çünkü ben de Fenerbahçeliyim! " lafınıda unutmayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

- Burada üçe üçüz...Çünkü ben de Fenerbahçeliyim! " lafınıda unutmayalım

/>

*1907
  • BUDA İKİNCİSİ

• quote:

BUDA İKİNCİSİ

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

- Burada üçe üçüz...Çünkü ben de Fenerbahçeliyim! " lafınıda unutmayalım

/>

*1907
    ZATEN BİRAZ OLSUN OLAY HAKKINDA BİLGİNİZ OLSA AYNI BELGEYİ BUDA İKİNCİSİ DİYE VERMEZ BİDE ÜZERİNE SAHTE İMZALI BELGEYİ BURDA YAYINLAMAZSINIZ.

BİDE OLMAYAN FENERİ KASTETİP BURDA ÜÇE ÜÇÜZ DEMİŞ ATAMIZ. VAH FENERİN HALİNE Kİ NE VAH. BU NE REZİLLİKTİR,BİLİNÇSİZLİKTİR.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.