Şimdi Ara

Hizlial 20 TL YeniYıl Armağanı (100tl alt limit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://euromessage-ecomm.ebultenim.com/ct/ctv2.asp?LID=1777559A41814BA6A91433513BF890F4&RID=D12C7D5A2815450E8061CC1E0BB11B16

refarans linki degil linke tıklayıp üyelik girişi yapınca yükleniyormuş.

Hizlial 20 TL YeniYıl Armağanı (100tl alt limit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 30 Aralık 2011; 17:49:52 >

• 1 hafta geçerli. Yinede hesaba yükledim. 3 tane 20 TL çek oldu.
  • Bende 7 tane 20 TL lik çek var hızlı aldan hepsi 100 TL alt limitli. 100 lira alt limit çok bence 50 olsa çekilebilir kahır.
  • Hızlıal'sa bir kez daha düşünün derim.
  • alt limiti yine 100 lira olan çeklerle birleşiyor mu acaba?
  • 20TL'lik çek oldu hesap,bunu da yüklemeyeverelim
  • şaka gıbı limit 100 tl
    çekler birleşmiyor hızlıal zaten fıyatlar yuksek

bu 20 tl 100 tl limit li çekler sırf bu nedenden kullanan varmı hayer valla

hızlı al lımıtı dusermen gererkıyor yoksa bu iş boş bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dalga geçer gibi 20 TL çek dağıtıyorlar sürüsüne bereket, ne alacaksak, ben kullanamadım daha hiçbirini, var mı uygun bir şey?
  • 400 tl hizli puan var, onlar ile birlesiyor. puani zaten o hali ile harcayacaktim, boylece %20 avantajli kullanmis oluyorum . :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

alt limiti yine 100 lira olan çeklerle birleşiyor mu acaba?

Birleşmiyor en azından 2 si bir araya birleşse birşeyler alınabilirdi ama bu şekilde tamamen gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

bu çek kaç lira ve üzeri için geçerli?

Okumak zahmet olucak ama üstünüzdeki neredeyse tüm mesajlarda bu sorunların cevabı var
  • 60 liralık çek birikmiş, acaba birleştirme yapabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot™

quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

bu çek kaç lira ve üzeri için geçerli?

Okumak zahmet olucak ama üstünüzdeki neredeyse tüm mesajlarda bu sorunların cevabı var

Başlıkta bile yazıyor.
  • Bu swatch saatler var hızlı al'da. Mağazadan biraz daha ucuza geliyor bu indirimle. Ancak aldığımızda garantisini kim veriyor bunun? Herhangi swatch mağazası mı yoksa hızlı al'mi? Hediye alacağım da bunun için soruyorum.
  • çek 100tl lt limit için
    çekler birleşmiyor

bu hali ile bu çek gereksiz ... hızlı alacagınıza hızlıuzaklaştım :P
  • teşekkürler arkadaşım. Seagate 1 TB Expansion 2.5" Taşınabilir Disk (ST910004EXD101-RK) aldım 274.97 (kargo dahil) -20 tl çek 254,97 oldu şuanki yüksek $ ve şişik hdd fiyatları ile yanına yaklaşan yok. ayrıca 40 tl daha puan verdi nedense hızlıal :) ve + 15 tl de bonustan puan geldi yani -55 tl daha 199,97 oldu toplam maliyet tekrar teşkekkür.

Düzeltme : 200 tl üstü alışverişe 40 tl puan varmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 30 Aralık 2011; 19:23:59 >
  • Hizlial'da bu fiyatlar varken, 3000 tane birleşmeyen çek verse ne olur.
  • ben 103 liralık ürün alacağım sepete ekledim ödeme kısmına geldim fakat 20 tl indirimi yapmıyor arkadaşlar bi yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sonra

ben 103 liralık ürün alacağım sepete ekledim ödeme kısmına geldim fakat 20 tl indirimi yapmıyor arkadaşlar bi yardım edin lütfen

KDV hariç veya kargo tutarı hariç fiyattan yapıyor olabilirler gibi bir ihtimal aklıma geldi ama sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: az sonra

ben 103 liralık ürün alacağım sepete ekledim ödeme kısmına geldim fakat 20 tl indirimi yapmıyor arkadaşlar bi yardım edin lütfen

KDV hariç veya kargo tutarı hariç fiyattan yapıyor olabilirler gibi bir ihtimal aklıma geldi ama sanmıyorum.

kargo haric ztn 100 ü geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dürüstmezarci -- 30 Aralık 2011; 19:45:43 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.