Şimdi Ara

SATILIK THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME (LGA775 VE 1366 DESTEKLİ)(SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
6.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    parçaların resimleri aşağıdadır

tabii ortadaki fanı sizin takmanız gerekmekte ama bunun dışında soğutucunun arkasına da fan takmak isteyenler için 2 tane fan aparatı bulunmaktadır

thermalright ultra 120 extreme sadece lga775 ve lga1366 yı desteklemektedir
    soğutucuda hiçbir çizik sorunu vs yoktur
    kargo göndermemi isterseniz ilk olarak ücreti sizden alıyorum sonra ürünü aynı gün kargoluyorum
    kargo alıcıya aittir
    fiyat: 70TL>>60TL(thermalright ultra extreme+2 siyah fan aparatı)

bilmiyorum soğutucunun performansından bahsetmeye gerek var mı ama ben gene de söyleyeyim
    noctua d14 ile çok rahat yarışabilecek bir soğutucu eğer bütün parçalarını alırsanız

sonuçlardaki thermalright ultra 120 extreme rev c daha sonra çıkmış bir model
    benim soğutucu thermalright ultra 120 extreme diye geçiyor ve testlerde en üst kısımda bulunuyor
    lga2011 destekleseydi kesinlikle satmazdım bu soğutucuyu ama 2011 kitlerinde ultra 120 extreme yok ondan dolayı satmak zorundayım
    iyi akşamlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Nisan 2015; 7:49:10 >

• takipppppppp
  • Aynısını ben kullanıyorum i5 750'yi 4.2 ghz günlük kullanımda 55 derecenin üzerine çıkartmıyor. Acımayın alın ölü fiyatına resmen. Bende ikinci fan da yok iyi düşünün

Hayırlı satışlar hocam
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Aynısını ben kullanıyorum i5 750'yi 4.2 ghz günlük kullanımda 55 derecenin üzerine çıkartmıyor. Acımayın alın ölü fiyatına resmen. Bende ikinci fan da yok iyi düşünün

Hayırlı satışlar hocam

teşekkürler hocam
    2. fan egzoz fanla soğutucunun ilk fanı arasında köprü görevi görüyor ve sıcak hava soğutucunun üstünde kalmadan 2.fanın yardımıyla egzoz fanla dışarı atılıyor
    cpu load dayken ki değerler bu sayede baya aşağıya inmiş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 30 Aralık 2011; 16:07:34 >

• Ben de aynı soğutucuyu kullanıyorum. Gözü kapalı alınacak bir ürün. Ben de E8400 de 4,1 de çıt çıkarmıyor 4,2 de biraz gürültülü olduğu için 4,1 de kullanıyorum ayrıca sıcaklık tam yükte 55 dereceyi hiç geçmiyor. Fiyatı da çok makul sırf sessizlik için bile tercih edilebilir bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanistan -- 31 Aralık 2011; 1:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanistan

Ben de aynı soğutucuyu kullanıyorum. Gözü kapalı alınacak bir ürün. Ben de E8400 de 4,1 de çıt çıkarmıyor 4,2 de biraz gürültülü olduğu için 4,1 de kullanıyorum ayrıca sıcaklık tam yükte 55 dereceyi hiç geçmiyor. Fiyatı da çok makul sırf sessizlik için bile tercih edilebilir bu fiyata.

yorum için teşekkürler
    çoğu fan ya çok sessizdir ve performansı azdır ya da sesi yüksektir ama soğutma performansı iyidir
    noctua fanlar 2 sini de dengeli bir şekilde sunan fanlar
    fanlar devir düşürücü takmadan dahi sesi çok zor anlaşılır
    lna kablosu takıldığındaysa abartmıyorum ses hiç olmaz
    hiç devir düşürmeden de kasayı açıp kulağınızı fana yaklaştıracaksın işte o zaman anca ses duyuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 31 Aralık 2011; 2:57:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav arkadaşlar ben mi yanlış takıyorum soğutucuyu,
    venom x var bende, am3 955 işlemci, çok düşük devirde fan ile beni pek tatmin etmiyor?
    ayrıca arkadaşa mesaj atmıştım ama;
    soğutucuyu bir kişi almak isterse ben fanları hemen alırım
    konuyu kirlettiysem özür
    saygılar
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

yav arkadaşlar ben mi yanlış takıyorum soğutucuyu,
    venom x var bende, am3 955 işlemci, çok düşük devirde fan ile beni pek tatmin etmiyor?
    ayrıca arkadaşa mesaj atmıştım ama;
    soğutucuyu bir kişi almak isterse ben fanları hemen alırım
    konuyu kirlettiysem özür
    saygılar

soğutucuyu fanlarıyla birlikte almak isteyen henüz çıkmadı
    6 şubatta kadar isteyen olmazsa ki zaten sadece soğutucu bloğu almak isteyen de var o zaman satışı gerçekleştiririz
    ama dediğim gibi önceliğim soğutucuyu komple satmaktır
    performansı noctua d14 e çok yakındır

quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

pm

cevaplandı

• hocam senın nocthuaların sonuçta bu kadar albenisi yok. sıfırı zaten su an 50,06 lira. sıfır urun. tumune gelecek olursak zaten 192 liraya nocthuanın dh-14 alıyorsun. fiyatta biraz daha revize edersenız fanları ben alabılırım. teklıfımı de pm den yolluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool58

hocam senın nocthuaların sonuçta bu kadar albenisi yok. sıfırı zaten su an 50,06 lira. sıfır urun. tumune gelecek olursak zaten 192 liraya nocthuanın dh-14 alıyorsun. fiyatta biraz daha revize edersenız fanları ben alabılırım. teklıfımı de pm den yolluyorum

http://uygarelektronik.com/urun_detay.asp?id=2460
    http://uygarelektronik.com/urun_detay.asp?id=2476

fanlar uygar elektronikte var inventusta bitmiş
    40tl nin içinde fan aparatı da vardır ve onun fiyatı fanla beraber yukarıda vardır
    ben fiyatı makul tuttuğumu düşünüyorum

• ilanınızı baltalamamak adına yorum yapmayacam hocam. yoksa bana göre alınacak bır fıyat değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool58

ilanınızı baltalamamak adına yorum yapmayacam hocam. yoksa bana göre alınacak bır fıyat değil.

size göre alınacak bir fiyat olmadığını bir önceki mesajınızda zaten söylemiştiniz.Bir daha söylemenize gerek yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-
    lga2011 destekleseydi kesinlikle satmazdım bu soğutucuyu ama 2011 kitlerinde ultra 120 extreme yok ondan dolayı satmak zorundayım

LGA 2011 kiti dediğiniz şey eninde sonunda sadece 4 adet vida. tek yapmanız gereken aynı çap ve dişte 4 adet vida bulmak. vida uzunluğu fazla gelirse de ya keseceksiniz, ya da daha da iyisi tükenmez kalemlerden çıkan yaylardan takacaksınız.

teknik bölümlerde yarbay rütbesine sahip 4-5 yıllık üye için zor değil bunlar.

http://www.hardwaremania.com/haber/2012/01/12/scythe-cpu-sogutucularina-lga-2011-uyumu-icin-vida-seti/

soğutucuya gelirsek, zaten noctuanın soğutucusunu şampiyon yapan da bu fanlardı. Bu fanlarla bu soğutucu, coşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

LGA 2011 kiti dediğiniz şey eninde sonunda sadece 4 adet vida. tek yapmanız gereken aynı çap ve dişte 4 adet vida bulmak. vida uzunluğu fazla gelirse de ya keseceksiniz, ya da daha da iyisi tükenmez kalemlerden çıkan yaylardan takacaksınız.

teknik bölümlerde yarbay rütbesine sahip 4-5 yıllık üye için zor değil bunlar.

http://www.hardwaremania.com/haber/2012/01/12/scythe-cpu-sogutucularina-lga-2011-uyumu-icin-vida-seti/

soğutucuya gelirsek, zaten noctuanın soğutucusunu şampiyon yapan da bu fanlardı. Bu fanlarla bu soğutucu, coşar.

http://www.thermalright.com/news/?act=data&id=28

yukarıdaki linke dikkat ederseniz thermalright ultra extreme in lga2011 kit için desteklenen soğutucular listesinde olmadığını görürsünüz hocam

• parçaları almak isteyen arkadaşlara hala isteyip istemediklerini pm ile sordum
    bugün yanıt verirseniz sevinirim
  • soğutucu da toplamda 20TL olan son indirim yapmış bulunuyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Şubat 2012; 14:21:55 >
  • quote:

soğutucu da toplamda 20TL olan son indirim yapmış bulunuyorum arkadaşlar

AM3 soket uyumu yok mu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

quote:

soğutucu da toplamda 20TL olan son indirim yapmış bulunuyorum arkadaşlar

AM3 soket uyumu yok mu bunun?

am3 e yok sadece intel lga775 ve 1366 chipsetlerine uyumu var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.