Bildirim
Japon araba markaları vs. Alman araba markaları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Audi fena sırıtmış opel ve vw nin yanında _____________________________ -
Teknolojiyi uzakdoğu icat eder, avrupa ise kopyalar.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
-
açılan başlıktaki amacı anlayamadım. _____________________________ -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bi kere japon markalarından neden bu üçü? Alman markalarından da yine aynı şekilde.
Konu olsun diye açılan konular çoğaldıkça ve üstlerde yer aldıkça aşağıda işimize yarayan konular yok olup gidiyor. Buna bi çözüm bulunmalı._____________________________ 2018 Corolla touch mds + prins -
Japon markaları
Tüm değerleri geçin müşterisini düşündüğü için bile tercih edilir.
http://haber.gazetevatan.com/honda-1055-araci-imha-etti/420292/2/Ekonomi_____________________________ -
Pardon ama konunun açılmasında ki amaç ne?? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dominic Toretto
Teknolojiyi uzakdoğu icat eder, avrupa ise kopyalar.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Otomobili Avrupa icat etti. birçok teknolojinin altında imzası var elektronikte dersen tamam ama otomobilin merkezi kalbi Avrupa'dır._____________________________ -
Ben de konunun amacını anlamadım. Japon markalarını saymaya kalksak alman markalarına sıra gelmez. Aarabalar bana göre temelde 3'e ayrılır. Japon araçlar, avrupa araçlar ve amerikan araçları. Diğerleri arada kalmış araçlardır. _____________________________ -
japonlarda lexus u tek geçerim hatta premiumlarda bile
_____________________________ -
istisnasız tereddütsüz elbette toyo toyota _____________________________ 2017 toyota chr diamondhibrid ekonomiustası
2010 toyota verso premium pack
2006 toyota hilüx adventure arazinin ustası -
Alman tabiki _____________________________ -
Kısaca Paran varsa Alman Paran yoksa Japon alacaksın
_____________________________ KaRaBaSaN -
Japonlarda R35 severim ama otomobil Almanlardan sorulur
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Bu saçmalıklar yüzünden aradıgım konuları bulamaz oldum _____________________________ -
tamirci ile sohbet sevmiyorsan japon, motor sesi seviyorsan alman alacaksın
_____________________________ CİVİC Elegance Smart Eco Otomatik Vites 1.6 Benzinli / LPG -
quote:
Orijinalden alıntı: askerdem
Kısaca Paran varsa Alman Paran yoksa Japon alacaksın
Kel alaka diye buna denir işte. Ucuz fiyata toyota honda varsa göster bizde bilelim._____________________________ in money we trust! -
Alman arabaları daha iyidir veya Japon arabaları daha iyidir diye birşey olamaz. Kime göre neye göre? Belli bir beklenti ve belli bir bütçeye göre f/p olarak en iyi araç seçilir. _____________________________ -
vw-audi-opel iyiymiş
neden bu 3 marka onu anlamadım ? vw-opel-skoda filan olurda audinin en ucuz arabası a1 ile opelin en pahalı arabası neredeyse aynı fiyat,neye göre 3 marka denilmiş anlamadım.
benim bildiğim japonlardan bi lexus var lüks araç çıkaran onun dışında bmw-mercedes-audi 3 lüsüne yaklaşan yok.
toyota-vw-opel-honda hepsi aynı..
Benzer içerikler
- 0.9 tce motor kronik sorunları
- en iyi b suv
- bmw 1.16 alınır mı
- galeriden araba alırken nelere dikkat edilmeli
- passat 1.9 tdi çift kırmızı nasıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı