Şimdi Ara

İş Bankası İnternet Bankacılığı Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
48.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Bu işlem ile ilgili henüz sizden talimat almadığımız için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Talimatınızı, Şubelerimiz veya Bankamatiklerimiz aracılığıyla güncelleyebilirsiniz. "

Havale vs. hiçbir şey yapamıyorum. İlla şubeye mi gitmek lazım bunun için, 2 saat sıra bekliceksem ben böyle niye internet bankacılığı kullanıyorum ki. Zaten hesap açarken herşeye onay verdim, güvenlik ayarlarında da öyle ama illa talimat istiyor.

• Hocam telefonla ara sorununu belirt. Güvenlik ayarlarında tüm işlemlere onay verdiğiniz halde işlem yaptırmaması çok garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Hocam telefonla ara sorununu belirt. Güvenlik ayarlarında tüm işlemlere onay verdiğiniz halde işlem yaptırmaması çok garip.
    Havale,eft filan yapcaksınız işcep yüklemek zorundasınız yada elektronik imza,cep anahtar gibi geniş güvenlik önlemi olan giriş şekillerini kullanmalısınız.Bunlar arasından işcepi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Havale,eft filan yapcaksınız işcep yüklemek zorundasınız yada elektronik imza,cep anahtar gibi geniş güvenlik önlemi olan giriş şekillerini kullanmalısınız.Bunlar arasından işcepi öneririm.

Alıntıları Göster
    bankamatikten işlem kısıtlamaları menüsünden değiştirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

bankamatikten işlem kısıtlamaları menüsünden değiştirebilirsin

Alıntıları Göster
    en zahmetsizi 'işcep' kur telefonuna. Sonra ne şubeye gidersin ne bişey..
  • iş bankasına gir internet şubesi bireysel gir ordn interaktf şife falan al işte sonra gr oraya solda hesabım falan var orları karıştır orda kısıtlamalar işlemlr olması lazım ordan seçicen yada bankmatikten aynı işi.yapıcan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

iş bankasına gir internet şubesi bireysel gir ordn interaktf şife falan al işte sonra gr oraya solda hesabım falan var orları karıştır orda kısıtlamalar işlemlr olması lazım ordan seçicen yada bankmatikten aynı işi.yapıcan.
    şubeye git iyice karıştırmadan
    belli şeyleri açtırmamışsın ondan,ilk başta forum doldurulurken herşeye tamam demen lazımdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

şubeye git iyice karıştırmadan
    belli şeyleri açtırmamışsın ondan,ilk başta forum doldurulurken herşeye tamam demen lazımdı

Alıntıları Göster
    Cep anahtar menüsünden, cep telefonuna işcep uygulamasını yükleyeceksin. Sonra aktivasyonunu yapıp kullanacaksın. Artık ileri güvenlik araçları olmadan havale, eft vs. işlemlere izin vermiyorlar. Anlamam diyorsan müşteri hizmetlerini arayın, anlatırlar.

Ayrıca konu hakkında, sallamış vs.. şeklinde yorum yapan gerzekler, bilmeden konuşmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpuLsiv -- 17 Aralık 2011; 16:39:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

Cep anahtar menüsünden, cep telefonuna işcep uygulamasını yükleyeceksin. Sonra aktivasyonunu yapıp kullanacaksın. Artık ileri güvenlik araçları olmadan havale, eft vs. işlemlere izin vermiyorlar. Anlamam diyorsan müşteri hizmetlerini arayın, anlatırlar.

Ayrıca konu hakkında, sallamış vs.. şeklinde yorum yapan gerzekler, bilmeden konuşmasın.

Alıntıları Göster
    Bankaya faks çekmen gerekiyor internet bankacılığı hesabım tüm işlemlere açılsın diye. Ya da gidip dilekçe vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 16 Aralık 2011; 23:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

Alıntıları Göster
    bu iş bankası kadar saçma sapan banka yok. her bankadan eft havale rahatça yapılıyor ama bunlar yok cep şifreymiş yok anahtar vs. istiyorlar.
    hemşerim telefonum cepşifre programını desteklemiyor - o zaman eft değil havale bile yapamazsın.
    cebinde fiziksel anahtar taşıyacaksın 25 tL.ye alıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutbaran

bu iş bankası kadar saçma sapan banka yok. her bankadan eft havale rahatça yapılıyor ama bunlar yok cep şifreymiş yok anahtar vs. istiyorlar.
    hemşerim telefonum cepşifre programını desteklemiyor - o zaman eft değil havale bile yapamazsın.
    cebinde fiziksel anahtar taşıyacaksın 25 tL.ye alıp.

Alıntıları Göster
    Ya diyorum ya zaten, hem açtırırken herşeyi onayladım hem de güvenlik kısıtlamalarında hepsine talimatım var gözüküyor yani tamamen bankanın bilmem ne yemesi.

Bu arada işcep nedir, telefona mı yükleniyor? Ben telefondan uğraşmak istemiyorum ki, şart mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: W

Ya diyorum ya zaten, hem açtırırken herşeyi onayladım hem de güvenlik kısıtlamalarında hepsine talimatım var gözüküyor yani tamamen bankanın bilmem ne yemesi.

Bu arada işcep nedir, telefona mı yükleniyor? Ben telefondan uğraşmak istemiyorum ki, şart mı bu?

kardeşim senin bir yerde yanlışın var. ben işcep falan kullanmadan isteidğim işlemi gerçekleştiriyorum. işlem kısıtlaması benim aşağıdaki şekilde eğer seninki öyle değilse değiştirmen gerekecek bankamatikten.

• quote:

quote:

kardeşim senin bir yerde yanlışın var. ben işcep falan kullanmadan isteidğim işlemi gerçekleştiriyorum. işlem kısıtlaması benim aşağıdaki şekilde eğer seninki öyle değilse değiştirmen gerekecek bankamatikten.

Alıntıları Göster
    Herkes birşey sallamış; işcepler, cepanahatarlar hacada uçuşmuş olaya bak.

İşbankasında hesap açtırırken formda işaretleseniz de interaktif işlemleri açmıyorlar.Ayrıca belirteceksiniz internet şubesinde işlem kısıtlaması olmasın diye.

Şimdi yapmanız gereken de herhangi bir işbank şubesine gidip müşteri temsilcisinden sıra alıp, internet şubesindeki işlem kısıtlamasını kaldırmak istiyorum diyeceksiniz.
    Görevlinin size onay belgesini imzalatacak sonra da işlem kısıtlaması kalkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: €uro

quote:

Burdan 3 şıkkı işaretlerseniz her türlü işlem yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diabelica

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hesabı açtırdığın şubeye gidip,internet şubesini açtıracaksın.başka türlü olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

quote:

hayır hocam 3.seçenekte kısmen kısıtlamalı. bendeki var olan durum şıklarda gözükmüyor. bankamatikten üstte "şuanki durum" diye belirttiğim yerde yazanı seçmesi lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

quote:

quote:

hayır hocam 3.seçenekte kısmen kısıtlamalı. bendeki var olan durum şıklarda gözükmüyor. bankamatikten üstte "şuanki durum" diye belirttiğim yerde yazanı seçmesi lazım

Alıntıları Göster
    3. kişilere para transferi yapabilmek için şubeye gidip müşteri temsilcisinden açtırmanız gerekiyor. Telefon bankacılığı ile falan olmuyor malesef.

• arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayın. şubeye gitmeye gerek yok. bankamatik'ten talimat güncellemesi yapılıyor. 3 ay önce bankamatik'ten talimat güncellemesi yaptım..

Bankamatik'ten, Diğer İşlemler / İnteraktif Talimat Güncelleme menüsünden aşağıdaki talimata güncelleme yapabilirsin.

quote:

interaktif Bankacılık hizmetlerinizin tümünden hiçbir kısıtlama olmadan faydalanmak istiyorum ve talimatımda belirtmediğim 3. şahıslara da İnteraktif Bankacılık sisteminiz aracılığı ile para aktarabilmeyi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 17 Aralık 2011; 16:47:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmayın. şubeye gitmeye gerek yok. bankamatik'ten talimat güncellemesi yapılıyor. 3 ay önce bankamatik'ten talimat güncellemesi yaptım..

Bankamatik'ten, Diğer İşlemler / İnteraktif Talimat Güncelleme menüsünden aşağıdaki talimata güncelleme yapabilirsin.

quote:

interaktif Bankacılık hizmetlerinizin tümünden hiçbir kısıtlama olmadan faydalanmak istiyorum ve talimatımda belirtmediğim 3. şahıslara da İnteraktif Bankacılık sisteminiz aracılığı ile para aktarabilmeyi istiyorum.

Teşekkür ederim deneyeceğim, olmazsa şubeye giderim artık.
  • sanirim 3. kutucugu isaretlemen gerek. O sekilde de olmazsa iscepi yukleyip aktive ettikten sonra cepsifre olusturup girmeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.