Şimdi Ara

Sony Ericsson Xperia ARC HD'nin detaylı görüntüleri yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
14.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Sony Ericsson'ın teknoloji tutkunları tarafından merakla beklenen yeni nesil akıllı telefonu Xperia ARC HD (kod adı Nozomi) detaylı görselleriyle birlikte gün ışığına çıktı. Uzun süredir konuşulmakta olan telefon, yüksek çözünürlüklü ekrana sahip akıllı telefon arenasında Sony Ericsson'un ilk temsilcisi olacak. 4.3-inç büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan telefon, Android 2.3.5 Gingerbread işletim sistemiyle gelecek.

     

    Üzerinde yer alan 12 Megapiksel çözünürlüğündeki (Exmor lensli) kamera ile  yüksek çözünürlükte video ve fotoğraf kaydı yapabilen telefona, Qualcomm tarafından geliştirilen 1.5GHz hızında çift çekirdekli (Scorpion tasarımı) işlemci güç veriyor. Grafik işlem birimi olarak Adreno 220'nin eşlik ettiği Xperia ARC HD, üzerinde yer alan HDMI portu ile yüksek çözünürlükteki içeriği tek bir kablo üzerinden monitör ve televizyonlara aktarabiliyor.

     

    GSM Arena'nın haberine göre üzerinde SD Kart slotu bulunmayan ve 16GB/32GB olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği ile geleceği konuşulan telefona 1GB sistem belleği eşlik ediyor. Xperia ARC ve ARC S ile kıyaslandığında daha köşeli hatlara sahip olan telefona 1750 mAh kapasiteli pilin güç vermesi beklenirken çıkış tarihi ve fiyatlandırma hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor ancak kaynaklar Ocak ayındaki CES 2012 Fuarı'nı işaret ediyorlar. 

     


     



     



     








  • Tasarım herkes için farklıdır ama bana pek üst sınıf bir cihaz tasarımı gibi hissettirmedi
  • 3 tuşun olduğu kısım tamamen şeffaf gördüğüm kadarı ile. 2. fotoğrafta telefonun arkasından bile tuşların üstündeki işaretler belli oluyor.ilk fotoğrafta da zemindeki desenler belli oluyor o kısımın içinden.köşeli hatları oldugundan genel olarak sony'nin monolithic design tv'sine benzemiş biraz da olsa.çok beğendim ben.
  • Tasarım şahane donanımda eksiklikler var bu da tam benim istediğim sebebi rakiplerine göre az donanımı olursa fiyatında makul bir seviye ucuzluk görmek mümkün olabilir. İşlemci senseation daki ile aynı galiba ve de hafıza kartının olmaması çok kötü bir durum fakat ben alacak olsam 16gb yeter bana. Kısa sürede ve galaxy s2 fiyatıyla çıkmasını umut etsemde zor gibi.
  • sony ericsonun 2011 serisi xperia ailesinin tasarımları çok güzeldi. onlardan sonra bu tasarım pek hoş durmuyor.
  • guzel telefon olmus. tasarimi bende begenmedim ama tasarim olayi kisiden kisiye degisen bir durum. yanliz amiral gemisi olarak cok gec geldi. rakipleri 4 cekirdekli bir sonraki nesil telefonlari cikarmaya hazirlaniyor. biraz daha gecikirse bu modellerle beraber cikacak dogal olarakda onlarin golgesinde koybolup siliklesecek.
  • Bir Neo kullanıcısı olarak, tasarımı beğenmedim ^^
  • Sony Ericsson yine farkini koydu farkli tasarimi ile rakipleri arasindan siyrildi. Ben tasarimi ilginc ve basarili buldum , donanim zaten iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke arka kısmı arc gibi kavisli olsaymış çok düz oldu böyle.alt şeffaf kısmı güzel ama.
  • tasarım beni çok fazla memnun etmedi ama kim ne derse desin sony ericsson
  • Biraz daha ince olmalıydı.
  • Sony, Ericsson ile yollarını ayırmamış mıydı?
  • hadi hayırlısı. Tasarım kişiden kişiye değişebilir bir şey ancak bana kalırsa o köşeler için biraz daha çalışılsa ve ekranın yanındaki boşluklar minimuma indirilse fıstık gibi olur :) Bu cihazdan yola çıkarak yeni çıkacak üst seviye akıllı telefonlarda 2çekirdek 1.5-2GHz işlemci veya 4çekirdek 1.2-1.5GHz işlemci, 1-2GB ram, 12-15Mp düzgün bir kamera 1080p video kaydı, bol bol sensör, 4.3-4.7" HD ekran(IPS veya AMOLED ağırlıklı), 16standart, 32-48-64GB dahili depolama, 1600mAh üzeri pil ve mümkün olduğunca ince kasa olacak diyebiliriz bana kalırsa :)
  • LG nin böyle bir telefonu vardı , çok beğenirdim. süper olmuş. bence DAHİLİ hafıza olumsuz gözüksede HIZ ve UCUZ maliyeti sebebi ile tercih edilmeli. kart a taşı / kopyala falan riskli. kimse 32 gb model de alamıyor zaten. hem android e BULUT İŞLETİM sistemide gelecek yakında. arc ve s tam bir facia idi zaten , hele ki ÖN KAMERA yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bukalemun

    LG nin böyle bir telefonu vardı , çok beğenirdim. süper olmuş. bence DAHİLİ hafıza olumsuz gözüksede HIZ ve UCUZ maliyeti sebebi ile tercih edilmeli. kart a taşı / kopyala falan riskli. kimse 32 gb model de alamıyor zaten. hem android e BULUT İŞLETİM sistemide gelecek yakında. arc ve s tam bir facia idi zaten , hele ki ÖN KAMERA yok.

    dropbox mevcut zaten dostum . telefona da gelirsem bence hos olmus kamerasını merak ediyorum :-))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğin takoza benziyor telefon
  • Hocam yurtdışından "Sony Ericsson Xperia Arc S" alacaktım 2012 başında. Sizce bu telefonu bekleyip bunumu almalıyım yoksa "Xperia Arc S" mi?

    Dipnot: Bunun dizaynı daha güzel.
  • Nedendir bilmiyorum fakat sony ericssonlara karşı hep olumlu yaklaşmışımdır Joystick tuşlarını kullandıkları zamnlar hariç kısacası bu telefondan kalite akıyor güzel hoş olmuş
  • Tasarım olarak ben de beğenmedim. Özellikle de Xperia yazan kısım fazlalık olmuş ve estetiği bozmuş. Bu arada donanıma fazla takılmayın. Ben şunu görüyorum artık. Donanım yükseldikçe bir önceki donanım sanki yavaş bir donanımmış gibi davranılmaya başlanıyor. Çift çekirdek neresi yavaş. Diğerleri 4 çekirdek olunca ne kadarlık bir fark olacak? Bu cihaz yanlarında yavaş mı kalacak? Işletim sistemi ve uygulamalar desteklemedikten sonra hiçbir fark olmaz. Donanımla adam kandırıyorlar başka bir şey değil. Android asıl şimdi çift çekirdek desteğine kavuştu. Sony Ericsson aslında geriden gitmiyor yazılıma uygun gidiyor. Diğer üreticiler yazılımın önünde gidiyorlar. Bu da geride kaldığı izlenimi bırakıyor. Fakat çift çekirdekte Qualcomm donanımları performans olarak rakiplerinin gerisinde kalıyor. SE keşke başka bir üreticiyle çalışsaydı. Texas Instruments mesela çift çekirdekte çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sony ericsson tüm cihazlarında özgün davranıyor ve sonuç olarak şahane tasarımlar ortaya çıkıyor.Evet bu cihazda kimine göre tasarım pek hoş olmamış ama gene farkını ortaya koyuyor.Donanım olarak oldukça iyi olan bu cihazın micro sd kart girişi olmaması dez avantaj gibi görünse de aslında iyi bir özellik.Çünkü dahili depolama alanı virüslerden korunmada oldukça başarılı.12 mp kamera exmor r sensörü ile birleştiğinde mükemmel bir görüntü kalitesi sunacağı kesin..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.