Şimdi Ara

IPhone 4S hataları Apple tarafından bilinerek mi yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorum çoğunuz hadi ya diyeceksiniz. Ama IPhone 4S'de bu kadar hatanın ortaya çıkması çok garip gelmeye başladı bana. Örneğin SIM kartının kısa devreye neden olup ısınması ve SIM kartının tanınmaması... Apple gibi koca dev bir firma, o kadar burn-in testler sırasında bunu farketmiyor mu? Diğer hatalar da, önceki IPhone 4'de yaşadıkları sorunlardan kazandıkları deneyimlerle hiç olmaması gerekirken, katlanarak daha da artmış durumda. Acaba (donanım hataları ile ilgili olanların dışındakiler) gündemde kalmak için bir tezgah mı? Belki çözümün nasıl olacağını bugünden bildikleri bir IOS güncellemesi ile tüm sorunları çözecekler ama bu zaman zarfında gündemde kalmayı başarmış olacaklar. Sorunlar IOS güncellemesi ile çözüldüğünde herkes Apple'ı çok daha başarılı, müşterilerinin sorunlarına duyarsız kalmayan, çözüm getiren bir firma olarak nitelendirecek.

Benim ki sadece varsayım. Yanılabilirim de. Sizin düşünceleriniz?

• Hocam varsayımınıza katılıyorum..Umarım yazılımsal olarak Apple bu sorunları kısa sürecte güncellemelerle cözer.....
  • bence sorun sorundur,
    apple ile sorun kelimesinin yanyana anilmaya baslanmasi firma icin ciddi sikinti olacaktir.
    Bu nedenle bilerek yaptiklarini sanmiyorum.
  • Komplo teorisi olarak düşünebilirsiniz belki, ama Iphone 4 stoklarının eritilmesi ve büyük miktarda IPhone 4 alımı yapan firmaların, telefon operatörlerinin mağdur olmaması için alınan bir tedbir de olabilir bu.
    Şimdiden sanırım IPhone 4S satın almayı planlayan bir çok kişi, fiyat cazibesiyle beraber, stoklarda yer alan binlerce IPhone 4'ün siparişini vermeye başlamıştır bile...
  • bilerek yapmıyorlar ama sorunları kendileridemi görmüyolar muamma
  • Her cihaz birbirinden farklı. i4'ten pili aldım, kasayı aldım işlemcisini çift çekirdekle değiştirdim iOS yükledim oldu bitti malesef olmuyor. i4'te sorun olmayan birçok şeyin 4S'te çıkması da bunun en büyük göstergesi. Ama Apple gibi bir firmadan daha az sorun beklerdim. Sonuçta ilk çıkan i4'ler eline alınca çekmiyordu buna rağmen halen zamanının en iyi telefonuydu. Zamanla giderileceğini düşünüyorum.
  • bence jb çıkmasın diye böyle sorunları bilerek koyuyo çakallar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her yeni teknoloji beraberinde sorunda getiriyor cozumude bazen kendimiz arıyoruz firmalar ise parasını kazanıp bir köşeye çekiliyorlar
  • Acaba çok mu aceleye getirdiler IPhone 4S'i çıkarmakla? SJ ölmeseydi de yine bunlar yaşanırmıydı? İnanılır gibi değil, dünya teknolojisinin seyrini değiştiren bir adamın şirketinden böyle basit, önceden öngörülebilir hataların çıkması.
  • IOS Beta sürümlerini denerken GM ve Final sürümlerinde bu tür hatalar olacağını tahmin etmiştim, çünkü onlarca BETA yayınlandı ancak pek yol alamadılar. Bir nedenden dolayı aceleye gelmiş olmalı, aklıma başka mantıklı açıklama gelmiyor. Teorinize gelince böyle bir şey olması uzak bir ihtimal gibi gözükse de kim imkansız diyebilir ki ? Olur mu olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Hocam varsayımınıza katılıyorum..Umarım yazılımsal olarak Apple bu sorunları kısa sürecte güncellemelerle cözer.....

imza +10
  • valla bu amerikalılardan her şey beklenir
  • Bence Apple beceriksiz bir firma 4s de aceleye getirdi bu kadar sorun yasatmamali kullanıcılarına İphone 5 alırsam en az 3 ay ne sorun var incelicem hem fiyatıda düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 5 Şubat 2012; 17:56:38 >
  • Bakın Apple in tekniğini açıklıyorum.

Her yeni iOS ta önceki iOS a bilerek koymadiklari şeyi koyuyorlar. Her iOS a hepsini koysalar diğer sürümlere ne koyulacak ?
  • telefonumuz eğer jb li değilse telefon üzerinden güncelleme yapabiliriz
    değilmi arkadaşlar itunese bağlanmamıza gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

bence sorun sorundur,
    apple ile sorun kelimesinin yanyana anilmaya baslanmasi firma icin ciddi sikinti olacaktir.
    Bu nedenle bilerek yaptiklarini sanmiyorum.

Bence de ...

ve ayrıca ip4s i aceleye getirdikleri kısmına katılmıyorum. ip4s, ip4 ten 1.5 sene sonra çıktı.

ip4s in niçin böyle olduğuna bende anlam veremiyorum. Sorunların ardı arkası kesilmiyor. İmzam da ki konuda her şey açık ve şeffaf.
  • nedenini bilemem ama gönül rahatlığıyla alamayacaksam hiç almam daha iyi
    her yeni model alışımda " bu sefer ne sorunlar çıkacak acaba" demek çok saçma
    adam gibi test yapsınlar şu cihazlara,yoksa apple'a tanıdığımız bu kredi yakında biter..
  • benim anlamadığım bu sim card olayını nasıl çözecekler yazılım ile? donanımsal bi sorunu yazılımla çözmek..boşuna avutmayın kendinizi..
  • Sorun= Heryerde sorundan bahsedilir, bütün herkes sizi konuşur, çözüm aramak için binlerce kişi kafa yorar, çözüm bulununca/bulunamayınca manşetleri süslersiniz. Kısacası bir sorun yaratmakla mükemmel reklam yaparsınız Eğer bu sorunlar farklı modelde olsa direk geri iade olup yeni üretime geçerdi ama söz konusu Apple ise sorun bile olsa ilk günden stoklar tükenir
  • Apple nin en sevmedigim ozelligi micro sim olmasi bence.Digerleri onemsiz bence..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.