Şimdi Ara

ODTÜ'de Elektrik Elektronik okumak mı, yoksa herhangi bir yerde TIP okumak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
9.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi de 6 senede bitiyor sayarsak, bu nokta önemli, hangisi daha mantıklı? ODTÜ Elektrik Elektronik veya Makine Mühendisliği de olabilir.

Tıp okumaya ilgim yok pek, ama etraf hep tıp diyor. Sizden gelsin yorumlar.

• Aynı sorunu ben de düşündüm geçen yıl boğaziçi bil müh yazın dediler ama mühendis adam sosyal girişken olmalı diyerek tıp tercih ettim.şu an pişman da değilim ama sınavlardan sonra fikrim değişecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • TıP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlgin yoksa TIP okuma. TIP özveri, fedakarlık, ilgi ister, içinde yoksa işkence gibi gelir.
  • eğer tıp seçeceksin en başta insanları sevmelisin çok farklı durumlara alışık olmalısın cesaret lazım,gecenin bir yarısı ameliyat olduğunda kallıp gelmek zor bir meslek ama yapan kişilere inanılmaz saygı duyuyorum insan hayatı onun ellerinde o ayrı bir gurur onlar için, eel ilgin varsa okunur hele ki odtü ise.
  • ilgin yoksa tıp okuyamassın hem odtü elektronik bir idol ben de ygs de hastaydım ve sonuç olarak bu sene 2 puanla kaçırdım odtü endüstriye yerleştim seneye ortalama kasarak elektroniğe geçmeye çalışacam odtüye iyikide gitmişim diyorsun sosyal vs diyorsun da odtüde sosyalliğin kralı var merak etme 0 almaya başladım diye bıraktım çoğu kulübü yoksa burda sırf kulüplere takılarak 2 seneni geçirebilirsin hazırlık da mutlaka oku asıl rahatlık hazırlıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 10 Aralık 2011; 22:43:34 >

hem muhendıslıkte de aynı kaygı var,

yok kam mekanızması,yok otekteyık altı değerler neymıs malta haçı ,bunlar cok ılgı cekıcımı?

Orijinalden alıntı: gungor96

sen tıp istemiyosan çevreni takma. önemli olan senin ne istediğin.

boyle dusunemeyız,kendı kendımıze ıssız bır adada yasamıyoruz,

işimizdeki 5 hedefımızden bıri olan sosyal hedefler cevremız ıle yakından ılgılıdır.evet kendının ne ıstedıgı de=kişisel hedefler işimizdekı 5 hedeften bır tanesıdır.ama kısısel hedefler ıle sosyal hedefler toplam hedef ıcersınde aynı etkıye; 1/5'e haızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 19 Kasım 2011; 14:54:22 >

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Aynı sorunu ben de düşündüm geçen yıl boğaziçi bil müh yazın dediler ama mühendis adam sosyal girişken olmalı diyerek tıp tercih ettim.şu an pişman da değilim ama sınavlardan sonra fikrim değişecek.

willy dogru tecıh go forward

Orijinalden alıntı: N.Mancer

İkisi de 6 senede bitiyor sayarsak, bu nokta önemli, hangisi daha mantıklı? ODTÜ Elektrik Elektronik veya Makine Mühendisliği de olabilir.

Tıp okumaya ilgim yok pek, ama etraf hep tıp diyor. Sizden gelsin yorumlar.

zamanin varsa bikac yila daha iyi bi cevap verebilirm ama simdiden tipin zorlugunu anlamaya basladm :) zor yani.bastan bunu bilerek , 6 yil boyynca nerdeyse surekli ders calisacgini.bilerek girmen lazm.bu ise.( her ne kadr bnm ole olmasa da )
    diger taraftan ;
    bn de gecen yil bu zamnlarda bu soruyu (odtu makina elktrnik bilgisayar tip ?) odtu mkina mezunu amcama srdugumda ilgin varsa tip yoksa odtu bilgisyr dedi.tipin toplum icindeki oneminden falan bahsetti.ne bilym bi kahveye girdgnde gosterilck ilgi faln...muh de yok.bu dedi.

kendisi 8-9 yildir farkli sirktlerde ( brsada otomotiv sektru) mudrluk yapsa da makinayi onermiyor. bilgsyr her turlu is yapr demisti.tabi guncellik sarti ile.

sen neden tıp deme:) baya zor secmek.ben de ileriyi dusunerek sectim. ne kadr dogru bilmm.simdilik tek hedfm altı yilda bitrmek :)

umarim az da olsa yardimci olbilmisimdir.
    saygilar...

• Benim bir arkadaşım sayısaldan 1500. tmden 500.ydi. Tıp istemediğinden boğaziçi işletmeye geldi.Ben odtü diyorum.Bu örneği vermemdeki sebepte başkalarının ne dediği umrunda olmamalı.

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

quote:

Aynı sorunu ben de düşündüm geçen yıl boğaziçi bil müh yazın dediler ama mühendis adam sosyal girişken olmalı diyerek tıp tercih ettim.şu an pişman da değilim ama sınavlardan sonra fikrim değişecek.

soru.bir : hangi uni
    soru iki : ilk komite ne zmn
    soru uc : golhisardan soyadi serttas olan tanidiklarin var mi.( isim vermiyom)

Ege üni,ikinci sınavı dün olduk,serttaş tanıdığım da var.

quote:

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

quote:

soru.bir : hangi uni
    soru iki : ilk komite ne zmn
    soru uc : golhisardan soyadi serttas olan tanidiklarin var mi.( isim vermiyom)

Ege üni,ikinci sınavı dün olduk,serttaş tanıdığım da var.

ikincu dedigne gore komite degil yada 7-8
    tane komitenz var ?
    s.s. serttas ortak arkadasimiz olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.