Şimdi Ara

Harp Okulları-Polis Akademisi-PMYO-Astsubay MYO Düşününler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.537
Cevap
10
Favori
60.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim hedefim Kara harp okulu veya olmazsa polis akademisi . her türlü sorunuzu bu başlık altında sorabilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukremin BAGCİ -- 11 Şubat 2012; 21:25:30 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_52848403/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_52726793/tm.htm

İmzamdan da gördündügü gibi Hedefim polis okulu Polis okulları hakkında geniş bilgiye sahbibim eğer isteyen olursa pmyo , pomem , akademi , kolej hakkında her türlü bilgiyi verebilirim.Aklınızda soru varsa pm 'den gerek meslek hakkında gerekse eğitim , sınav , okul hakkında her türlü bilgiyi veririm merak eden arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 11 Kasım 2011; 18:22:04 >

• Çok sağol dostum ,banada harp okulları ile ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz:)
  • Up
  • s.a ben 15 yaşındayım şimdiden hazırlanıyorum harp okuluna kho na 172 boyundayım 60 kiloyum kısa mesafede çok hızlı koşarım ama gözümde 1.50 miyop var doktor vucud büyüdükçe büyür dedi harp okuluna gimreyi çok istiyorum girebiliryim boyum kilom fln uttuyormu gözlük sorun olurmu ve daha ne gibi sorunlarla karşıalşabilirim yarım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MukreminBagci

Up

Ben de hava harp düşünüyorum ama gözlerimde 0.5 derece miyop var sorun olur sanırım.Peki deniz ya da kara'ya girebilme şansım var mı?
  • Havaya giremezsin ama kara veya deniz harpte sorun değil 0.5 derece miyop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAVA HARP OKULU YKS SIRALAMASI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bereliler

s.a ben 15 yaşındayım şimdiden hazırlanıyorum harp okuluna kho na 172 boyundayım 60 kiloyum kısa mesafede çok hızlı koşarım ama gözümde 1.50 miyop var doktor vucud büyüdükçe büyür dedi harp okuluna gimreyi çok istiyorum girebiliryim boyum kilom fln uttuyormu gözlük sorun olurmu ve daha ne gibi sorunlarla karşıalşabilirim yarım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden çok sağolun

Oradaki doktor a kalmış bişey şuan için birşey demek yanlış olur.

• harp okullarına giriş nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama istiyorum babam astsubay hep içimde bir subaylık tutkusu vardı. lisede gitmedim ama harp okulu için ayrı sınavlar mı var yoksa ygs-lys sınavından sonra mülakatmı başvuru falan la birliklte ? biraz giriş olayını açıklarsanız sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: olurolmaz

harp okullarına giriş nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama istiyorum babam astsubay hep içimde bir subaylık tutkusu vardı. lisede gitmedim ama harp okulu için ayrı sınavlar mı var yoksa ygs-lys sınavından sonra mülakatmı başvuru falan la birliklte ? biraz giriş olayını açıklarsanız sevinirim .

şöyle oluyor kardeşim . mesela 2012 senesinde gireceksin hava harp'e lysden puan alıyorsun onlar taban puanı acıklıyor gecersen ıstanbula mulakata gıdıyorsun basarılı olursan okula gırıyorsun askerıyede yazılı sınav yapılmıyor. Kara harp okulu içç hem ygs hem de lys puanı önemli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olurolmaz

harp okullarına giriş nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama istiyorum babam astsubay hep içimde bir subaylık tutkusu vardı. lisede gitmedim ama harp okulu için ayrı sınavlar mı var yoksa ygs-lys sınavından sonra mülakatmı başvuru falan la birliklte ? biraz giriş olayını açıklarsanız sevinirim .

şöyle oluyor kardeşim . mesela 2012 senesinde gireceksin hava harp'e lysden puan alıyorsun onlar taban puanı acıklıyor gecersen ıstanbula mulakata gıdıyorsun basarılı olursan okula gırıyorsun askerıyede yazılı sınav yapılmıyor. Kara harp okulu içç hem ygs hem de lys puanı önemli

peki deniz harp için çünkü girersem deniz harp düşünürüm :)

• eşit ağırlık öğrencisi taban puanını geçtiği halde kara hava denizden hangilerine girebiliyor...?? ben deniz hariç diğerlerine girebiliyor diye biliyorum ama tam olarak ne bilen vcarmı =?.
  • Deniz içinde hem ygs hem lys puanı gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok sağol dostum ,banada harp okulları ile ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz:)

Kardeşim ben 2sene sonra giricem sınava.Eşit ağırlık ögrencisiyyim.Denize giremiyorum galiba?
    Ayrıca bir sorum daha olacak.Mesela biz kara harp ile hava harpi işaretliyoruz.2011 Senesi Eşit ağırlık ve sayısal puan türünden hava harp okulu için 280 demiş.o 280 lys den alınan puanmı ygsden mi?Yardımcı olursan bir kaç sorum daha olacak.Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

quote:

Çok sağol dostum ,banada harp okulları ile ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz:)

Kardeşim ben 2sene sonra giricem sınava.Eşit ağırlık ögrencisiyyim.Denize giremiyorum galiba?
    Ayrıca bir sorum daha olacak.Mesela biz kara harp ile hava harpi işaretliyoruz.2011 Senesi Eşit ağırlık ve sayısal puan türünden hava harp okulu için 280 demiş.o 280 lys den alınan puanmı ygsden mi?Yardımcı olursan bir kaç sorum daha olacak.Şimdiden teşekkürler..

Hayır deniz harbe sadece fenler giriyor. LYS'den alınan puanla giriyorsun hava harbe, kara harp için hem ygs hem lys. Her sorunu sorabilirsin kardeşim:) ordunun bizlere ihtiyacı var.:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anil43

quote:

Hayır deniz harbe sadece fenler giriyor. LYS'den alınan puanla giriyorsun hava harbe, kara harp için hem ygs hem lys. Her sorunu sorabilirsin kardeşim:) ordunun bizlere ihtiyacı var.:)

Teşekkürler kardeşim.Yani kara harp için öncelikle ygsden puan alıcan sonrasında belirledikleri lys alıcan heralde.Birde ben tm alanında girecegim için hava harbi kazandık diyelim.Gerekli testleri de geçtik.Alanım eşit agırlık oldugu için pilot olmama enegel teşkil edecek birşey var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

http://forum.donanimhaber.com/m_52848403/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_52726793/tm.htm

İmzamdan da gördündügü gibi Hedefim polis okulu Polis okulları hakkında geniş bilgiye sahbibim eğer isteyen olursa pmyo , pomem , akademi , kolej hakkında her türlü bilgiyi verebilirim.Aklınızda soru varsa pm 'den gerek meslek hakkında gerekse eğitim , sınav , okul hakkında her türlü bilgiyi veririm merak eden arkadaşlar.

Kardeş sana tek sorum olacak..Polis akademisinde girdin diyelim.Özel harekat polisi olmak istiyorsun.Bunun için ne yapman gerekli?Birde bunun eğitimleri okuldayken mi başlıyor?Yoksa mezun olduktan sonra mı?Şimdiden teşekkürler..

• harp okullarına girmek için en ideal yol öss ile girmektir. harp okullarında askeri lise'den gelenlerin alayının canına okuyorlar, sivilden giriş yapanlar çok daha rahat oluyor.
  • hayır pilotluk için hiçbir sorun çıkarmaz eşit ağırlıkçı olmamız:)
  • Peki niye puan düşük kardeş?Bi fikrin varmı?Tercih eden az desem o da değil.Polis akademisine baktıgımızda 375 taban isterken Hava harp 290-315 arası değişiyor taban puanları.Bunun nedeni ne olabilir?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.