Şimdi Ara

restore yaparken 1 hata kodu ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda özellikle de iOS 4.3.3 sürümünü TinyUmbrella ile baseband sürümünü korumak adına yüklemeye çalışan kullanıcıların karşılaştığı 1013 hatası ve recovery mode durumundan çıkamama olayına çözüm için uygulayacağınız bir yöntemi sizlerle paylaşacağım. Yine TinyUmbrella uygulamasının geliştiricisi tarafından hazırlanmış olan Fix Recovery uygulaması restore sonrası sürekli olarak cihazın recovery modunda kalıp çıkamadığınız durumda yardımcı olacak bir araç olarak Fix Recovery'i kullanabilirsiniz. Yazımın devamında Fix Recovery uygulamasını indirebileceğiniz gibi nasıl kullanacağınızı da basit olarak sizlere izah etmeye çalışacağım.

    Bilindiği gibi TinyUmbrella uygulaması içinde "Exit Recovery Mode" butonu olmasına rağmen özellikle iOS 4.3.3 restore dosyasının yüklenmesi sonucu bu buton işlevini yerine getirememekte ve recovery mode döngüsünden çıkılamamaktadır. Anlatımımda iOS 4.3.3 sonrası recovery moddan çıkış için yapılması gerekenleri bulacaksınız ki iOS 4.3.x sürümlere ait recovery mod döngüsünü de bu şekilde aşabileceksiniz.


    iPhone 4/3GS iOS 4.3.3 Fix Recovery Kullanımı

    Öncelikle iOS 4.3.x için TinyUmbrella (fix recovery) uygulamasını Mac veya Windows için buradaki bağlantıdan indirin.Bir diğer dosyamız olan zlib1.zip isimli dosyayı da bu indir indirerek içinden çıkan "Zlib1.dll" isimli dosyayı fixrecovery43.exe uygulaması ile aynı dizinde olsun.Şimdi iTunes uygulamasını çalıştırın ve cihazınızı bilgisayara USB kablosu aracılığı ile bağlayın. Cihazınızı bu aşamada DFU moduna alacaksınız. Tabi DFU moduna alırken iTunes'in çalışıyor olması gerekiyor. DFU moduna cihazı nasıl alacağını bilemeyenler linkteki anlatımdan faydalanabilirler. iPhone DFU moduna nasıl alınır? >>Şimdi indirmiş olduğunuz fixrecovery43.exe uygulamasını çalıştıralım. Bu aşamadan sonra uygulama en fazla 1 dakika sürecek bir işlem yürütecek ki bu arada internet bağlantınızın da aktif olduğuna dikkat edin.

    Resimde görüleceği üzere ekranda yapılan işlemleri göreceksiniz ki işlemler bittiğinde en alt satırda Exiting libpois0n yazısını gördüğünüzde işlem başarılı bir şekilde sonuçlanmış olduğunu anlayabiliriz.Artık kablonuzu bilgisayardan çıkararak cihazınızın Recovery Mode döngüsünden kurtulduğunu görebilirsiniz.

     restore yaparken 1 hata kodu ÇÖZÜLDÜ


     restore yaparken 1 hata kodu ÇÖZÜLDÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakilic -- 6 Kasım 2011; 14:20:17 >







  • çözüm gerçekten işe yarıyor. bu sorunla karşılaşanlar kesinlikle denesin. cok teşekkür ederim
  • ipad 2 gsm icin hicbir ise yaramiyor.
  • restore yaparken 3491 hatası veriyor. bu hatayı tinyumbreallayı çalıştırarak engelliyorum fakat hemen sonrasında 2005 hatası veriyor. bu hatanın çözümü nedir ?
  • merhaba bahsettiğiniz gibi tüm uygulamaları uyguladım, ama recovery moddan çıkmıyor tekrar itunes ekranına dönüyor. Bu arada bilgisayarım mac. Bahsettiğiniz dll uzantılı dosyanın bir etkisi olmamaktadır. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogretmen0202

    merhaba bahsettiğiniz gibi tüm uygulamaları uyguladım, ama recovery moddan çıkmıyor tekrar itunes ekranına dönüyor. Bu arada bilgisayarım mac. Bahsettiğiniz dll uzantılı dosyanın bir etkisi olmamaktadır. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

    windows bul.
  • hemen deneyeceğim
  • merhaba, ben bir pc de denedim ama tekrar 1 hatası ile karşılaştım. Bahsettiğiniz dll uzantılı dosyayı fix recovery ile aynı klasör de bile olmasına rağmen bir değişiklik olmadı. Lütfen yardım edermisiniz telfonsuz kaldım.
  • arkdaslar bu sorunun tam çözümü oldumu acaba bi cvp yazsanız,bende telefonsuz kaldım ve denemedik kalmadı sonuca ulaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.