Şimdi Ara

Battlefield 3 Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
50.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonunda savaş meydanına indik!






  • Trojanları dışında, kusursuz bir oyun olsa gerek?

    Not : Bu yorumumu daha çok multiplayer taraflı değerlendirirseniz daha tutarlı olur arkadaşlar.

    Edit : Bu arada giriş çok hoş olmuş.

    Edit-2 : Sözleşme şartları düzenlenmiş.Şuradan ulaşabilirsiniz :
    http://tos.ea.com/legalapp/WEBPRIVACY/US/en/PC/
    Pek tatmin edici açıklamalar değil bana göre ama bakalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 2 Kasım 2011; 3:00:56 >
  • Kim ne kadar eksilerse eksilesin, bence bu oyun bu puanı haketmiyor.
  • Şuan single playerı oynamaktayım. Oyun bambaşka olmuş. Gerek atmosfer, gerekse efektler çok iyi.
  • güzel inceleme olmuş gökhan hocam ayrıca erdinç iyikul ile telefon bağlantısıda çok iyiydi teşekkürler :)
  • call of duty daha iyi bence.
  • seni yapan ellere kurban olurum.

    "baba bambaşka bee" kolpaçinodan
  • Hadi gençler,


    Likelar Battlefield 3, Unlikelar Call Of Duty MW3 için,


    Benim görüşüm, CoD dönemi bitmiştir
  • Bazı noktalara değinmek istiyorum ben de. En başta neden Rusça seslendirmeyi iptal ettiniz. O güzelim Rusça '' askoşne, zakvaçına, davay davay'' seslerini arıyorum BC2'deki :) (Rusçam da harikadır :)) Native voice seçeneği yok ses menüsünde.

    ATV'ler yok mesela. Çok keyifliydi onları sürmek. White Pass, Harvest Day, Arica Harbor gibi tamamen yıkılabilir binaların olduğu haritalar hiç yok. Özellikle Grand Bazaar, Seine Crossing haritalarının BF ruhuyla alakaları yok. Hep dar sokaklar, bama güme dalış var. Destruction 2.0'ı kullanacak haritalar bunlar kesinlikle değil. Dediğim gibi tamamen yıkılabilir binalar çoğunlukta olmalıydı.

    Bazı modlar, bazı haritalara uyumsuz olmuş. Örneğin Kharg Island, Noshahr Canals gibi haritalar Rush ve Conquest'te oldukça zevkliyken; Team Deathmatch'te resmen işkenceye dönüşüyor. Tamamen pusuya dayalı. Konteynırlar arasında koştur dur, karşına biri çıkarsa vur tarzı pek yakışmamış BF ruhuna. TDM'nin yeni eklenen bir mod olduğunu düşünürsek çok ta özenildiğini söyleyemeyeceğim. En azından haritalar bu moda göre daha fazla uygun hale getirilebilirdi.

    Eskiden silahlar için tek tek upgrade açmaya gerek yoktu. Mesela Red Dot Sight açtığınızda tüm silahlara takabiliyordunuz. Ekipmanların her silah için tek tek açılmaları çok daha güzel olmuş. Böylece her silahı kullanmak, sonuna kadar açmak istiyorsunuz.

    Oynanış olarak, gerçekçilik olarak ciddi anlamda bir gelişim var. Araçlar daha zor patlıyor, patlamadan önce de ateş etme şansınız doğuyor vs vs. Silah tepmeleri de eskiye oranla çok daha fazla, dolayısıyla daha gerçekçi. Scar ile 100 küsür metreden headshot bu sefer çok daha zor alınıyor.

    Engineer'ın hem mayın, hem roket atarı aynı anda kullanabilmesi çok daha iyi olmuş. BC2'de öyle bir şansımız yoktu.

    Assault ve Medic'i birleştirip; Ammo Box'ı Support'a vermek olsa da olur olmasa da olur gibi bir durum. Ama Support'un Claymore'u resmen kritik. İyi kullanıldığında çok can yakıyor, hele Rush'ta.

    Tehran Highway'de nedense hep lag var. Herhalde düzelteceklerdir diye umuyorum, zira açıklamaları böyle.

    Genel olarak üstte de yazdığım gibi daha fazla '' BF haritası'' gibi harita gelmesi gerek. Dice'ın BC2'den bir kaç güzel haritayı geri getireceğini umuyorum. Aynı şekilde BF2'den de. Tamam COD oyuncularını etkilemek için Grand Bazaar, Seine Crossing gibi dar alanda çatışmaların yaşanacağı haritalar koymuş olabilirler. Ama daha fazla açık alan, daha fazla yıkılabilir bina istiyoruz. Zira bu Cod değil, BF.




  • BF ciler şu an aksiyonda olduğundan COD cular basmış burayı
  • haha erdinç abi yine yapmış yapıcağını :) Bu arada oyunun Seneryo modu ile Buglardan başka sorunu yok bence Cod seneryo olarak daha iyi olabilir abi Multiplayer da gerçek savaş atmosferi arıyorsanız bi deneyin bence .
  • Video incelemelerde gittikçe aşıyorsunuz kendinizi.

    Öncelikle şunu söylemek istiyorum.Neden seneryoda alanları kısıtlamışlar ki.Bc2deki en önemli özellik haritaların genişliği değilmiydi.Kafamızla taktikler kurup öyle saldırıya geçebiliyorduk.Şimdi ise çatışmadayken 3 metre sağa gittinmi savaş alanından çıkıyon geri dön diyo oyun saçmalık.Coddan daha farklı bir şey oynamadıkmı biz o oyunda.Tabi o oyununda önemli eksiklikleri vardı.Hele en önemlisi sürünmek yoktu Bc2de.Askere gidenler bilir.Atış Eğitimlerinde hep yatarak atış yaptırırlar.oturarak ya da ayakta atış yapmazsın.Neyse konu o değil ama örnek olsun dedim. Oyunun senaryo oynanışı coda benzemiş x noktasından y'ye git.Orayı hallet z'ye git vs vs.Ama konusu bi cod kadar iyi değil.Cod black opsu senaryo modunu anlayarak bitirenler hatırlar.Kennedy dönemini çokta iyi vurguluyorlardı.Sağlam ve gerçekçi bir senayo vardı.Bu oyunun senaryosu ise bildiğimiz,sıradan Abd bizi nükleer silahlardan kurtarır temalı bir senaryo.Abd nereye el attıysa...Neyse.




  • Oyun multiplayer üzerine inşa edilmiş ama tek kişilik senaryoyu da bu kadar kötü yapmamalıydılar. Yine CoD ile kıyaslama olacak ama tek rakibi olduğundan malesef bu kıyaslama yapılmak zorunda. CoD tek kişilk senaryoda yine alıp götürecek multiplayerda da oynayanların sayısı elbette CoD da yüksek olacak. Sonuç olarak en baştan dediğim gibi MW3 daha iyi olacak, oynanabilirlik açısından ve elbette yılın en çok satan oyunu olacak. Hikaye modunu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 2dk lık video izleyip

    Bu hikaye codu geçer alın size senaryo yazanlarda vardı...

    BF3=Multiplayer.
  • Crysis 2 Gibi Bu Oyunada Bir Konu Şart Crysis 2deki Konuda Berbattı :)
    Dediğiniz Gibi Bu Oyun Online Oynanır.
    İncelemeyi Gördükten Sonra Keşke Almasaydım Dedim :)
    Aldık Bikere Napalım.. :)


    Nerelerdesin Call Of Duty
  • Alayına isyan inadına COD :))
  • @Hobar noktayi koymus ahahaha

    yil 2011 olmus cod oynayan mi var hala ya? bir tane
    artisi yok bfye gore
  • bu ARADA erdinç Abi işin ehli ya Videoya bağlanması Mükemmel olmuş :))
  • DICE belkide oyunum biraz daha fazla satsın diye yapmıştır Tek kişil modu bu kadar berbat
  • oyun cok güzel ama iyi pc lazım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.