Şimdi Ara

En iyi Netbook Sıralaması (02.11.2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
26.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır forumda işlemci performans sırasıyla 1) amd e-350 2) D525 3) N570 4) amd fusion 5) n550 diyordum, kısmet buguneymiş araştırma fırsatım oldu ve fotolarla ve crystalmark testleriyle sonucları gosterecegim sizlere

ilk olarak 1. dedigim amd e-350 vs d525

CrystalMark

CPU GPU CrystalMark ALU FPU MEM HDD GDI D2D
    -AMD E-350 53357 10647 9841 8218 8914 4350 2154

-Intel Atom D525 44854 10848 8778 8544 8515 2201 1156

-Intel Atom N570 41742 10939 8305 8709 10169 2023 1120

-AMD C50 37648 6684 6091 5933 8100 2955 1499

sonuçları bildiğim kadarıyla yorumlayacak olursam , genel anlamda 1.belli = amd e-350 2.de d525 3.lük ise kişiye göre değişir nasıl mı söyle = netbook u internete girmek i film izlemek , office programları gibi günlük hayatta kullanılacak sekilde kullanacaksanız,bunları yaparken takılmasın kasılmasın diyorsanız N570 3.olur;
    ama yok ben netbookta oyun oynamak istiyorum, internet-film-office kullanırken biraz yavaş olsada arada bir takılsada olur diyorsanız ise : sizin için 3. c50 dir

adım hıdır elimden gelen budur diyerek testleri ve yorumları bitirdim şimdi netbook alacak arkadaşlara 02.11.2011 tarihiyle önerilerim; (fiyatlar %8 indirimli halde yazılmıstır , %25 indirimi bekleyip alöanız daha karlı olacaktır )

1) LENOVO S205 AMD DUAL CORE E-350 1.6GHZ-2GB DDR3-320GB-11.6''-AMD GRAPHİCS-CAM-BT-W7STR Fiyat : 841 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-304432-s205-amd-dual-core-e-350-1.6ghz-2gb-ddr3-320gb-11.6-amd-graphics-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=56645

2)ASUS EEEPC 1015PX INTEL ATOM N570 1.66GHZ-2048MB-320GB-MAX.INTEL-10.1"-CAM-BT-W7STR
    fiyat:762 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-1015px-blk089s-eeepc-1015px-intel-atom-n570-1.66ghz-2048mb-320gb-max.intel-10.1-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=55676

3)PACKARD BELL NEBO MOR INTEL ATOM N570 1.66GHZ-2048MB-500GB-INTEL GMA3150-10.1"-CAM-BT-W7STR
    fiyat:682 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/packard-bell-dotse3-v-571tk-nebo-mor-intel-atom-n570-1.66ghz-2048mb-500gb-intel-gma3150-10.1-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=56592

4)ACER AO722 AMD C60 1.33GHZ-2GB DDR3-500GB-11.6''-MAX.AMD RADEON HD 6290-BT-CAM-W7STR
    fiyat:743 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-ao722-c68kk-ao722-amd-c60-1.33ghz-2gb-ddr3-500gb-11.6-max.amd-radeon-hd-6290-bt-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=56781

test kaynaklarıhttp://www.netbooknews.com/21713/asus-eee-pc-1215b-reviewed/
    http://www.netbooklive.com/asus-eee-pc-1015px-review-solid-in-every-possible-way-8648/
    http://www.netbooknews.com/18908/amd-c-50-benchmarks-gaming-video-playback-testing/2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwizard04 -- 2 Kasım 2011; 0:20:46 >

• Atom'lardaki GMA 3150 IGP'si, Fusion'larda bulunan HD serisi grafik yongalarıyla baş edemezler. Fusion her daim tercih sebebidir. Acer AO722'nin kampanyası bitti. En az 150 lira daha ucuzdu. İşlemci gücü daha iyi olsun diyenler de Lenovo'ya baksınlar. Fusion varken Atom'a para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Atom'lardaki GMA 3150 IGP'si, Fusion'larda bulunan HD serisi grafik yongalarıyla baş edemezler. Fusion her daim tercih sebebidir. Acer AO722'nin kampanyası bitti. En az 150 lira daha ucuzdu. İşlemci gücü daha iyi olsun diyenler de Lenovo'ya baksınlar. Fusion varken Atom'a para verilmez.

amd e-350 ye göre konusuyorsan ona lafım yok işlemci hızı olarak atomla hemen hemen aynı ama ekran kartı yonunden oldukca ustun

ama yok c50 icin soyluyorsan bence o zaman soylediklerine katılmam cunku ıslemci puanlar arasında ciddi anlamda atom n570 c50 fark atmış, oyun oynamayacak olanlar icin n570 cok daha performanslı gibi görünüyor
  • Güçlü bir IGP olmadan netbookun bir anlamı yok. Bu cihazlarla yapmak isteyeceğiniz şeylerin başında multimedya amaçlı kullanım gelir. Atom'ların neredeyse hiçbirinde HDMI yok. Anca nVidia ION destekli bazı modeller (Asus 1215N gibi) HDMI'ye sahip oluyor ki bu da fazladan güç tüketimi ve ağırlık demek. Fusion'ların hepsi HDMI'li modeller ve en büyük MKV'leri bile en ufak takılma olmadan oynatırlar. Atom'lu cihazlarda YouTube'a girip 720p, 1080p'yi oynatacağım diye kasım kasım kasılırsınız, Fusion'larda bu iş grafik yongasına bırakılır, işlemciniz tık demez. Atom N570'in çuvallayacağı yer de burasıdır. Ayrıca AO722'nin başlığı var, sendemail rumuzlu arkadaş açtı, nasıl kaliteli bir cihaz olduğunu oradan görebilirsiniz.

Yine 4 GB 1066 MHz bellek desteği de Fusion'larda var. Atom'ların çoğunda bu sınır 667 MHz ve 2 GB. Bazı modellerde 800 MHz ve 4 GB olabiliyor (Asus 1215N).

Grafik işlemci birimi çok önemlidir. GMA 3150 ile yapacaklarınız kısıtlıdır. Donanımsal hızlandırma desteği yoktur. Fusion'da İşlemciniz C50 de olsa, HD 6250 gibi bir grafik yongasıyla birçok işin üstesinden gelirsiniz. İlla ki Intel diyenler yeni nesil Atom'ları beklesinler. Daha güçlü bir IGP ile daha fazla bellek desteği gelecek. O zamana kadar Fusion tercih sebebidir her şekilde.

• quote:

Güçlü bir IGP olmadan netbookun bir anlamı yok. Bu cihazlarla yapmak isteyeceğiniz şeylerin başında multimedya amaçlı kullanım gelir. Atom'ların neredeyse hiçbirinde HDMI yok. Anca nVidia ION destekli bazı modeller (Asus 1215N gibi) HDMI'ye sahip oluyor ki bu da fazladan güç tüketimi ve ağırlık demek. Fusion'ların hepsi HDMI'li modeller ve en büyük MKV'leri bile en ufak takılma olmadan oynatırlar. Atom'lu cihazlarda YouTube'a girip 720p, 1080p'yi oynatacağım diye kasım kasım kasılırsınız, Fusion'larda bu iş grafik yongasına bırakılır, işlemciniz tık demez. Atom N570'in çuvallayacağı yer de burasıdır. Ayrıca AO722'nin başlığı var, sendemail rumuzlu arkadaş açtı, nasıl kaliteli bir cihaz olduğunu oradan görebilirsiniz.

Yine 4 GB 1066 MHz bellek desteği de Fusion'larda var. Atom'ların çoğunda bu sınır 667 MHz ve 2 GB. Bazı modellerde 800 MHz ve 4 GB olabiliyor (Asus 1215N).

Grafik işlemci birimi çok önemlidir. GMA 3150 ile yapacaklarınız kısıtlıdır. Donanımsal hızlandırma desteği yoktur. Fusion'da İşlemciniz C50 de olsa, HD 6250 gibi bir grafik yongasıyla birçok işin üstesinden gelirsiniz. İlla ki Intel diyenler yeni nesil Atom'ları beklesinler. Daha güçlü bir IGP ile daha fazla bellek desteği gelecek. O zamana kadar Fusion tercih sebebidir her şekilde.

netbook alanların çoğu b cihazı video-film izlemek icin mi alıyor , kardeş gözünü sveyim 10 inçlik yada 11.6 inçlik ekranla film mi izlenir tadı mı cıkar bunun ? denedim valla karsında 32 inçlik tv varken bunda izlemek çin işkencesi gibi birsey =)

720 p de n570 işlemcinin katıgını söylüyorsan kac kere n570 işlemciyi denedin sorabilirmiyim ben 1 aydır kullanıyorum defalarca 720 p film acıp monitöre baglayıp izledim 1 kere dahi takılma yasamadım (bitrate leri yuksek olmasına ragmen ) onu gectim 1080p dahi izledigimde takılmıyor ( super hybrid programı acıkken )

sen acer in satıcısı olabilirsin, onu önerebilirsin ona lafım yok ama ben reklamı sevmem kimseninde ürününü satmıyorum, amacım forumdaki arkadaslara yol göstermek

• Geyik çevirmeyelim. HDMI dediğiniz arabirimle o küçücük bilgisayarı Full HD 55 inç TV'ye bağlayıp 1920x1080p görüntü alabilirsiniz. Atom'la 1366x768'den öteye gidemezsiniz. Upscale ile falan biraz kurtarır ama sonuçta HDMI yoksa bir işe yaramaz. Önce HDMI nedir, ne işe yarar, onu öğrenin.

Forumda daha yenisiniz, heyecanlısınız anlıyorum ama biz burada bu işlere başlayalı yıl oldu. Sıralama muhabbetiniz de nereden geliyor farkındayım, şimdi başlığı buraya getirmeyeceğim, ayıp olmasın. Bilmediğiniz konular hakkında 3-5 benchmark testine dayanarak burada ahkam kesmeyin. Daha Fusion ile Atom'un farklarını bilmiyorsunuz, N570 kullanıyorum diye geçiniyorsunuz. Samsung NC110'u kullanmaya başlayalı yıl olacak neredeyse, o bahsettiğiniz işlemcinin neler yapabildiğini yapamadığını ben defalarca yazdım foruma.

Acer satıcısı falan diyerek seviyeyi düşürmeyelim. Her türlü markanın modeli hakkında başlıklarda paylaşımda bulunurum, tavsiye veririm, bilenler bilirler. Haddinizi aşmayın.

• evet forumda cok yeni sayılmam 5-10 sene civarında olmustur

bilgisayar bilgimle ovunmuyorum, herkesten iyi bilirimde demiyorum , ama şunu iyi biliyorum bu benchmark testleri laf olsun diye yapılıp yayınlanmıyor , yalan yanlıs seylerde soylemıyorlar , siz 40 senelik bilgisayarcıda olsanız fusion iyidir diye yeminde etseniz ben testlere bakarım ona guvenirim

hala insanların netbook u film izlemek icin aldıgını savunuyorsunuz , bilgisayar sektörünü bu kadar iyi bildgini iddaa eden birinin böyle birsey demesi bana komik geldi , tabii ki bir netbookta hdmi bulunması kullanıcı icin iyi birsey ona lafım yok , ama kimse film izlemek icin netbook almıyor cogunluk hafif,sarjı uzun gidiyor ve dısarda internete girerken rahat oluyor ve sunumlarda kullanmaya uygun oldugu için bunları tercih ediyor ( inanmazsanız buyrun acın netbook la ilgili son 10 baslıgı okuyun film izlemek tercihlerde ilk sırada mı yer alıyor diye bir bakın )

söyleyeceklerim bunlar ben sizden emek sarf etmissiniz diyerek bir tesekkur etmenizi beklerdim, sizin gibi biri için beklentilerimi fazla yüksek tutmuşum , kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CM 01/02 de en iyi takım?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış yere bakıyorsunuz bakmanız gereken burası ayrıca 1215 n nin işlemcisi var 525 olan hani kendi yok listede :)
    http://bestnetbookreviewz.com/2011/03/asus-eee-pc-1215b-vs-eee-pc-1215n/

neden derseniz iki farklı platformun en iyileri bunlar ve karşılaştırılacak birşey arıyorsanız şunlarıda karşılaştırın tamam hepsi 2 gb ram ama mhz i ne bakan oldu mu yok değilmi 1066 olanı en değerlisi bu başlangıç tabi ion 2 ile 6310 ise eşdeğer 6290 henüz test edilmemiş bulamadım ama Alienware GeForce GT 335M ekran kartıyla ile dünyanın en iyi netbook u olmuş zaten onu taktırırız hard diski de satın gitsin ssd olmadan olmaz bu sisteme rami de 8 gb destekleyen tercih sebebi ama yinede 4 gb ilede sorun hallolabilir kısaca devir toplama netbook devri arkadaşlar kasmayın bu kadar :)

gidip casper tarzından uzak durun artık gidin en sağlamını alın işlemciyi değişin ekran kartını değişin ram taktırın kullanın yada gidin hazır alın siz bilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 2 Kasım 2011; 6:14:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

yanlış yere bakıyorsunuz bakmanız gereken burası ayrıca 1215 n nin işlemcisi var 525 olan hani kendi yok listede :)
    http://bestnetbookreviewz.com/2011/03/asus-eee-pc-1215b-vs-eee-pc-1215n/

neden derseniz iki farklı platformun en iyileri bunlar ve karşılaştırılacak birşey arıyorsanız şunlarıda karşılaştırın tamam hepsi 2 gb ram ama mhz i ne bakan oldu mu yok değilmi 1066 olanı en değerlisi bu başlangıç tabi ion 2 ile 6310 ise eşdeğer 6290 henüz test edilmemiş bulamadım ama Alienware GeForce GT 335M ekran kartıyla ile dünyanın en iyi netbook u olmuş zaten onu taktırırız hard diski de satın gitsin ssd olmadan olmaz bu sisteme rami de 8 gb destekleyen tercih sebebi ama yinede 4 gb ilede sorun hallolabilir kısaca devir toplama netbook devri arkadaşlar kasmayın bu kadar :)

gidip casper tarzından uzak durun artık gidin en sağlamını alın işlemciyi değişin ekran kartını değişin ram taktırın kullanın yada gidin hazır alın siz bilirsiniz :)

internette bulabildigim testler bunlar , gösterdigin linkte 1215n ile 1215b test edilmiş bunun neresi yanlıs anlayamadım ?

ram - ssd - ekran kartı gibi ekstra parçaları göz önüne alırsak zaten bu işin altından kalkamayız konu sadece öneri niteliği tasıyor ve brkac tanede test merak edenler için , önceki arkadaşa da bu işin en iyisi benim en cok ben blirim gibi bir iddaam yok amacım netbook alacak olan ve yeterli bilgisi olmayan arkadaslara yardımcı olmak

• quote:

Geyik çevirmeyelim. HDMI dediğiniz arabirimle o küçücük bilgisayarı Full HD 55 inç TV'ye bağlayıp 1920x1080p görüntü alabilirsiniz. Atom'la 1366x768'den öteye gidemezsiniz. Upscale ile falan biraz kurtarır ama sonuçta HDMI yoksa bir işe yaramaz. Önce HDMI nedir, ne işe yarar, onu öğrenin.

Forumda daha yenisiniz, heyecanlısınız anlıyorum ama biz burada bu işlere başlayalı yıl oldu. Sıralama muhabbetiniz de nereden geliyor farkındayım, şimdi başlığı buraya getirmeyeceğim, ayıp olmasın. Bilmediğiniz konular hakkında 3-5 benchmark testine dayanarak burada ahkam kesmeyin. Daha Fusion ile Atom'un farklarını bilmiyorsunuz, N570 kullanıyorum diye geçiniyorsunuz. Samsung NC110'u kullanmaya başlayalı yıl olacak neredeyse, o bahsettiğiniz işlemcinin neler yapabildiğini yapamadığını ben defalarca yazdım foruma.

Acer satıcısı falan diyerek seviyeyi düşürmeyelim. Her türlü markanın modeli hakkında başlıklarda paylaşımda bulunurum, tavsiye veririm, bilenler bilirler. Haddinizi aşmayın.

Netbook alanlar, madem 55 inç tv'ye bağlayıp izleyecekler DVD player alsınlar ? Netbook'un asıl üretim amacı, taşınabilirlik ve uzun süre dayanımdır bana göre. Kimse son çıkan oyunları oynamak için ya da 10-11 inçlik ekranda 1080 p filmleri izlemek için netbook almaz. Ya para verip geniş ekran, iyi özellikte bi bilgisayar alır ya da dediğim gibi DVD player'la halleder. Özellikler arttıkça pil süresininde bi kıymeti kalmıyor dolayısıyla netbook, netbookluktan çıkıyor. Benim kaanatim.

• DVD Player nedir yahu? HD Media Player denen şeyleri henüz duymadınız mı? 400-500 liraya satılan medya oynatıcılar var. HDMI çıkışlı olması, internete girmesi, dahili depolama biriminin olması en önemli özellikleri. İnsanlar bunların kampanyalarını bekliyorlar sürekli. Burada en iyi medya oynatıcının yapacağı işi ve fazlasını yapabilen bir cihazdan bahsediyoruz. Siz DVD Player diyorsunuz. Kim eve sokar bu saatten sonra DVD Player falan :)

Özellik arttıkça pil ömrünün kıymetinin olmaması gibi bir savı da ilk defa duyuyorum, kusura bakmayın. C50 işlemcili Toshiba NB550d'nin pil ömründen haberiniz var mı? 6 hücreli pil ile Atom'lardan daha fazla şey vaat ediyor size. Atom dediğiniz kaç sene öncesinin Pentium 4 kırması. Çok üstün bir şey sanıyorsunuz sanırım. Asus N10Jc kullanıcısıyım aynı zamanda. Atom'un eziyetini iyi bilirim. nVidia 9300M GS desteği olmasaydı çoktan şutlamıştım. Grafik kartı denen şey önemlidir, aksini iddia edip durmayın boşuna. Netbook olması bir şey değiştirmez, grafik kartınız çok zayıfsa o cihazın yapabilecekleri kısıtlanır. Fiyatı da ucuz değil ayrıca Atom'ların. Bilakis, komik düzeylerde seyrediyorlar...

Ayrıca pil ömrü sadece donanımla ilgili değildir. Yazılım da çok önemlidir. Donanıma uygun yazılımlar geliştirilirse, gereksiz güç sarfiyatından kurtulur kullanıcı. Asus'ta bulunan Super Hybrid Engine (SHE) gibi yazılımlar sayesinde pil ömrü notebooklarda bile 12 saati görmüştür epeyce bir süre önce...

Ayrıca çok sığ bir cevap olmuş tıpkı konu sahibinin cevabı gibi. Bu cihazların en önemli özelliği multimedya ihtiyacını karşılamasıdır dedim. "Film izlemek için mi alıyorlar netbooku" gibi alakasız sorularla konuyu dağıtmaya çalışıyorsunuz. Atom'dan kat kat yeteneklidir Fusion APU'ları. Biraz araştırmaya ihtiyacınız var, bilgi çok uzakta değil.

• quote:

DVD Player nedir yahu? HD Media Player denen şeyleri henüz duymadınız mı? 400-500 liraya satılan medya oynatıcılar var. HDMI çıkışlı olması, internete girmesi, dahili depolama biriminin olması en önemli özellikleri. İnsanlar bunların kampanyalarını bekliyorlar sürekli. Burada en iyi medya oynatıcının yapacağı işi ve fazlasını yapabilen bir cihazdan bahsediyoruz. Siz DVD Player diyorsunuz. Kim eve sokar bu saatten sonra DVD Player falan :)

Özellik arttıkça pil ömrünün kıymetinin olmaması gibi bir savı da ilk defa duyuyorum, kusura bakmayın. C50 işlemcili Toshiba NB550d'nin pil ömründen haberiniz var mı? 6 hücreli pil ile Atom'lardan daha fazla şey vaat ediyor size. Atom dediğiniz kaç sene öncesinin Pentium 4 kırması. Çok üstün bir şey sanıyorsunuz sanırım. Asus N10Jc kullanıcısıyım aynı zamanda. Atom'un eziyetini iyi bilirim. nVidia 9300M GS desteği olmasaydı çoktan şutlamıştım. Grafik kartı denen şey önemlidir, aksini iddia edip durmayın boşuna. Netbook olması bir şey değiştirmez, grafik kartınız çok zayıfsa o cihazın yapabilecekleri kısıtlanır. Fiyatı da ucuz değil ayrıca Atom'ların. Bilakis, komik düzeylerde seyrediyorlar...

Ayrıca pil ömrü sadece donanımla ilgili değildir. Yazılım da çok önemlidir. Donanıma uygun yazılımlar geliştirilirse, gereksiz güç sarfiyatından kurtulur kullanıcı. Asus'ta bulunan Super Hybrid Engine (SHE) gibi yazılımlar sayesinde pil ömrü notebooklarda bile 12 saati görmüştür epeyce bir süre önce...

Ayrıca çok sığ bir cevap olmuş tıpkı konu sahibinin cevabı gibi. Bu cihazların en önemli özelliği multimedya ihtiyacını karşılamasıdır dedim. "Film izlemek için mi alıyorlar netbooku" gibi alakasız sorularla konuyu dağıtmaya çalışıyorsunuz. Atom'dan kat kat yeteneklidir Fusion APU'ları. Biraz araştırmaya ihtiyacınız var, bilgi çok uzakta değil.

biz sığ ız sen cok derinsin ??? neyse seninle muhattap olmayacağım, harcadığım zamana değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwizard04 -- 2 Kasım 2011; 20:57:08 >

• Estağfurullah, cevabınıza ithafen yazdım. Şahsınıza söylemedim.
  • Arkadaşlar, çok yazmışsınız da vallahi sadece harf kalabalığı olmuş gibi. Herkesin bir bildiği vardır, herkesin bilgisine saygı duyuyorum. Sonucu söyler misiniz? En ucuz ama sarjı çok, hafif, basit ofis işlemleri ve az buçuk da internette video için ne alalım? Yazın bir marka model, bayramdan sonra gidip alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

Arkadaşlar, çok yazmışsınız da vallahi sadece harf kalabalığı olmuş gibi. Herkesin bir bildiği vardır, herkesin bilgisine saygı duyuyorum. Sonucu söyler misiniz? En ucuz ama sarjı çok, hafif, basit ofis işlemleri ve az buçuk da internette video için ne alalım? Yazın bir marka model, bayramdan sonra gidip alacağım.

sonucu soyluyorum 4 tane link var orda vatanbilgisayardan o 4 linkte netbookların tamamı senin soylediklerini yapıyor , 4 unun içersinde hangisini alayim dersen ( kişisel olarak ) tercihim en iyisi 1 numaradır sonra 2-3-4 diye gider , 4 unede bak cebine uygun gelen , dış görünüşü hosuna gideni al pişman olmazsın

• amd e-350 18 watt, intel n570 9 watt güç tüketiyor. bu 1 numaralı lenovo'yu kullananlar var mı? varsa bataryaları ne kadar gidiyor? benim için pil süresi de önemli. eğer çok fark varsa biraz performansdan feragat edip atom alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biglebowski28

amd e-350 18 watt, intel n570 9 watt güç tüketiyor. bu 1 numaralı lenovo'yu kullananlar var mı? varsa bataryaları ne kadar gidiyor? benim için pil süresi de önemli. eğer çok fark varsa biraz performansdan feragat edip atom alabilirim.

evet amd e-350 nin güç tüketimi biraz fazla yanlız ekran kartı digerlerinden cok daha iyi oyun oynamayacaksan atom n570 li bir netbook almak daha uzun pil süresi isteyen biri icin uygun olur ( bende n570 li asus 1015px var pil süresi wireless acıkken 7 saat (ben denedim ) , kapalıyken (ben denemedim ) 9 saat diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishwizard04

quote:

amd e-350 18 watt, intel n570 9 watt güç tüketiyor. bu 1 numaralı lenovo'yu kullananlar var mı? varsa bataryaları ne kadar gidiyor? benim için pil süresi de önemli. eğer çok fark varsa biraz performansdan feragat edip atom alabilirim.

evet amd e-350 nin güç tüketimi biraz fazla yanlız ekran kartı digerlerinden cok daha iyi oyun oynamayacaksan atom n570 li bir netbook almak daha uzun pil süresi isteyen biri icin uygun olur ( bende n570 li asus 1015px var pil süresi wireless acıkken 7 saat (ben denedim ) , kapalıyken (ben denemedim ) 9 saat diyorlar

teşekkür ederim. 7 saat güzel bir süre benim için. e-350'nin kaç saat gittiğini tecrübe ettin mi veyahut tecrübe ettin mi hocam? ikinci el hp dm1 var bi tane pentium su4100 işlemcili, kararsız kaldım. oyun oynamam da film izlerim, o da en fazla 720p olur.

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim. 7 saat güzel bir süre benim için. e-350'nin kaç saat gittiğini tecrübe ettin mi veyahut tecrübe ettin mi hocam? ikinci el hp dm1 var bi tane pentium su4100 işlemcili, kararsız kaldım. oyun oynamam da film izlerim, o da en fazla 720p olur.

fiyatı cok uygun degilse hp almanı önermem, alanların tamamı alet soba gibi diyorlar kışın iyi soba gibi olur ama işte yazın yakar

amd e-350 yi hiç denemedim ,şöyle bi düşünecek olursak e-350 olan netbookların ekranı biraz daha büyük oluyor ( 12 inç ) işlemci de fazla watt alıyor diyorsun ikisini düsünecek olursak 7 saati bulması imkansız görünüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatı cok uygun degilse hp almanı önermem, alanların tamamı alet soba gibi diyorlar kışın iyi soba gibi olur ama işte yazın yakar

amd e-350 yi hiç denemedim ,şöyle bi düşünecek olursak e-350 olan netbookların ekranı biraz daha büyük oluyor ( 12 inç ) işlemci de fazla watt alıyor diyorsun ikisini düsünecek olursak 7 saati bulması imkansız görünüyor

çok mantıklı :) en iyisi şu lenovo'yu kullananların artmasını beklemek ve yorumlarını almak :) iyi akşamlar hocam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.