Şimdi Ara

iphone 4 e siri geldii..taze haber..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki linkte gerekli yönlendirmeler mevcut..benim teleonumda 4.3.3 olduğu için deneyemedim...

http://www.iphonejailbroken.net/2011/10/port-siri-gui-on-iphone-4-ipod-touch-4g-now-tutorial.html

• İos 5 JB'li cihaz lazimmis ama iOS 5 JB yok ve Apple serverlarina baglanamiyomus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 29 Ekim 2011; 22:34:05 >
  • Burda neler oluyor ??? Hemen bakalim
  • Hiç olmadı ama şimdi. Jb gerekmeyecek diyorlardı demekki herkes kullanamayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedin -- 29 Ekim 2011; 22:33:35 >
  • jb olmadan olmaz çünkü apple 4s in satışlarını siriye bağlamış durumda mecburen gelirse jb ile gelecek.selamlar.
  • apple sunucularına bağlanamadıktan sonra bir işe yaramaz şu an. boşuna umutlanmayın/hayıflanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

jb olmadan olmaz çünkü apple 4s in satışlarını siriye bağlamış durumda mecburen gelirse jb ile gelecek.selamlar.

unuttum söylemeyi bende henüz jb yok deneyemiyorum, jb'si olanlar deneyebilirmi acaba?sonucu paylaşabilirlermi,çünkü sırf bu yüzden bile jb yapılır diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Server'a bağlanmadıktan sonra jb yapsak kac yazar ki %95 server ile bu meretin.
  • yapan var mı ?
  • apple serverlarına bağlanamadığını da kim çıkardı acaba?

yukarıda verilen linkte öyle bir şey yazmıyor ? bana sanki bağlanıyormuş gibi geldi. denesem mi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

apple serverlarına bağlanamadığını da kim çıkardı acaba?

yukarıda verilen linkte öyle bir şey yazmıyor ? bana sanki bağlanıyormuş gibi geldi. denesem mi ne

bende jb olsaydı hemen denerdim ne kaybederdimki...
  • quote:

Mesajın sonunu okumadınız galiba ?
    Remember, you will only get Siri GUI, it won’t be able to talk to you because it cannot connect to Apple servers.
  • Yüklemeye başlayayım merak ettim şimdiden...
  • İyi de, apple a bağlanmadan ne işe yarayacak ? Direk server ile çalışmıyor mu zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Remember, you will only get Siri GUI, it won’t be able to talk to you because it cannot connect to Apple servers.

Apple Server'larına bağlantı kurulmadan siri bizimle konuşamazmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Apple Server'larına bağlantı kurulmadan siri bizimle konuşamazmış...

Tamam işte sadece görsel arayüz var sanırım

• sadece görsellik bu.yanıt yok.işlev yok arkadaşlar doğru demiş servera bağlanmıyor.gündüz saatlerinde başka sitede türkçesi verildi hatta.bende bekliyordum ne zaman açılacak diye. :))
  • YAzının sonun da apple serverlarına bağlanmayacağından bahsediyor.Boşuna uğraşmayın unun için.
  • Heyecanla kurdum ıfunbox ıle ancak dip notta verıldıği gibi apple nın serverlerıne bağlanmıyor sadece görsel olarak ekranda kaldı boşuna yüklemeyın bıraz daha beklemek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Heyecanla kurdum ıfunbox ıle ancak dip notta verıldıği gibi apple nın serverlerıne bağlanmıyor sadece görsel olarak ekranda kaldı boşuna yüklemeyın bıraz daha beklemek lazım...

teşekkürler paylaşım için...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.