Şimdi Ara

Canon LBP 6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;
    Bu yazıcıyı tavsiye eder misiniz? Çip sorunu veya dolum derdi var mıdır? Nette fazla bir yorum bulamadım. O yüzden yeni konu açtım
    Fiyatı Bimeks'te 147 TL.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/114856/canon-lbp-6000.aspx
    Saygılar.



  • ben dün aldım bimeksten. toner dolum merkezlerine sordum, çipli ama yazılımla kırılıyor, kırmazsan da çipi ucuz. dolum 25-30 tl arası değişiyor. ayrıca hp 85A toner ile aynı olduğu için piyasada bol miktarda muadil bulunuyor. hatta internette dolan toner diye aratın kendiniz doldurabileceğiniz tonerlerden alabilirsiniz.
    yazıcının plastik kalitesi kötü. hp kadar kaliteli değil. dokunsan elinde kalacak gibi. biraz nazik kullanmak gerekebilir.
    ama başlangıç fiyatı iyi olduğundan tercih ettim. hp 1102 ye 205 tl isteniyor. toneri de bu canon lbp6000 ile aynı. ne gerek var dedim aldım.
    daha bilgili arkadaşlar yazacaklardır elbet.
    benden bu kadar. tercih edilebilir. karar sizin. ama ürünü kullanacağınız yere en yakın toner dolum merkezlerinden fikir edinin, fiyat alın derim.
  • Canon LBP 6000 ile ilgili nette pek fazla yorum bulamadım. Sanırım fazla müşterisi yok.
    Bugün Teknosa'dan 149 TL'ye 8 taksitle Samsung ML-1660 aldım.
    Biliyorum çip derdi falan var ama eşimin okuluna alınanların hepsi bu model olduğu için bizde aynısı olsun dedik. Eğer çip resetleme olayını bedavaya yapabilirsek çok daha iyi olacak.
    Umarım aldığıma pişman olmam.
    Saygılar.
  • ben de merak ediyorum bu yazıcıyı, bimeks çalışanlarından uzun bir süredir Canon birimi çalışanı olan birisiyle konuştuk toneri HP ile aynıymış. Yazıcı HP-1102 modelinin aynısı direk olarak. Hatta arkadaş 2 tane yanyana duran canon - HP makinelerinden birinin tonerini çıkartıp şak diye diğerine geçirdi. 2 toner de çipli olduğu için birbirini çalıştırmaz ama aynılar dedi.

    en ucuz fiyat da bimeks'de bu gün itibariyle. teknosa189 , vatan163 ve bimeks147 TL civarında fiyatlar verdiler.

    bu arada tarayıcı ve fotokopisi de olan HP markası 6020 modelinin kartuşunun 10 sene boyunca 18TL olarak satacağının garantisini vermiş. Bahsettiğim 6020 modelinin de 128TL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam, ama 10sene olayından tam emin olamadım.
  • yazıcıyı halen kullanmaktayım. tonerinde çip yok. yazılı belgelerde gayet kaliteli. resimler için aynı şeyi söyleyemem çünkü yazılı sınav kağıdı basarken resimler bazen net olmayabiliyor (küçük resimler) istediğim performansı tam alamıyorum. internetten toner tozu aldım, tonerini kendim söküp temizleyip dolduruyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_57646475/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doxx

    Arkadaşlar;
    Bu yazıcıyı tavsiye eder misiniz? Çip sorunu veya dolum derdi var mıdır? Nette fazla bir yorum bulamadım. O yüzden yeni konu açtım
    Fiyatı Bimeks'te 147 TL.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/114856/canon-lbp-6000.aspx
    Saygılar.

    Bu yazılarda chip sıkıntısı yok değiştirmene de gerek yok chip i sadece faks lı modellerde değişim gereği duyuluyor ayrıca reset yazılımı falan hikaye oyle birsey yok doldurt kullan sıkıntı olmaz ama şöylede birşey var çıktı sayısı çok düşük farklı yazıcı modeli değerlendir derim




  • merhabalar Canon lpb 6000 ve canon lpb 6000B yazıcı var. Malum chipli yazıcılar bu yazıcıların chip reset programı olan var mı?
  • Canon firmasının günümüz yazıcıları arasında yer alan canon i sensys lbp 6000 ve canon lbp 6000 b modelleri mono lazer yazıcılar arasında yer almaktadır.
    İlgili yazıcıların kullandığı crg 725 toner kartuşunun üzerinde çip olmasına karşın, canon lbp 6000 toner dolumu yapılması halinde çip değişimi yapılmadan da çalışabilmektedir.
    Oldukça basit yapıya sahip olan çip fiyatları ucuz olduğundan değişim yapılsa dahi fiyatları etkilememektedir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.