Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
129.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Sentez 45 liraya 45 tane kitap alir

Ölücü yaptın beni iyice

Sicak firsatci diyelim hepsi ayni kapiya cikiyo r

Anlayamazsınız

@VeRMİNaaRD

Bunlar mümkün değil anlamaz kanka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar beni de eklerseniz sevinirim.Ayrica bir sorum olacakti konunun ilk sayfasi sizide anasayfaya yonlendiriyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönlendiriyor.
  •  |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

Kafkasya da geçen dört farklı hikayeden oluşan kitap asker, askerlik, asker psikolojisi üzerinde yoğunlaşmış . Savaşın insan üzerindeki etkisi iyi bir şekilde nakşedilmiş hikayelerde. 8/10
  • Benide eklermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni anket başlamıştır.
  • Ekitap ilk oy benden geldi:)

• Uyku dahil 17 saatte biten bir roman oldu. Şundan söylüyorum: 144 sayfa sayısının yanı sıra inanılmaz akıcı bir üslup, şiirsel dokunuşlar, şahsına özel karakterler, karakterler arasındaki ilginç-komik bağ. İhsan Oktay Anar, yeni dil ile eski dili harmanlama konusunda bir mensur ustası. Okuduğum ilk kitabında da bu böyleydi. İlk kitapta olduğu gibi Osmanlı dönemini rüşvetin ve içkinin gırla olduğu bir dönem gibi -kasıtlı veya değil- resmetmesi bence eksisi. O zamanlar Galata öyleymiş fakat bunun Dersaadet'e yayması bence hoş değildi. Eski terkipler çok olsa da okuduğunuzda bunun sıkıcı olmaktan ziyade şiirselliğini görecek ve kitabı okurken çok keyif alacaksınız.

Kitab-ül Hiyel/İhsan Oktay Anar ----- 9/10

• Sineklerin Tanrısı sarmadı beni.Başlarında olmama rağmen devam mı etmeli yoksa hep mi böyledir.Okuyanlar var mı bu kitabın hakkında yorumlarını alalım

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Oy kullanmamissiniz

• quote:

Oy kullanmamissiniz

Kullandım. Yalnız matbucular sahte oy kullanarak seçmenlerin iradesini çalıyor. YSKya başvurcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Oy kullanmamissiniz

Kullandım. Yalnız matbucular sahte oy kullanarak seçmenlerin iradesini çalıyor. YSKya başvurcaz

Şunu çok açık bir şekilde ifade etmek istiyorum; halk matbu kitabı destekliyor. E-book ne yapmış ne yenilik getirmiş ? Matbu kitaba oy atın istikrar sürsün
  •  |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

Okumaya başlamadan önce, gerçek yaşanmış bir hikaye olduğunu bilmesem sık sık ''yok artık daha neler'' derdim sanırım. Kitapta insanlar arasındaki sıkı dostluklar, ihanetler, zorunluluktan doğan sahte arkadaşlıklar, mahkum psikolojisi ve en önemlisi bir kişideki azmi en iyi şekilde görebileceğiniz bol maceralı bir kitap. En güzel yanı da okurken insan dalıyor kitaba, sanki olayları anı anına kendi yaşıyormuş gibi hissediyor. 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 6 Haziran 2014; 12:24:20 >
  • Kitap alegorik eser, devam edin sonunda herşeyi anlarsınız. Bana göre çok iyi bir kitaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaFs

Kitap alegorik eser, devam edin sonunda herşeyi anlarsınız. Bana göre çok iyi bir kitaptı.

Tamam hocam okuyacağım Bu aralar kafam sınavlarla dolu olduğundan çok veremedim ondan oldu galiba.

Not: Alegori ne demek onu da öğrenmiş olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyalcn -- 6 Haziran 2014; 16:33:05 >

• Kitap kendini fazlasıyla okuturken, cinai esrarengizlik üst seviyede. Teknik olarak türe uygun düşmeyen temellendirmeden ötürü okuyucunun dedektifliğini biraz kısıtlıyor.

Doğu Ekspresinde Cinayet/Agatha Christie #H.Poirot serisi 10. kitap ----- 8.5/10

• Ben oy kullandım ama benim verdiğimi kimse desteklememiş.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Neyi

• Maggese ahahaha

Zaten iki seçenek var, birisi fark açmış birisi geride kalmış geride kalana vermiştim işte kimse desteklememiş diyorum.

Bana göre basili daha iyi, telefondan bilgisayardan okuyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Maggese ahahaha

Zaten iki seçenek var, birisi fark açmış birisi geride kalmış geride kalana vermiştim işte kimse desteklememiş diyorum.

Bana göre basili daha iyi, telefondan bilgisayardan okuyamıyorum.

Sende benim gibi geride kalanlara mi oy atiyorsun

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.