Şimdi Ara

1 GB internet 29 TL yerine 9 TL > Turkcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell İnternet Festivali Kapsamında;
    http://www.ntvspor.net/turkcellinternetfestivali

1 GB internet 29 TL yerine 9 TL..

• hay ben böyle kampyanın ........ 50 mb internet paketi alalım dedik bedavadan onay kodunu doğru girmeme rağmen hata verdi 3 kere denedim hata verdi ve kitlendi başka hakkınız yok dedi

Orijinalden alıntı: helsloot

hay ben böyle kampyanın ........ 50 mb internet paketi alalım dedik bedavadan onay kodunu doğru girmeme rağmen hata verdi 3 kere denedim hata verdi ve kitlendi başka hakkınız yok dedi

2 kere denedim bırakktım. ie ile mi denemek lazım acep

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

hay ben böyle kampyanın ........ 50 mb internet paketi alalım dedik bedavadan onay kodunu doğru girmeme rağmen hata verdi 3 kere denedim hata verdi ve kitlendi başka hakkınız yok dedi

Ben aldım,sorun çıkarmadı.

• Nedir bu? Ne bir açıklama var ne de bir bilgilendirme.
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

ie ile denedim annemin telefon numarasıyla, 3 kez denedim sanki işlem yapılmamış gibiydi.. 4. kez denediğimde 3 kez işlem yaptınız aynı numarayla dedi.. başka numarayla deneyin..
    babamın numarasını yazdım kabul etmedi
    hiiiç uğraşmaya değmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opera'yla sorunsuzca 1 tane 50 MB aldım, 24 saat geçerliymiş.
    Katılımcı ilgili alana cep telefonu numarasını girmeli ve satın almak istediği paket listeden seçmelidir. Katılımcının ilgili alana girdiği cep telefonu numarasına gelen SMS'deki onay kodunu ekrandaki ilgili alana yazarak eşlemelidir.
    Ancak yukarıdaki 27.a ve 27.b maddelerindeki işlemleri gerçekleştirmiş olan katılımcılar, satış işlemini gerçekleştirebilirler.
    Onay kodları eşleşmezse:
    Katılımcıya toplamda 3 kez Onay Kodu'nu girip sorgulama şansı verilir.
    Bu hak dolmasına rağmen eşleştirilemezse katılımcıya cep telefonu numarasını toplamda 3 defa girme/değiştirme hakkı verilir.
    Onay kodları eşleşirse aşağıdaki engellerden biri veya birkaçı geçerli değilse satış gerçekleşir ve katılımcının cep telefonuna Turkcell'den bilgilendirme sms'i gelir.
    Abonenin Facebook paketi varsa satış gerçekleştirilemez.
    Diğer internet paketleri için ise ek paket olduğu için internet paketi varsa bile satış gerçekleşir.
    Abonenin kredi yetersizliği, paketin aktif olarak abonede olması vb. durumlarda da satış gerçekleşmeyecektir.
    Bir katılımcı, aynı indirimli paketten aynı ay içerisinde yalnızca 1 kez satın alabilir. Facebook paketi olan aboneler buradaki indirimli facebook paketini alamayacaklar.
    Satılan internet paketlerinin teslim masrafı veya katılımcıya yüklenen ilave bir maliyeti yoktur.
    Katılımcıların satın aldıkları internet paketleri ile ilgili şikâyet ve itirazları konusunda başvurular, tüketici sorunları hakem heyetine veya tüketici mahkemesine yapılır.
    Paketler aylıktır, dönem sonunda yenilenmez.
    Fiyatlara tüm vergiler dahildir.

• Ben aldım. Haber için teşekkürler..
  • Hemen hatta TL yükleyip almam lazım. Turkcell'de Avea fiyatına internet bulmak büyük nimet.
    • 13" MacBook 2.4 GHz Retina 2.4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 2.9 GHz'e kadar Turbo Boost 8 GB 1600 MHz bellek 256 GB PCIe tabanlı flash depolama Intel Iris Graphics 9 saat pil
  • 50 mb hediye aldım ama 9 tl ye 1gb internet nasıl alınıyor onu anlamadım o nerden alınıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

50 mb hediye aldım ama 9 tl ye 1gb internet nasıl alınıyor onu anlamadım o nerden alınıyor acaba?

Azerbeycan bayrağının sağında festivale özel idirimli paketler diye bir bölüm var oraya tıklayınca seçenekler çıkıyor.
    Hangisini seçerseniz alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

50 mb hediye aldım ama 9 tl ye 1gb internet nasıl alınıyor onu anlamadım o nerden alınıyor acaba?

Azerbeycan bayrağının sağında festivale özel idirimli paketler diye bir bölüm var oraya tıklayınca seçenekler çıkıyor.
    Hangisini seçerseniz alabiliyorsunuz.

teşekkürler ben cep telefonundan baktım, o kısmı yüklememiş o yüzden görmemişim, şimdi açıldı.

Orijinalden alıntı: bradenburg

1gb internet bir ay icinmi diger aylar 1 gb interneti 9 tlye alabiliyormuyuz

Sadece 1 aylık yazıyordu.
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.