Şimdi Ara

Steve Jobs'ın ölüm sebebi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
10.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 5 Ekim günü hayata gözlerini yumduğu açıklanan son on yılın icra kurulu başkanı Steve Jobs'ın ölümüyle ilgili bilgilerin yer aldığı ölüm belgesi, The Santa Clara County Public Health Department tarafından yayınlandı.


    Ölüm belgesinde Steve Jobs'ın 5 Ekim günü yerel saat ile 15, Türkiye saati ile 6 Ekim günü 01:00'de, pankreas tümörüne bağlı olarak meydana gelen solunum yollarında tıkanıklık sebebiyle vefat ettiği yazarken; meslek bilgilerinde ise Steve Jobs "Girişimci" olarak tanımlanmış.


    Bilindiği üzere Steve Jobs, 2004 yılında pankreas kanserinin nadir rastlanan bir türevinden dolayı tedavi görmüş; ve bir süre sonra görevinin başına tekrardan geri dönmüştü. Nisan 2009'da ise Jobs, bu sefer karaciğer nakli geçirmiş ancak, bu naklin sebebi kesin olarak açıklanmakla birlikte; o yılki ayrılığın hormon bozukluğundan kaynaklandığı belirtilmişti. Son olarak Steve Jobs, bu yılın Ocak ayında, karaciğer nakli geçirmiş kişilerde başgösteren bağışıklık sistemindeki sorunlardan dolayı görevine ara vermek zorunda kalmıştı.


    Son olarak; cenaze töreni geçtiğimiz Cuma günü yapıldığı öğrenilen Steve Jobs için Apple'ın düzenleyeceği törenin detayları da belli oldu. Tim Cook'un çalışanlara gönderdiği elektronik postadaki bilgilere göre Steve Jobs'ın hayatını anma töreni, Apple'ın Cupertino'daki yerleşkesinin içerisindeki anfitiyatroda 19 Ekim günü Türkiye saati ile 20:00'da düzenlenecek.








  • Vay be gecen gun okuduguma gore sirketi icin 2013 mu 2014 e kadar mi ne Apple'a yetecek kadar urun tasarimi yapip birakmis, son zamanlarini tatille kariyla kizla gecirmek yerine oturmus sayesinde binlerce kisinin ekmek yedigi sirketine katki saglamis.. Helal olsun Steve, huzur icinde uyu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 11 Ekim 2011; 7:17:30 >
  • Hani nerede olum belgesi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet©

    Hani nerede olum belgesi ?

    www.stivcabsinolumbelgesiniindir.com

    Adam nerden bilsin yav..
  • @Ahmet© doktor ve bir de bu anma törenini bir internet sitesinden izleyebilirmiyiz ?
  • sıktınız...
  • ille de 2 milyon satılsın isteniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i3e

    sıktınız...

    katılıyorum, sanki babamız öldü. çok yakınımız vefat etse bu kadar tantana yapmazsınız. yok ölüm belgesi nerede, yok donu burada. adam kapitalizmin babası. öldü gitti, bu kadar uzatmaya ne gerek var.
  • Allah rahmet eylesin demiştik.
  • kim ne derse desin apple
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burakc-www.stivcabsinolumbelgesiniindir.com


    Hehehehehe. Koptum yaa.
  • Steve Jobs dunya icin gercekten buyuk bir degerdi. Adı ister kapitalist olsun ister kazıkçı her zaman teknolojinin oncusu oldu. Dunyanin en ince notebook unu yillar once yapti. Adı cikmis birsuru laptop markasi hala yerinde sayiyor. Oyle bir cihaz uretip Netbook fiyatina satmasini mi bekliyordunuz? İphone ornegini vermeye hic gerek yok zaten. Siradan bir insan olmus gibi davranilmamasi gayet normal. Zira o kesinlikle siradisi bir insandi.
  • firmanın satış stratejisini bilmem ama yaptığı ürünler ve tasarımlar harikaydı. Sıradışı hayat öyküsü olsun ürettiği mükemmel cihazlar olsun ayrı bir insandı. Üreten bir insanın göçüp gitmesine üzüldüm.
    not: apple firmasını sevmem :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugacomtr

    firmanın satış stratejisini bilmem ama yaptığı ürünler ve tasarımlar harikaydı. Sıradışı hayat öyküsü olsun ürettiği mükemmel cihazlar olsun ayrı bir insandı. Üreten bir insanın göçüp gitmesine üzüldüm.
    not: apple firmasını sevmem :)

    firmanın satış stratejisini bilmem ama yaptığı ürünler ve tasarımlar harikaydı. Sıradışı hayat öyküsü olsun ürettiği mükemmel cihazlar olsun ayrı bir insandı. Üreten bir insanın göçüp gitmesine üzüldüm.
    not: apple firmasını ÇOK SEVERİM :)
  • Neden burada Türkiyede Gıyabında cenaze namazı kılmıyoruz. Haydin millet Tarih belirleyelim ve Cenaze namazı kılalım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tango-1

    Vay be gecen gun okuduguma gore sirketi icin 2013 mu 2014 e kadar mi ne Applea yetecek kadar urun tasarimi yapip birakmis, son zamanlarini tatille kariyla kizla gecirmek yerine oturmus sayesinde binlerce kisinin ekmek yedigi sirketine katki saglamis.. Helal olsun Steve, huzur icinde uyu..


    Uretken olmayan yenilikci olmaya isterse seks hayatı olmasın istediği kadar calıssin birsey yapamaz...

    Keramet yetenekte... SteveJobs ta yenilikci bir yeten vardı...

    Apple firması Job sun yayınlanmamıs eserlerını normalden daha uzun sureye yayarlarsa hıc sasmam... Yanı yenı bır urun cıkacaksa 1 yılda degıl 3 yılda bır cıkartırlar... Boylece 2015 kadar uzatırlar...

    Benım gozumda Steve Jobs esıttır Apple Sırketı... O yok Appla da yok ...

    Steve Jobs bunu cok ıyı bıldıgı ıcın hastalıgı artıgından berı MIRAS mısalı yenı urunlerın konseptını dizayn etmistir...

    Apple nun sonu sımdıden bellıdır ama bırkac yıl ayakta kalacaktır...




  • ''Steve Jobs için 4444 tane Yasin okuyoruz'' kampanyasını başlatalım arkadaşlar...
  • açık kaynaklı kıskançlıklarınızı burda yapmayın bari ..
  • Adam son günlerini bile çalışarak geçirdi,Gerçekten namuslu bir yöneticiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeter bi konuya da farklı resmini koyun bütün dünyada aynı foto
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.