Şimdi Ara

Apple eski iPhone 4'ünüzü 200$'a alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
18.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple eski iPhone 4'ünüzü 200 />a alıyor






    Apple'ın dün gece tanıttığı iPhone 4S modelinin ardından eski model durumuna düşen iPhone 4 için de geri dönüşüm kampanyası başlatıyor.




    iPhone 4S bilindiği gibi 1GHz hızında çift çekirdekli Apple A5 işlemci, 7 kat daha fazla grafik performansı, 3.5 inç Retina Display ekran, Siri sesli komut ve etkileşim platformu, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, Full HD kayıt, 8MP flaşlı kamera gibi özellikler sunuyor.




    Apple daha önce ilk iPad modeli için başlattığı kampanyanın bir benzeri olan Geri Dönüşüm ve Geri Kullanım programı kapsamında eski iPhone 4 modeli için cihazın durumuna bağlı olarak 200$'a kadar geri ödeme teklif ediyor. Toplanan iPhone 4'ler ise sosyal sorumluluk projelerinde kullanılacak.




    Program 16GB beyaz modeli için geçerli. Siyah versiyon ise 180$'a kadar geri ödeme alabiliyor. iPhone 4S modelinin kontratlı olarak 199$ karşılığında satıldığını düşündüğümüzde geri dönüşümden faydalanmak isteyenler olacaktır.

     

     

     








  • hahahaha...

    Zaten yenisini (kampanyalı olanı) 199 $'dan satıyor.
  • [simage]Toplanan iPhone 4'ler ise sosyal sorumluluk projelerinde kullanılacak.[/simage]

  • 200 $ kadar diyor, 150$ da verebilirler. Ayrıca 200 $ anca iPhone 4 32 GB beyaza verirler. Yine de iyi teklif
  • 200dolara bende alabilirim sosyal sorumluluğum var benimde.
  • Türkiye de de alsalar şöyle 1200 tl ye falan
  • Geri dönüşümden alıp temizleyip paketleyip, refurbished diye tekrar piyasaya sunar.
  • Ben 300$ alırım
  • zaten kasa aynı ekran aynı bu sosyal sorumluluk iyi kar getirir
  • Arkadaslar bende 200$'a kadar aliyorum, telefonunuzun durumuna gore PM atin yabanciya gitmesin

    Saka bir yana alinan iphonelarin kontrati iptal mi oluyor?
  • iphone4 ün gecen sene apple a maliyeti yani foxxcon dan cıkısı ürün basına 114usd mi ne oyle birseydi, 200usd ye iyi kar getirir gozu ile bakanlar için soyluyorum. bu urunun de maliyetleri 200usd yi gecmez aslında ama hem musteri memnuniyeti hemde sosyal sorumluluk adı altında bu kampanyayı yapması guzel bir fikir, ayrıca anten sıkıntısını da cozmus oluyorlar. tabii sunu da unutmamak gerekir ki, hangi firmaya bakarsanız bakın kar amacı gutmeden bir plan yapılmaz. ama karı da illa ki para kazanmayla da yapılmaz.
  • ben 400 dolara alırım. 200 dolarını apple'a vereyim 200 dolarınıda iphone 4 ünü bana verene. dangalak herifler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcff

    iphone4 ün gecen sene apple a maliyeti yani foxxcon dan cıkısı ürün basına 114usd mi ne oyle birseydi, 200usd ye iyi kar getirir gozu ile bakanlar için soyluyorum. bu urunun de maliyetleri 200usd yi gecmez aslında ama hem musteri memnuniyeti hemde sosyal sorumluluk adı altında bu kampanyayı yapması guzel bir fikir, ayrıca anten sıkıntısını da cozmus oluyorlar. tabii sunu da unutmamak gerekir ki, hangi firmaya bakarsanız bakın kar amacı gutmeden bir plan yapılmaz. ama karı da illa ki para kazanmayla da yapılmaz.

    İşletme ve ARGE gibi maliyetler ne olacak? Bu işler çok kolay olsa herkes 100 dolarlık cebi satardı ;)
  • temel fıkrası geldi aklıma

    - temel mağazaya girer

    - uşağum hapu şapka ne kadar

    - 200 lira amca

    - kaç kaç

    - 200 200

    - eeee hani bu şapkanun telükleri

    - ne deliği amca şapkada delikmi olur

    - ula puna 200 lira verecek eşşegiun kulakları nerden çıkacak
  • Sosyal sorumluluk de al üzerine bas i phone 4 s geri sat
  • Baktı ki hisseleri düşüyor, prestij kaybetmesin, yeni cihazı satılsın diye ne yapacağını şaşırdı tabi...
  • Steve jobs baktı iphone 5 yerine 4s adı altında çok yenilik içermeyen telefon çıkaracaklar ceo luğu bıraktı. çünkü apple şu an kullanıcı gözünde bir darbe aldı ve bu olumsuz durumun içerisinde Steve yok. Akıllı adammış. Normalde kaptan en son terkeder gemiyi ama Steve yine yenilikçiliğini gösterdi ilk terkeden oldu.

    Tabi DH bir iki apple fanını şikayeti ile içerisinde hakaret içermeyen mesajlarımı zamanında çok sildiği için (misal, sadece "korktum" yazan bir mesajı sildiler) muhtemelen buda silinecek. neyse apple forever diyelimde belki silmezler :P
  • geçen ay bi rüya görmüştüm bu forumda yok 128 gb hdd olcakmış yok ekranı çığır açıcakmış vs..... meğerse harbi rüyaymış yaww :))
  • 200$ a alacağına, getirin üstüne 200$ verin yenisini götürün desinler Türkiye'de.. başka şekilde yaygınlaşmaz bu cihaz Türkiye'de..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CodeMachine

    Steve jobs baktı iphone 5 yerine 4s adı altında çok yenilik içermeyen telefon çıkaracaklar ceo luğu bıraktı. çünkü apple şu an kullanıcı gözünde bir darbe aldı ve bu olumsuz durumun içerisinde Steve yok. Akıllı adammış. Normalde kaptan en son terkeder gemiyi ama Steve yine yenilikçiliğini gösterdi ilk terkeden oldu.

    Tabi DH bir iki apple fanını şikayeti ile içerisinde hakaret içermeyen mesajlarımı zamanında çok sildiği için (misal, sadece "korktum" yazan bir mesajı sildiler) muhtemelen buda silinecek. neyse apple forever diyelimde belki silmezler :P

    yahu adam ölüyor be arkadaşım ölüyor.. hastalıktan bi deri bi kemik kaldı adam, sen hala neler peşindesin.. şikayet etmiyorum mesajını, herkes görsün ağzından çıkan lafları.


    edit: mesajı attığımda hasta yatağında olan ve an itibariyle aramızda olmayan bi insan hakkında konuşulan ileri geri lafları savunduk diye - lenmişiz ya, diyecek hiçbir şey bulamıyorum.. iyice kültürden kimlikten çıkmışsınız fanboyluk yapacağım derken.. fanatizmi bırakın da biraz insanlığınıza, kültürünüze dönün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 6 Ekim 2011; 15:17:57 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.