Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.550
Cevap
19
Favori
2.849.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • melih sayfada benden çok emeğin var, sen bana kıyak geçmelisin ne lazımsa söyle yeter kardeşim

quote:

Orjinalden alıntı: melihozcan

technics herkeze kıyak geçtin bi bize geçmedin ya

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • bu havadurumu kısımlarındaki şehir zip kod larını nerden ogrenebiliriz? bursanınki ne mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 19 Mart 2006; 19:20:22 >

http://www.joejoe.biz/joejoe/vcp.html <<<<< burdan inceleyin ve yükleyin.............................

Yorum: ben kullandım biraz daha görsellik var ve çok az degişim var. birazdanda tekrar yüklerim. sanırsam bazı sorunlar düzeltilmiş.

hata filanda vermedi............. güle güle kullanın... sorun çıkarsada benden bilmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 19 Mart 2006; 19:55:30 >

• muhaha negibi :) melih denemiş çalışıyo demişse bizede denemek düşer..Programla ilgili screenlerde gönderirsin inşallah melih enkısa zamanda ellerine sağlık..

quote:

tamam technics en yakın zamada ir kıyak geçicem sana

quote:

Vista Customization Pack 3.5 çımıştıda haberini vereyim dedim....

http://www.joejoe.biz/joejoe/vcp.html <<<<< burdan inceleyin ve yükleyin.............................

Yorum: ben kullandım biraz daha görsellik var ve çok az degişim var. birazdanda tekrar yüklerim. sanırsam bazı sorunlar düzeltilmiş.

hata filanda vermedi............. güle güle kullanın... sorun çıkarsada benden bilmeyiniz.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• Peki arkadaşlar ben bu Bootscreen'i istemiyorum..Yani Vista değilde yine normal xp olsun istiyorum..Kurulum seçeneklerinde hangisini boş bırakmam lazım?

Orjinalden alıntı: FatihFerah

Peki arkadaşlar ben bu Bootscreen'i istemiyorum..Yani Vista değilde yine normal xp olsun istiyorum..Kurulum seçeneklerinde hangisini boş bırakmam lazım?

dedigin gibi boot screen seçenegini seçmiyeceksin.

Orjinalden alıntı: FatihFerah

Peki arkadaşlar ben bu Bootscreen'i istemiyorum..Yani Vista değilde yine normal xp olsun istiyorum..Kurulum seçeneklerinde hangisini boş bırakmam lazım?

• birazdan ss ları koyuyorum technics

ya resmi png şeklinde kaydetmişim 1 saat bekliyom niye bitmedi diye sinir oldum ya

neyse buyrun resim ve güzel bir açıklama bunda öle hafif pencereler sidebar filan yok hiç ayrıcada bence hiç kasma yok zati benim sistemi kasmazda

bence yükleyin hiç sorunsuz

• Arkadaşlar, VTP 3.0 mı? VCP 3.5 mi? Sayın melihozcan hangisini tavsiye edersiniz?

• oo güzele benziyo melih akşam geldiğimde denerim bende artık, ona gçrede yazarım yorumlarımı..
    @doralak vtp3 süper biyazılım, vcp3,5 daha yeni diğerine göre o'da güzel görünüyor seçim senin..
    @bluetime sağol bu güzel waller için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Mart 2006; 21:55:52 >

• technics abicim bu tema yı ben 2.defa yüklüyom sanırsam 1 2 aydır var

neyse sorunsuz yani kullanmanızı tavsiye ederim

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

iki resim attım bunlarda şekil pencereler

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

melih geldim, senin işletim sistemin türkçemi ? ve programı kaldırdınmı hiç? bir sorun oluştumu?

technics o kadar şüphelisinki anlayamadım madem okadr şüphen var şimdi kaldırıyorum senin için tekrar benim xp sp2 türkçe sadece o pencereler eng o şeffaf pencere özellikleri filanda yok bunda sorunda hiç çıkarmadı tamam neden bu kadar şüphen var anlayamadım 2 defa kadlrıdım yükledim bir sorun çıkmadı hiç istersenizde yüklemeyin arkadaşlar zaten bu packi daha 4 versiyonu çıkana dek yüklemicem
  • Sevgili melih, şüphelerimin sebebi aşağıda okursan daha iyi anlarsın.. Bu programın eski versiyonu sabıkalı, daha önceden buna benzer biçok kişi bu sorunu yaşadı ve bu başlıkta paylaşıldı hatta başlarda buyüzden baya bi soru cevaplamak zorunda kalmıştım.. Buyüzdende bir çok insanın yükleme yaptığı biyerde birazdaha dikkatli olmaya çalışıyorum sadece bu.. Beni yanlış anlayacağına şunu bi kaldırda bizlerde bakalım biranönce bu yenisi baya iiye benziyo çünkü :))

quote:

Orjinalden alıntı: freeagle

Arkadaşlar bu ayki chip dergisindeki Vista Cuztomization Pack adlı dosyayı yükledim ama hiç memnum değilim,nedenleri

- Bilgisayar yarı türkçe yarı ingilizce oldu (1.resim)

- Artık eski durumununa da getiremiyorum,çünkü ilk başta yazan 'system file replacement' e tıkladım

- Yükledikten sonra xp cd'si isteyip duruyor,takıyorum,kendi kendine birşeyler yapıp duruyor (2.resim)

- Sadece alt taraftaki renkler değişti,ne iconlar ne de sağ tarafta dergideki gösterdiğiniz gibi saat çıktı

- Eski haline döndürmek istiyorum ama ne yaptıysam olmadı,masaüstünde de style,syler... diye birşey çıktı gitmiyor (3.resim)

- Üst taraftaki standart simgeler hala aynı,oysaki masaüstüne gelen klasörün içinde hepsi var (Styler Toolbars - 4.resim)

- Yükledikten sonra görünüm özelliklerine geliyorum vista'yı seçmek için bomboş orası (5.resim)

resim linki :http://images3.pictiger.com/images/35/906239b960b54a7e63ece3a5553d0735.jpg

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Kullandığın paket vista custom pack adında sadece ingilizce destekli ve başarısız bir pakettir.. onu daha önceden bende verdim fakat çok sorun yarattığı için kaldrdım... burada verilen yazılımların hemen hepsi kullanımı ve kalitesi bir çok kullanıcı tarafından kabul edilmiş bilgisayarlara ciddi görsellik artıları kazandıran yazılımlardır.. sanada denemeni öneririm.. buna ek olarak xp cdsi istendiğinde kesinlikle takmaman gerek butarz yazılımlarda sen bunu bilmediin içinde sorun yaşamışsın..ki biz burada butarz sorunlar her ihtimale karşı yaşanmasın diye restore point yaratmanızı öneriyoruz en baştan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Mart 2006; 22:27:12 >

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.