Peki arkadaşlar ben bu Bootscreen'i istemiyorum..Yani Vista değilde yine normal xp olsun istiyorum..Kurulum seçeneklerinde hangisini boş bırakmam lazım?
önizleme (preview ) den belirleyebilirsin neyi istiyosan.
quote:
Orjinalden alıntı: FatihFerah
Peki arkadaşlar ben bu Bootscreen'i istemiyorum..Yani Vista değilde yine normal xp olsun istiyorum..Kurulum seçeneklerinde hangisini boş bırakmam lazım?
oo güzele benziyo melih akşam geldiğimde denerim bende artık, ona gçrede yazarım yorumlarımı.. @doralak vtp3 süper biyazılım, vcp3,5 daha yeni diğerine göre o'da güzel görünüyor seçim senin.. @bluetime sağol bu güzel waller için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Mart 2006; 21:55:52 >
technics o kadar şüphelisinki anlayamadım madem okadr şüphen var şimdi kaldırıyorum senin için tekrar benim xp sp2 türkçe sadece o pencereler eng o şeffaf pencere özellikleri filanda yok bunda sorunda hiç çıkarmadı tamam neden bu kadar şüphen var anlayamadım 2 defa kadlrıdım yükledim bir sorun çıkmadı hiç istersenizde yüklemeyin arkadaşlar zaten bu packi daha 4 versiyonu çıkana dek yüklemicem
Sevgili melih, şüphelerimin sebebi aşağıda okursan daha iyi anlarsın.. Bu programın eski versiyonu sabıkalı, daha önceden buna benzer biçok kişi bu sorunu yaşadı ve bu başlıkta paylaşıldı hatta başlarda buyüzden baya bi soru cevaplamak zorunda kalmıştım.. Buyüzdende bir çok insanın yükleme yaptığı biyerde birazdaha dikkatli olmaya çalışıyorum sadece bu.. Beni yanlış anlayacağına şunu bi kaldırda bizlerde bakalım biranönce bu yenisi baya iiye benziyo çünkü :))
quote:
Orjinalden alıntı: freeagle
Arkadaşlar bu ayki chip dergisindeki Vista Cuztomization Pack adlı dosyayı yükledim ama hiç memnum değilim,nedenleri
- Bilgisayar yarı türkçe yarı ingilizce oldu (1.resim)
- Artık eski durumununa da getiremiyorum,çünkü ilk başta yazan 'system file replacement' e tıkladım
- Yükledikten sonra xp cd'si isteyip duruyor,takıyorum,kendi kendine birşeyler yapıp duruyor (2.resim)
- Sadece alt taraftaki renkler değişti,ne iconlar ne de sağ tarafta dergideki gösterdiğiniz gibi saat çıktı
- Eski haline döndürmek istiyorum ama ne yaptıysam olmadı,masaüstünde de style,syler... diye birşey çıktı gitmiyor (3.resim)
- Üst taraftaki standart simgeler hala aynı,oysaki masaüstüne gelen klasörün içinde hepsi var (Styler Toolbars - 4.resim)
- Yükledikten sonra görünüm özelliklerine geliyorum vista'yı seçmek için bomboş orası (5.resim)
Kullandığın paket vista custom pack adında sadece ingilizce destekli ve başarısız bir pakettir.. onu daha önceden bende verdim fakat çok sorun yarattığı için kaldrdım... burada verilen yazılımların hemen hepsi kullanımı ve kalitesi bir çok kullanıcı tarafından kabul edilmiş bilgisayarlara ciddi görsellik artıları kazandıran yazılımlardır.. sanada denemeni öneririm.. buna ek olarak xp cdsi istendiğinde kesinlikle takmaman gerek butarz yazılımlarda sen bunu bilmediin içinde sorun yaşamışsın..ki biz burada butarz sorunlar her ihtimale karşı yaşanmasın diye restore point yaratmanızı öneriyoruz en baştan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 20 Mart 2006; 22:27:12 >
ben kaldırdım guvenli kipde ekle - kaldırda gozukuyor bu Lclock denilen zawazingo gozukmuyor hic birye unistall secenegi yokkmu yaw..
güvenli kib ve administrator oturumundayken yükleme bölümüne bakın......
çünkü siz büyük ihtimal admin oturumdayken yükleme yaptınız bu yüzdende admin oturumunda yükleme yaptıgınız şeyler admin izni ister ve göstermez anlaşıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihozcan -- 21 Mart 2006; 17:51:20 >
vtp 3.5 kaldırmak için program ekle kaldırdan kaldırabilirsiniz rahatça kaldırırken xp cd si isteyebilir isterse iptal diyin.
Ama program ekle/kaldır'da gözükmüyor..
ben kaldırdım guvenli kipde ekle - kaldırda gozukuyor bu Lclock denilen zawazingo gozukmuyor hic birye unistall secenegi yokkmu yaw..
güvenli kib ve administrator oturumundayken yükleme bölümüne bakın......
çünkü siz büyük ihtimal admin oturumdayken yükleme yaptınız bu yüzdende admin oturumunda yükleme yaptıgınız şeyler admin izni ister ve göstermez anlaşıldı
melih yok ben admin de acmadım kendi hesabımda kurdum güvenli kipde ve VTP3 ü kaldırdım sorunsuz ama yinede nedense bu LClock duruyor birde baktimda ilginctir.. VTP3ü kurdugumda gelen screanseverlar ve wallpaperlarda duruyor.. neden duruyor geri döndürsem mi pc yi..
Dostlar aşağıya koyduğum resme bakarmısınız..Ben bu vista temasında bikaç şeyden rahatsızım ama tema da çok hoşuma gitti,değiştirmek de istemiyorum..Resimde sorularım madde madde yazıyor..Sizde madde madde eğer çözümleri varsa bana söyleyebilirmisiniz...
Q9550 2.83ghz @ 3.8 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ DOMINATOR 2x2GB 8500 @ 5-5-5-15 1066 mhz ■ PowerColor HD5850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD Black Caviar 500+500Raid0 + WD BC 1TB / WD MyBook 1TB ■ Corsair HX620W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + Audigy 2 ZS ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ CM Cosmos S - Su Soğutma
kyle007 1. kaldıramazsın. 2. benim yükledigimde öle gözükmüyodu sorunda çıkmadı ordan. senin xp home mu pro mu? 3.bu özellik bunda ve bundan önceki versiyonlarda yok sonkilerde olurmu bilemem ama başka programlı themelarda bu özellikler mevcut 4. solda durma özelligide malasef yok 5.fortoların yarım kaldıgı dogru ama naparsın program böle işte.
istersen sen kullanma yada tüm satfarıda incele öle bak
holywars evet onlar kalıyo ama kendin silebilirsin.
kyle007 1. kaldıramazsın. 2. benim yükledigimde öle gözükmüyodu sorunda çıkmadı ordan. senin xp home mu pro mu? 3.bu özellik bunda ve bundan önceki versiyonlarda yok sonkilerde olurmu bilemem ama başka programlı themelarda bu özellikler mevcut 4. solda durma özelligide malasef yok 5.fortoların yarım kaldıgı dogru ama naparsın program böle işte.
istersen sen kullanma yada tüm satfarıda incele öle bak
holywars evet onlar kalıyo ama kendin silebilirsin.
Windows'um PRO ama öyle oldu walla,bende anlam veremedim..Bu gidişte bu canım temayı değiştircez..Öyle gözüküyo
Q9550 2.83ghz @ 3.8 ghz (Günlük) ■ ASUS P5K-E WIFI-P35 ■ DOMINATOR 2x2GB 8500 @ 5-5-5-15 1066 mhz ■ PowerColor HD5850 ■ HP 22" LCD MONITOR (w2207) ■ WD Black Caviar 500+500Raid0 + WD BC 1TB / WD MyBook 1TB ■ Corsair HX620W PSU ■ LOGITECH X-540 5.1 + Audigy 2 ZS ■ LOGITECH G15 KEYBOARD ■ A4TECH X750BF + X7 GamingPad ■ SAMSUNG 20x SATA DVD-RW ■ CM Cosmos S - Su Soğutma
hayr elbette, vtp3ü kaldırırken sorar yüklenenlerin içinde nelerin kaldırılmasını istersiniz diye, burada istediklerinizi seçmeniz yeterli..
quote:
Orjinalden alıntı: holywars melih yok ben admin de acmadım kendi hesabımda kurdum güvenli kipde ve VTP3 ü kaldırdım sorunsuz ama yinede nedense bu LClock duruyor birde baktimda ilginctir.. VTP3ü kurdugumda gelen screanseverlar ve wallpaperlarda duruyor.. neden duruyor geri döndürsem mi pc yi..
1 - masaüstü/ sağ mouse/ özellikler/ görünüm/ dilediğin temanın dilediğin ayarını seç.. buradan istediğin şeyi yapabilirsin.. 2 - bunuda oradan halletmen mümkün.. 3 - bu flyakite ve wb5le yapılıabilecek bir işlem.. 4 - buda ilk anlattığım yerden yapılabilir 5 - yukarıdaki dosya seçeneklerinden görünümü seç buradan değiştir nasıl istersen..
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007 Dostlar aşağıya koyduğum resme bakarmısınız..Ben bu vista temasında bikaç şeyden rahatsızım ama tema da çok hoşuma gitti,değiştirmek de istemiyorum..Resimde sorularım madde madde yazıyor..Sizde madde madde eğer çözümleri varsa bana söyleyebilirmisiniz...
Orjinalden alıntı: KillForYou! Çok teşekkürler Technics.Sayende masaüstümüz bişeye benzedi.