Şimdi Ara

Acer AS5552G | Phenom II X4 N950 | HD 6650 | 4 GB DDR3 | 500 GB | W7 Basic | 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.electroworld.com.tr/urunler/acer-as5552g-n954g50-dzustu-bilgisayar.aspx

Gayet uygun fiyat arkadaşlar. Ucuza oyun bilgisayarı almayı düşünenler bakmadan geçmesinler. Mağazada taksit yapıyorlar.

• fiyat iyi gerçekten. bimeks'te 1056 TL. n ucuz. istanbul bilişimde bulabilirseniz tabi 930 TL. nakit , tek çekim 940 TL.

bir de burda yorumlar mevcut...
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=115285#comments

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 17 Eylül 2011; 1:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

fiyat iyi gerçekten. bimeks'te 1056 TL. n ucuz. istanbul bilişimde bulabilirseniz tabi 930 TL. nakit , tek çekim 940 TL.

verdigin linkteki cihazın ekran kartı HD 5650 aynımıdır performansı 6550 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 17 Eylül 2011; 10:27:25 >
  • Almamak için nedenler:

1-Acer
    2-AMD

gerisini yazmaya gerek yok.
  • Almak için nedenler:

1-Acer
    2-6650

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 17 Eylül 2011; 10:38:16 >
  • ben amd kullanıyorum evde. 8 mb cache belleği var. çift çekirdek. 200 liraya aldığım bir işlemciden windows 7 puanı olarak 7 alıyorum daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Almamak için nedenler:

1-Acer
    2-AMD

Dell olsa alacak mıydınız? Dell ile Acer'ın üreticisi aynı mesela.
    amd almayabilirsiniz, o aman 1300-1500 liraya intel alın. tabi aradaki fiyat farkına değerse..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

fiyat iyi gerçekten. bimeks'te 1056 TL. n ucuz. istanbul bilişimde bulabilirseniz tabi 930 TL. nakit , tek çekim 940 TL.

verdigin linkteki cihazın ekran kartı HD 5650 aynımıdır performansı 6550 ile.

electro world'deki 6550 daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Almamak için nedenler:

1-Acer
    2-AMD

HD6550 iyi kart ( HD6550M = HD5650M)
    http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6550M.41143.0.html

Acer ve amd olması kötü
  • ürünü electroworldden birkaçgün önce aldım bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim öncelikle makinanın içinde 5650 var,bimekstek makinadan en belirgin farkı led hd olan ekranı,bu fiyata bu özellikleri bulmak cok zor ihtiyacı olan değerlendirsin

• 5 aydır Acer kullanıyorum, memnunum diyorum ve gidiyorum. Tıpkı sizin yaptığınız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

5 aydır Acer kullanıyorum, memnunum diyorum ve gidiyorum. Tıpkı sizin yaptığınız gibi.

Bu bilgisayarımı aliyim yoksa üstte linkini verdiğim vatanda dell 5110 i3 2310 var onu mu aliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidolek

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

5 aydır Acer kullanıyorum, memnunum diyorum ve gidiyorum. Tıpkı sizin yaptığınız gibi.

Bu bilgisayarımı aliyim yoksa üstte linkini verdiğim vatanda dell 5110 i3 2310 var onu mu aliyim?

Dell derim ben. AMD işlemcilerin notebook ürünlerde durumunu araştırmadım.
    Eskiden AMD mobil işlemciler çok ısınıyor derlerdi. Tek hatırladığım o. Son durumunu bilmiyorum ama bu durumda 2'si arasında Dell derim.
  • xFeeL hocam şu an yanımda sizin elinizdeki Acer'in kasasından ve Dell'in 5110 kasasından var.

Acer 1 yıl önce alındı diğerine göre daha çok kullanıldı..

İkisinde de multiplayer olarak aynı oyun oynandı ve Dell ısınarak kendini kapadı ve multiplayer oyun zevkimizin içine etti bilginize :)

Ve Dell'in içinde de şu ısınmayan(!)(ısınmayan işlemci varsa tabi) i5'lerden var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

xFeeL hocam şu an yanımda sizin elinizdeki Acer'in kasasından ve Dell'in 5110 kasasından var.

Acer 1 yıl önce alındı diğerine göre daha çok kullanıldı..

İkisinde de multiplayer olarak aynı oyun oynandı ve Dell ısınarak kendini kapadı ve multiplayer oyun zevkimizin içine etti bilginize :)

Ve Dell'in içinde de şu ısınmayan(!)(ısınmayan işlemci varsa tabi) i5'lerden var

Kuzenimde de Dell Ins. 5010 var. O fansız zor kullanıyor çoğu oyunda.
    Benim Acer'de bir tek BC2 oynarken 1 kere reset attı şuana kadar. Onun dışında 75 dereceye kadar çıkıyor o oyunda.
    Diğer oyunlarda 65 maks.

O reseti de Temmuz ayında atmıştı ve Mersindeyim. 35 derece %97 nem + BC2. Ben olsam ben de atarım.

• Aynen hocam :) Sanılanın aksine Acer'in kasaları gayet kaliteli. Bundan 2 yıl önce 3850 ekran kartlı bir Dell almıştı arkadaşım yüksek bir fiyata, ürüne hayran kalırsınız kasası ve ekranı o kadar kaliteli ki anlatamam..

Ama Dell'in yeni kasaları, tam anlamıyla felaket. Ev arkadaşıma ben aldırdım ve her gün düzenli olarak küfür yiyorum

Edit: O da yatağın üzerinde kullanıyor ya da bir kutunun üzerinde, yoksa ürünün parça performans fiyat durumu çok iyiydi alırken yine olsa yine aldırırım. Tek yapması gereken paraya kıyıp oyunlar için güzel bir laptop soğutucusu almak Zalman 3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 17 Eylül 2011; 18:04:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Aynen hocam :) Sanılanın aksine Acer'in kasaları gayet kaliteli. Bundan 2 yıl önce 3850 ekran kartlı bir Dell almıştı arkadaşım yüksek bir fiyata, ürüne hayran kalırsınız kasası ve ekranı o kadar kaliteli ki anlatamam..

Ama Dell'in yeni kasaları, tam anlamıyla felaket. Ev arkadaşıma ben aldırdım ve her gün düzenli olarak küfür yiyorum

Edit: O da yatağın üzerinde kullanıyor ya da bir kutunun üzerinde, yoksa ürünün parça performans fiyat durumu çok iyiydi alırken yine olsa yine aldırırım. Tek yapması gereken paraya kıyıp oyunlar için güzel bir laptop soğutucusu almak Zalman 3000

Foruma yazdıktan sonra bilgisayarları yerinde görmeye gittim.
    Dell'in kasası daha güncel ve albenili iken... Acer'in kasası, ben çok eskiyim diyor gibiydi :)
    Dell'in HDD'si 320GB - Acer HDD 500GB
    Acer'da Bluetooth yok ve DVD sürücüsü combo.
    Dell Nvidia 1024MB GT525M - Acer 1024 MB Ati HD6650 Ekran Kartı (Acer daha iyi)

Bu bilgisayarlardan birisine karar verecez. Oyundan ziyade günlük işler için kullanılacak (internet, ofis programları vs.)

Değerlendirmelerinizi büyük bir şevkle takip ediyorum. Hangisini alalım dersiniz?
    Paylaşımda bulunanlara içten teşekkürler...

Dell 5110 / i3-2310M işlemcili 1037-TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/dell-5110-b31h43-ins.-5110-core-i3-2310m-2.10ghz-4gb-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt525m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53701

Acer AS5552G / AMD Phenom 2 X4 N950 İşlemci 2.1 GHZ 999-TL
    http://www.electroworld.com.tr/urunler/acer-as5552g-n954g50-dzustu-bilgisayar.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidolek -- 17 Eylül 2011; 18:29:50 >

• ya arkadaşlar ben bu bilgisayarı 3 ay önce aldım electroworlden ama pili 1 saat gidiyor normal mi sizxce?
  • Ben yinede hor kullanılmayacağı için Dell derim.
    Bu demek değildir ki Acer'den memnun değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 17 Eylül 2011; 18:25:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.