Şimdi Ara

World Of WarPlanes MMO [Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wargaming.net çok büyük ilgi gören world of tanks mmo sundan sonra 2.dünya savaşının önemli bir unsuru olan hava savaşlarını konu alan mmo sunu duyurdu oyun ile ilgili ilk video geçtiğimiz günlerde yapılan gamescom fuarında yayınlandı bakalım karşımıza nasıl bir yapım çıkacak il2 serisine yakın bir oynanış ve simulasyon dinamiği sunarsa büyük ilgi göreceği kesin

http://worldofwarplanes.com/
    World of Warplanes is the flight combat MMO action game set in the Golden Age of military aviation. The game continues the armored warfare theme marked in the highly-acclaimed World of Tanks and will throw players into a never-ending tussle for air dominance.

Based purely on aircraft setting, World of Warplanes will allow players to build full-scale careers of virtual pilots offering machines of several key eras, staring from 1930’s with biplanes and up to Korean War jet fighters that led the way to modern air forces.

World of Warplanes will feature a wide range of warbirds, each of them unique in their effectiveness and behavior. Virtual pilots will choose from three main warplane classes — single-engine light fighters capable of engaging enemies in close dogfights, heavy fighters with their deadly straight attacks, and strafing aircrafts, the fearsome threat for ground targets.

Every plane will feature multiple variations of ammo types, engines, and other crucial modules, and their various combinations will allow to pick the optimal configuration for the most effective behavior in combat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 7 Eylül 2011; 19:34:44 >

• Iyi gozukuyor
    edit:kokpitten mi kullanacağız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 12 Eylül 2011; 16:44:36 >
  • Simülasyon veya IL2'nin sürüş dinamiklerini beklemeyin sakın hayal kırıklığına uğrarsınız. Oyun World of Tanks gibi uzaktan sim görünüm arcade olacak. Bunun sebebi de oyunun MMO türünde olması ve geniş kullanıcı kitlesine ulaşma isteği. Ayrıca kokpit de olmayacakmış yapımcılar düşünmüyormuş yani...

Biraz daha simülasyona yakın bir oyun arıyorsanız World of Planes'in gelecek olan betasına kayıt olun

http://www.worldofplanesgame.com/en/signup/

• Blazing Angels tadında olur gibime geliyor.

edit: teyid edilmemiş bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 13 Eylül 2011; 0:29:06 >

Orijinalden alıntı: onurk

war birds üzerine yapılacak yani kokpit olabilir fakat ne kadar sim olur çıkınca görürüz

edit: teyid edilmemiş bilgi

Kokpitin olmayacağını onun yerine World of Tanks'taki gibi sniper modunun olacağı yapımcılardan biriyle yapılan söyleşide söylemişler. Sim ögeleride neredeyse hiç olmayacaktır tamamiyle arcade bir oyun olacaktır

GameSpy: World of Tanks didn't have any cockpit view - will Warplanes?

Anton: Players will be able to switch to a sniper mode that will in some way resemble the cockpit view, but it will be used to increase the accuracy of fire, not just to show how operating of the plane looks like from inside of the cabin.

http://uk.pc.gamespy.com/pc/world-of-warplanes/1189106p1.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyun resmi olarak yayınlandı. beta dönemi kapandı artık. son patchle optimizasyon sorunları giderilmiş yüksek grafiklerde oyun kasmadan oynanıyor. kontroller kolaylaşmış oynanış güzelleşmiş.
  • tv'de reklamını görünce bi bakayım dedim, 5.9 kurulum; 1gb patch :/
  • ben de reklamlarını gördüm ama burada bile ilgi azsa pek tutmadı herhalde bu oyun?
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

ben de reklamlarını gördüm ama burada bile ilgi azsa pek tutmadı herhalde bu oyun?

Bugün uzun süredir oynamadığım wot için girmiştim indircektim bir baktım bunun reklamı var yanında. Merak ettim şuan indiriyorum oyun pek tutmamış gibi ama değişiklikleri severim, hiç uçak simülasyonu oynamamıştım kontrolleri zor gibi duruyor.
  • oyuna geçen hafta başladım,ilk defa bu tarz bir online oyun oynuyorum,benim hoşuma gitti açıkcasi, ilk başta uçak kontrolu zor gibi gelsede oynadıkca alışıyor insan,başlamayı düşünen varsa ilk seviye uçaklarda alman uçakları daha iyi,ama ben ingiliz ve amerikan uçakları uzerine yoğunlaştım,ingiliz uçakları saldırı biraz zayıf ama kontrol etmesi kolay,özellikle 2 seviyede en iyi uçak ingizlizlerde diye bilirim,amerikan uçakları ise 4.seviyeye kadar vasat ama 5-6-7 seviyeleri diyer ülkelere nazaran daha iyi gibi, oyunu başıcak olan varsa sorularına yanıt vermeye çalırısm, gerçi bende tam anlamıyla kavrayamadım ama oyun güzel, tavsiyem takım halinde saldırın tek gidersenizde yuksekten uçun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Müstehaktır ona her türlü zillet."
  • 1 haftadır oynuyorum. Para kazanmak zor biraz. Uçak deneyimini daha kolay kazanıyorsunuz. Uçaklar yerden kalksa falan biraz daha iyi olurdu. war thunder daha iyi ilgi ondan az olabilir.
  • oyun iyi evet ama ben oynayamıyorum. Sürekli donuyor kanser ediyor insanı. Düşman uçağının arkasından uçarken oyun donuyor 2 sn sonra bakıyorum adam benim arkamda bana ateş ediyor. Bilgisayardan yada internetten diyeceksiniz ama değil. i3 işemcili bilgisayar, 2 GB amd radeon 6400 ekran kartı ve 10 Mbit kablonet internetim var ve donma nedeni ile oyundan nefret ettim. Grafik özelliklerini kısarakta oynasam farketmiyor. Sanırım bir çözümü de yok. Oynayan arkadaşlar nasıl donmadan oynadıklarını yazarlarsa çok sevinirim.
  • oyunu closed betadan beri oynuyorum. genel olarak betadan bu yana çok gelişme kaydetti ve dahada gelişeceğini düşünüyorum. örneğin closed betada kontroller çok çok zordu oynarken midem bulanıyordu. inanın şimdiki kontroller tam kararında olmuş.

Uçaklara gelir isek işte tek başına isen yüksekten uç, yok arkana biri geçerse şöle yap demek çok doğru yorumlar değil. Her uçağın hızlanma, ateş gücü, irtifa kazanma gibi özellikleri var. Uçağınızın özelliklerine göre bir oyun tarzı belirlemeniz gerekiyor. Mesela fw190 çok hantal bir uçak fakat ivmelenmesi ve irtifa kazanması iyi. Taktik olarak biraz ağır avcılar gibi oynamanız gerekiyor. savaş başlarında irtifa kazanıp saldırıyı yüksekten yapmanız ve eğer ilk saldırınızda rakibinizi indiremez veya kritik bir hasar veremezseniz hiç bir şekilde dogfighta girmeden yolunuza devam edip, hız kaybı olmadan başka bir rakibe saldırmanız gerekli. zira uçak değil odun kendisi. ama bir a6m2 ile dalaşırsanız adam çok rahat arkanıza geçip indirir sizi. vurdunuz vurdunuz vuramadınız hızlanın kaçın :) ( a6m2 de iyi tırmanan bir uçak fazla tırmanarak kaçmaya çalışmayın )

gelelim saldırı uçaklarına. özellikle rus saldırı uçakları kale gibiler. oyun başlangıcında hızlıca alçalın ve 50m altında düşman base'e doğru ilerleyin. hedefiniz direk base olsun ve yolda başka hedefe saldırmayın yoksa görülürsünüz. tavsiyem uygun kamuflaj da almanız yönünde zira gerçekten çok işe yarıyor. unutmayın sizin göreviniz yem olmak :) mutlaka basede bekleyip sizi avlamaya çalışıcak akıllılar olacaktır. burada avantajınız yavaşlığınız ve zırhınız olacak. mavevra yaparak ve aynı anda koordineli bi şekilde hızlanıp yavaşlayın. tüm avcılar sizden daha hızlı olduğu için bu onlar için zor bir takip olacaktır ve bu arada arka gunnerınızda aranıdaki mesefa ile orantılı etkili olacaktır. tabi birde klasik bomba taktiği var. eğer arkanızda bir avcı var ise ve yere yakın uçuyorsanız "Q" tuşu ile konumunu kontrol edin ve tam arkanızda ise bomba atın. büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir neyse benden bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: erendiz

oyunu closed betadan beri oynuyorum. genel olarak betadan bu yana çok gelişme kaydetti ve dahada gelişeceğini düşünüyorum. örneğin closed betada kontroller çok çok zordu oynarken midem bulanıyordu. inanın şimdiki kontroller tam kararında olmuş.

Uçaklara gelir isek işte tek başına isen yüksekten uç, yok arkana biri geçerse şöle yap demek çok doğru yorumlar değil. Her uçağın hızlanma, ateş gücü, irtifa kazanma gibi özellikleri var. Uçağınızın özelliklerine göre bir oyun tarzı belirlemeniz gerekiyor. Mesela fw190 çok hantal bir uçak fakat ivmelenmesi ve irtifa kazanması iyi. Taktik olarak biraz ağır avcılar gibi oynamanız gerekiyor. savaş başlarında irtifa kazanıp saldırıyı yüksekten yapmanız ve eğer ilk saldırınızda rakibinizi indiremez veya kritik bir hasar veremezseniz hiç bir şekilde dogfighta girmeden yolunuza devam edip, hız kaybı olmadan başka bir rakibe saldırmanız gerekli. zira uçak değil odun kendisi. ama bir a6m2 ile dalaşırsanız adam çok rahat arkanıza geçip indirir sizi. vurdunuz vurdunuz vuramadınız hızlanın kaçın :) ( a6m2 de iyi tırmanan bir uçak fazla tırmanarak kaçmaya çalışmayın )

gelelim saldırı uçaklarına. özellikle rus saldırı uçakları kale gibiler. oyun başlangıcında hızlıca alçalın ve 50m altında düşman base'e doğru ilerleyin. hedefiniz direk base olsun ve yolda başka hedefe saldırmayın yoksa görülürsünüz. tavsiyem uygun kamuflaj da almanız yönünde zira gerçekten çok işe yarıyor. unutmayın sizin göreviniz yem olmak :) mutlaka basede bekleyip sizi avlamaya çalışıcak akıllılar olacaktır. burada avantajınız yavaşlığınız ve zırhınız olacak. mavevra yaparak ve aynı anda koordineli bi şekilde hızlanıp yavaşlayın. tüm avcılar sizden daha hızlı olduğu için bu onlar için zor bir takip olacaktır ve bu arada arka gunnerınızda aranıdaki mesefa ile orantılı etkili olacaktır. tabi birde klasik bomba taktiği var. eğer arkanızda bir avcı var ise ve yere yakın uçuyorsanız "Q" tuşu ile konumunu kontrol edin ve tam arkanızda ise bomba atın. büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir neyse benden bu kadar

Bilgi için teşekkürler.

• rica ederim

unutmadan dediğim gibi komplike bir oyun durum gördüğümü vurayım indireyim tarzında değil. dip not olarak saldırdığınız uçağın özellikleride önemli. mesela bir alman heavy fighterla yüksek irtifada it dalaşı yapamazsınız. sizden daha hızlı tırmanır ve motorları daha güçlüdür. siz stall'a düşerken o sizi çok rahat avlar. mümkün olduğu kadar düşük irtifalarda savaşmaya çalışın bu tarz uçaklarla ve ön önemli nokt asla kafa kafaya girmeyin :) ( aynı şey saldırı uçakları içinde geçerli bu uçaklarla asla yüz yüze çarpışmayın manevra yapıp arkasına geçin) hedefinizi seçerken alt tuşuna basarak modelini kontrol edin. sizden yavaş bir uçak fakat manevrası yüksekse vur kaç, manevrası düşük hızı yüksekse sürekli manevra yaparak çarpışın. tabi bir gözünüzde mini mapte olmalı. gerektiği yerde çarpışmadan kaçıp takımınızla yeniden grup oluşturun ve tabiki tek başınıza düşman gruplarının içine dalmayın. çok usta bir oyuncu değilim fakat her maç 2-3 kill alıyorum bu taktiklerle. saldırı uçakları ile de 7-10 arası hedef alıyorum.

• Beyler bu ne demek.

''Hesap mevcut değil veya sıfırlanıyor (bu durumda bilgiler yakında hazır olacak).
    geri.?''

2 gündür bekliyorum Wot hesabımla Wowp a girmek için
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.