Şimdi Ara

Installous Invalid IPA hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birçok farklı repodan installous indirip denedim fakat hepsinde aynı sorunla karşılaştım. hatta installous 3 bile indirdim fakat düzelmedi sorun. nasıl halledebiliriz bu hatayı acaba?

teşekkürler

NOT: AŞAĞIDAKİ CEVAPLAR 4.3.5 JB YAPTIKTAN SONRA CYDIA YUKLENMEMESIYLE ALAKALIYDI VE BU SORUN ÇÖZÜLDÜ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 26 Ağustos 2011; 23:26:37 >

• cihazı bağla pc ye redsnowu aç 4.adımda install cydia yı değil just boot tethered right now ı seç next e bas devam et redsnow işi bitirince herşey tamamlanmış olacak.
  • aynen turkbaba'nın dediği gibi yap . tesekkurler baba turk
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

cihazı bağla pc ye redsnowu aç 4.adımda install cydia yı değil just boot tethered right now ı seç next e bas devam et redsnow işi bitirince herşey tamamlanmış olacak.

çok teşekkür ederim işe yaradı. fakat cydiadan installous yüklemek için canım çıktı anca birkaç kere reboottan sonra yüklendi fakat şimdide installoustan app indiriyorum fakat kurulumda api error hatası veriyor. yahu neden böyle bir hata yaptım bu sürüme güncelledim teli çok pişmanım.

nasıl çözeriz bu problemi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

quote:

cihazı bağla pc ye redsnowu aç 4.adımda install cydia yı değil just boot tethered right now ı seç next e bas devam et redsnow işi bitirince herşey tamamlanmış olacak.

çok teşekkür ederim işe yaradı. fakat cydiadan installous yüklemek için canım çıktı anca birkaç kere reboottan sonra yüklendi fakat şimdide installoustan app indiriyorum fakat kurulumda api error hatası veriyor. yahu neden böyle bir hata yaptım bu sürüme güncelledim teli çok pişmanım.

önemli değil cydia sorununu bilmiyorum ama installous u kaldırıp tekrar yükleyin düzelir büyük ihtimal bendede olmuştu bu sorun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

quote:

önemli değil cydia sorununu bilmiyorum ama installous u kaldırıp tekrar yükleyin düzelir büyük ihtimal bendede olmuştu bu sorun.

neyazıkki olmuyor, birçok farklı reponun installous versiyonunu yükledim fakat herbirinde "installation failed: invalid IPA" hatası alıyorum.

• Bende karşılaştım bu sorunla; anladığım kadarıyla herkeste farklı yollar işe yarıyor... Cydia dan installous translation i indirdim.İndirdikten sonra installous 4 ü tekrar yükledim ( onceden yuklu olmasina ragmen, installous translationi yükledikten sonra silinmisti) ve sorun çözüldü. Umarım size de care olur, cidden sınır bozucu bir sorun. Saygılar.
    Not: mobilden girdiğimden dolayı turkce karakter sorunu için kusura bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    WtFast Error Hatası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.