Şimdi Ara

Araçta bozuk para depolamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet yerinde bir davranış. Bugün fatih belediyesine gittim, gereksiz masraf çıkardılar ve deyim yerindeyse cüzdanımda 1 lira dahi kalmamıştı belediyeden çıkarken. Kredi kartlarım var tabi, ama otoparkta hiçbir işe yaramayacaktı. Otopark ücreti olan 5 lirayı nasıl vereceğimi kara kara düşünürken, aklıma araçtaki bozuk paralar geldi ve birden sevindim. Nereden baksan 20 lira bozuk vardır orada diye düşündüm ve haklıydım. Otopark ücreti olan 5 lirayı verirken yaşanılan tarifsiz mutluluk yaşadım.

Buradan çıkarılacak sonuç şu olmalı ; Aracınızda mutlaka bozuk para bulundurun

• Geçen gün araçtan 33 lira 15 kuruş bozukluk topladım muhtelif yerlerinden Küllüğe doldurdum hepsini. 2 kişi iftara bile gidebilirim
  • Arabamdan hiç bir zaman eksik etmediğim bir şey bozuk para. hatta öyle abartırım ki. Cebimdeki 10 liranın 1 lirasına dondurma alsam kalan 9 liranın tamamı demir para ise arabadaki bozuk para bardağına koyarım.
  • Bende sürekli bırakırım 5 10 lira felan yoldayken lazım oluyor.Su alıyorum yada otoparka girmek zorunda kalıyorum yada ispark'a denk geliyorum iyi oluyor bulunması
  • Ben bu konuda rekorumu kırdım. Elime geçen bozuklukları cebimde yük olmasın diye küllüğe ata ata 150 TL birikmiş...
  • En az 10 tl herzaman bulunur.
    150 lira biriktiren arkadas cidden rekor kırmış dolmuscularda bile o kadar bozuk yoktur :)
  • Bir araç almıştık damada bizim 2011 yılbaşında satıcı küllükte 20 küsür lira biriktirmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Ben bu konuda rekorumu kırdım. Elime geçen bozuklukları cebimde yük olmasın diye küllüğe ata ata 150 TL birikmiş...

O bozukluklar için kelebeği kırarlar yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Ben bu konuda rekorumu kırdım. Elime geçen bozuklukları cebimde yük olmasın diye küllüğe ata ata 150 TL birikmiş...

Haklısın,ama tatilde harcadım...
    Süper oldu harcaması...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Haklısın,ama tatilde harcadım...
    Süper oldu harcaması...

Bedava gibi geliyor değil mi?

• Bende biriktiririm hatta önceki aracımda küçük bozuk para çantası bile vardı ummadığım anlarda işime yarıyor Benim küçük çanta yok oldu yalnız şimdi bozukluklar ses yapıyor yolda giderken..

@ Set
    Deli para biriktirmişsin dostum 150 tl bozuk çıktıysa fena halde sirkülasyon olmalı aracında
  • Bende aracımda daima bozuk para bulundururum.Hatta ruhsat içinde ya da küllükte kağıt para bile bulundururum.Ne olur ne olmaz dünyanın binbir türlü hali var.

Herkese tavsiye ederim bende.Zor zamanınzda çok yardımcı oluyor.
  • Görünmeyecek yerlere koyun yoksa 3-5 lira için camınızı patlattırırsınız
  • bozuk para hep lazım oluyor
  • Aracımın kol dayaması iki bölmeli bir bölmesi hep bozuk para..Gerçekten işe yarıyor
  • Ben küllükte biriktiriyordum ama geçen gün yetkili servisten bakımdan çıktığımda küllük de süpürülmüştü. 10-15 Tl vardı, 5 Tl'si kağıt paraydı.
    Girişte değerli eşyanız varsa alın demişlerdi. Ben de çıktıktan sonra farkettiğim için bir şey demedim.
    Herhalde küllüğü kullandığımı düşünüp süpürgenin hortumunu bakmadan tutmuşlardır diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 15 Ağustos 2011; 16:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Bende aracımda daima bozuk para bulundururum.Hatta ruhsat içinde ya da küllükte kağıt para bile bulundururum.Ne olur ne olmaz dünyanın binbir türlü hali var.

hocam bi ara ruhsatın içine bende koyardım hep para.ancak sonradan "ya polis çevirirse"gibi bi düşünceye kapıldım ve koymamaya başladım malum yanlış anlaşılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Bende aracımda daima bozuk para bulundururum.Hatta ruhsat içinde ya da küllükte kağıt para bile bulundururum.Ne olur ne olmaz dünyanın binbir türlü hali var.

hocam bi ara ruhsatın içine bende koyardım hep para.ancak sonradan "ya polis çevirirse"gibi bi düşünceye kapıldım ve koymamaya başladım malum yanlış anlaşılabilir

Bak doğru bunu hiç düşünmemiştim.En iyisi küllüğe koymaya devam Arabamı benden baska kimse kullanmadığıı için , sadece sonax ta yıkattığım için alma gibi bir durumları olamaz.Çünkü sahibine kadar hepsi beni tanıyor.Asla öyle birşey yapmazlar.

• arabanın küllüğü bardak şeklinde, yıkamaya falan bıraktığımda o bardağı bagaj örtüsünün altına stepnenin olduğu yerlere gizliyorum...
  • Aman hocam açıkta bırakma üstüne bişeyler ört gizli yerlere koy bozuk 5 - 6 tl için ön camımı kırmışlardı 3 sene önce
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.