Şimdi Ara

★★★ HTC Desire Z Kullanıcı Kulübü ★★★ (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.899
Cevap
36
Favori
313.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S2 kulakligini kullanmaya basladm cihazda oldukca iyi bass filanda yeterli ama tizz biraz az onerebileceginiz bir uygulama var mi tizz bass ayarlayabilecegim arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

cektiğim resimler ve videolar gözükmüyo,kapatıp acınca geri geliyor fakat bi süre sonra tekrar kayboluyo,tel de ilk bayiden teşhirde çekilen foto ise silinmiyo,siliyorum geri geliyo.

sorun ne olabilir? yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricemylove -- 31 Mart 2012; 16:41:17 >

Orijinalden alıntı: ahmetbakır

Galaxy S2 kulakligini kullanmaya basladm cihazda oldukca iyi bass filanda yeterli ama tizz biraz az onerebileceginiz bir uygulama var mi tizz bass ayarlayabilecegim arkadaslar?

Poweramp diye bir program var yardımcı olur umarım.

Orijinalden alıntı: aresmar

Neo V:
    dahili hafıza: 320MB.

Samsung W'yi zaten geçeceksin.

İkisi de alt sınıf telefon. Desire Z ile karşılaştırmak için aynı sınıf telefonların fiyatlarına bak.

+ Kasa Kalitesi + Klavyesi bile yeter.

aresmar Samsung w nin kötü olarak nesi var sence malzeme kalitesi mi?

shot_gun ile birşeyler deniyoruz bu arada ancak burda paylaşıp paylaşmamak konusunda biraz arada kaldım.

Daha önce sistem hızlı açılsın diye otomatik eşleşmeyi kapalı tutuyordum artık her şeyi açtım :) Biraz daha kontrol etmek iyi olacak özellikle pil ne kadar gidecek ona bakmam lazım ..

Arkadaşlar Revo HD kullananlar ve daha iyi performs almak için denemeler yaparım diyenler var mı aranızda?

shot_gun ile birşeyler deniyoruz bu arada ancak burda paylaşıp paylaşmamak konusunda biraz arada kaldım.

abi paylaş deneyelim bizde bakalım ne olcak

Orijinalden alıntı: The MasteR

Bir arkadasimin cihazina hala guncelleme gelmedi, neden olabilir acaba. Elle denedigimde de ayni.

Orijinal güncelleme yok sanırım

Revo HD ROM için performans ayarlarını yazacağım ilerleyen saatlerde, biraz yoğunum bu sabah.

Uzun bas bekle Hboot gelmesi lazım.

Uuzun basıyorum ancak hboot gelmıyor ne yapabilirim sizce ? 5 dakika basyım htc beyaz ekranı gelip kalıyor

• -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    Android Revolution HD Performans artırımı
    taşı sıktık suyu çıktı çalışmaları.
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Hazırlayan: Aresmar
    Test eden: shot_gun

Gereksinimler:

1. Revolution HD Kurulu Desire Z Telefon.
    (4Ext Touch Recovery ile kurulup tercihen Unity Kernel ve Daemon Controller kur seçenekleri seçilmiş olmalı)

2. Swap Disk
    (256/128 ayarlı)

3. Supercharger v6 Script
    (6 ya da 7 nolu seçenekle kurulu)

4. Play'den 2 uygulama:
    a: sd-booster :https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mehrmann.sdbooster
    b: vm heap tool :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martino2k6.vmheaptool

İşlemler:

Yukarıdaki şekilde kurulu hazır olan Rom'umuzda yapıcaklarımız sırayla:

1. sd-booster'ı açıyoruz: 512 görünen değeri, 2048 yapıyoruz.

2. vm heap tool'u açıyoruz: değeri 32 ise dokunmuyoruz değilse 32 yapıyoruz.

3. daemon controller ı açıyoruz:
    Wake Governor'u SavagedZen seçiyoruz.
    Sleep Governor'u Scary seçiyoruz.
    Min/Max'lara dokunmuyoruz kesinlikle.
    Başka hiç bir yere dokunmadan çıkıyoruz. Başka yerleri kurcalamak başka governerlar seçmek telefonun uykudan çıkamamasına yol açabilir. Dikkat!

4. Temiz Reboot atıyoruz.

Bunları yapınca genel performans da hissedilir bir yumuşama bi rahatlama görülmesi gerek. Oyunlarda takılma azalmalı. Uygulamalar klasörünü kaydırdığınızda oluşan takılmalar azalmış olmalı.

Performans artışı her zaman olduğu gibi pil ömrünü biraz azaltacaktır ancak çok fazla etkilemez çünkü dengeli bir performans/pil ömrü gözetildi bu ayarlarda.

Şu atasözümüzü unutmayalım: Telefonu şarj edebilirsiniz ama performans kaybını geri getiremezsiniz

Klasik uyarımı yapayım:
    Dikkat yapılan değişikler sonucu telefonunuzda oluşabilecek hasardan zarardan kesinlikle sorumlu değilim. Risk size aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 29 Mart 2012; 11:24:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zgrkaralar

quote:

Uzun bas bekle Hboot gelmesi lazım.

Uuzun basıyorum ancak hboot gelmıyor ne yapabilirim sizce ? 5 dakika basyım htc beyaz ekranı gelip kalıyor

Arkadaşım anladığım kadarıyla telefonun root'lu değil. Pili çıkar bekle 10-15 saniye tekrar dene Hboot a girebilmen gerek giremiyorsan zaten pek mudahale edemezsin telefona. Servise vermen gerekebilir.

Zaten şarjda söylediğin kadar çok fazla ısınması telefonun normal değil. Biraz ısınır ama şarj bitince keser şarjı zaten ve soğur telefon, hemen hissedilir bu.

Hahahahaha ancak bu kadar doğru bir tespit olur. Yalnız şunu alçakgönüllülükle söylemeliyim ki arkadaşlar bu ayarlar sayesinde 3d evo'nun stok sense 3.0'ından daha hızlı bir sistemiz olduğunu övünerek belirtmeliyim

• quote:

Hazırlayan: Aresmar
    Test eden: shot_gun

Gereksinimler:

1. Revolution HD Kurulu Desire Z Telefon.
    (4Ext Touch Recovery ile kurulup tercihen Unity Kernel ve Daemon Controller kur seçenekleri seçilmiş olmalı)

2. Swap Disk
    (256/128 ayarlı)

3. Supercharger v6 Script
    (6 ya da 7 nolu seçenekle kurulu)

4. Play'den 2 uygulama:
    a: sd-booster :https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mehrmann.sdbooster
    b: vm heap tool :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martino2k6.vmheaptool

İşlemler:

Yukarıdaki şekilde kurulu hazır olan Rom'umuzda yapıcaklarımız sırayla:

1. sd-booster'ı açıyoruz: 512 görünen değeri, 2048 yapıyoruz.

2. vm heap tool'u açıyoruz: değeri 32 ise dokunmuyoruz değilse 32 yapıyoruz.

3. daemon controller ı açıyoruz:
    Wake Governor'u SavagedZen seçiyoruz.
    Sleep Governor'u Scary seçiyoruz.
    Min/Max'lara dokunmuyoruz kesinlikle.
    Başka hiç bir yere dokunmadan çıkıyoruz. Başka yerleri kurcalamak başka governerlar seçmek telefonun uykudan çıkamamasına yol açabilir. Dikkat!

4. Temiz Reboot atıyoruz.

Bunları yapınca genel performans da hissedilir bir yumuşama bi rahatlama görülmesi gerek. Oyunlarda takılma azalmalı. Uygulamalar klasörünü kaydırdığınızda oluşan takılmalar azalmış olmalı.

Performans artışı her zaman olduğu gibi pil ömrünü biraz azaltacaktır ancak çok fazla etkilemez çünkü dengeli bir performans/pil ömrü gözetildi bu ayarlarda.

Şu atasözümüzü unutmayalım: Telefonu şarj edebilirsiniz ama performans kaybını geri getiremezsiniz

Klasik uyarımı yapayım:
    Dikkat yapılan değişikler sonucu telefonunuzda oluşabilecek hasardan zarardan kesinlikle sorumlu değilim. Risk size aittir.

Oturdugum ilk yerde deniyecegim bu ayarlari :)

• Aresmar abi bu taşı sıktık suyu çıktı çalışmalarında sd booster 'ı kullanmamızın sebebi sanırım swap sd card 'dan partion kullanırken telefonun yavaşlamasını engellemek değil mi ? Öylesine sordumda merak ediyorum şu anda .

Mega Edit : Bu arada verdiğiniz bilgileri uyarladım. Arayüz daha akıcı oldu çok azda olsa birazcık takılma frame düşmesi vardı o gitmiş. Cihaz biraz daha hızlandı menüler arası scroll hareketleri hızlandı stabilleşti. Herkese öneririm . İşlemin riski yok , tabii Daemon Tools 'daki ayarlara verilenler dışında oynarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 29 Mart 2012; 14:33:17 >
  • SD_boost android in sdcard için ayırdığı cache belleği yükseltmek için bir app evet. Genel sdcard işlemlerinin hızlanmasına sağlıyor haliyle swap da hızlanıyordur bir miktar diye düşünüyorum. 2048 önerilen bir değer.

Orijinalden alıntı: ahmetbakır

Vodafone cepnet sıkmıstı yavasligi su saat itibariyle avea ya gectim 2 gb a kadar 3g hiz snrasnda 128 kb ins iyi olcak bakalim hat acilsinda bi :)

Dostum bende geçmek istiyorum bu tarifeye ama bildiğim kadarıyla 12 ay taahhüt ettiriyorlar.Varmı böyle birşey?
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.