Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
151
Favori
1.029.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahely

    Arkadaslar acil süpürge almam lazım ama pek bütçem yok.

    Şu ikisi arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz ?

    Homend 1204 hepsiburada.com da 200 TL

    Electrolux ZSC6910 morhipo.com da 240 TL

    ZSC6910 derim. Ama bu eski bir model. İmkan varsa SCORIGIN alın. Bu yeni serisi.

    Homend hazne içi hepa olduğundan çabuk tıkanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKORISIK

    marka olarak electrolux belirledim, sadece captic ile uopower arasında artıları eksileri değerlendirerek seçim yapmaya çalışıyorum captic annem kullanıyor güzel temizliyor ama sanırım uopower da beğenilen bi model ve koldan güç ayarı falan da var captic emiş gücü 300 watt diğerininki kaç watt bilmiyorum bu ikisi arasında kıyaslama yaparsak tavsiyeniz hangisi olurdu?

    İkisi de iyi, ancak ev halı ağırlıklı ise ve saç kıl tüy problemi çoksa mutlaka UOPOWER alın. Bu model otomatik emiş ayarı, daha yuksek emiş gücü ve elektrikli ve ışıklı turbo başlık ile çok daha iyi bir süpürge.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba Candoğan Bey,

    Okuduklarımdan anladığım kadarıyla ve 2015 senesi itibariyle fikir değiştirmediyseniz Dyson'u bir kenarda tutarak torbalı elektrikli süpürge taraftarısınız. Hazne içinde hepa filtreye sıcak bakmıyorsunuz. En çok sorulanlardan Nilfisk başarılı ama sonraki parçaları pahalı olduğu için tavsiye etmiyorsunuz. Doğru mudur?

    Sizde 2. el bir Miele vardı. (Zamanında tavsiyenize uyarak Miele Çamaşır Mak ve kurutma mak. aldğımı da bu arada belirteyim)
    Son mesajlarınızda Elektrolux almış olduğunuzu görüyorum.

    Şimdi ben de çok dağıtmadan bu 2 marka arasında sorayım:

    Evim genelde temizdir. Az toz olur o kadar. Ben emişi başarılı, teknik açıdan sizin içinize sinen, filtre, torba masrafı az olan bir makina tavsiyesi rica edeceğim bu iki markadan birinden.

    Makinayı temizlikçi kadın da kullandığı için çok pahalı birşey almayayım diyorum (Hiç acımıyorlar çünkü). Yani 500-600e kadar desem? Bir de fiyat serbest diyeyim ona ne diyeceksiniz, onu da merak ediyorum açıkcası :-)

    Olabildiğince küçük ve hafif olanını tercih ederim mümkünse.

    Tabii hepa filtre önemli anladığım kadarıyla, kızım ev akarlarına alerjik. Gerçi şimdiye dek de sorun olmadı.

    Vakit bulup cevaplayabilirseniz sevinirim.

    Selamlar

    Not:
    En ucuzdan pahalıya MIELEler:

    Complete C1 powerline tango red edition (Bu çok mu kötüdür?)
    Compact c2 Hepa SDCBO powerline
    S5 power (5282 bu mu oluyor?)
    S5222
    S5 power hepa
    S8310 (forumda tavsiye edilmiş)

    ELECTROLUX
    eleye eleye şu 3 seriye kaldım. Daha atayım mı?
    ultra one serisi
    CE serisi
    jetmaxx serisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamgam -- 12 Ağustos 2015; 15:10:22 >




  • Sonunda ben de "electrolux ultra silencer usorigindb" elektrik süpürgemi Teknosa dan 499tl ile aldım. dün denedim. Başarılı bir ürün..
    sessiz çalışması konusuna diyecek yok zaten. boyutları ve ağırlığının az olması da güzel. çekiş gücü tabi torbalı olmasından da ötürü olsa gerek biraz az geldi bana. ama süpürgeden genel olarak memnunum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zvonimir

    quote:

    Orijinalden alıntı: zvonimir

    Electrolux Ultra One UOPower 2200W Hepa Filtreli Elektrikli Süpürge
    Bu Süpürge hakkında bir yorum göremedim ya da ben kaçırdım, tasarım olarak çok beğendim, ama benim için
    1. Öncelik hepa filtresi en az 13-14 (çocuğum için)
    2. Öncelik Emiş gücü (temizlik yapması lazım tabiki)
    3. Öncelik Sessiz olması
    4. Öncelik Fiyat tabiki

    philips FC9170 e karar vermiştim hepa13 filtre olması ve emiş gücünün yüksek olması sebebiyle.
    ancak youtube daki adamlar kafamı karıştırdı sarı topu kullanarak iki makine arasında güç testleri yapıyorlar 500 lük philips 300 lük electrolüxten topu alamadı. ??
    bu videolar bir kriter olmalı mı
    bir de duman testi var ki onu sormayın neredeyse tüm makineler çuvallıyor.
    miele , nilfix, electrolux, philips kafam çorba oldu araştırdıkça içinden çıkılmaz hale geliyor bu iş.
    bana çok güçlü çeken mümkünse kumandalı en az hepa 13 ya da 14 bir makine önerilerinizi bekliyorum. torbalı torbasız farketmez. ücrette limit yok çocuk olunca paranın önemi kalmıyor. (ama ekonomik olursa fena olmaz)



    Kimseden ses çıkmadı ben de seçimimi Electrolux Ultra One UOPower 2200W den yana kullandım ve bu gün sipariş verdim.
    1 adet tekstil turbo başlığı, 1 adet yedek hepa filitre, 12 adet yedek toz torbası ile birlikte nakit 800 tl verdim.

    inşallah doğru seçim yapmışımdır. Bu makine hakkında hiç yorum bulamadım, nasip olursa kullandıktan sonra yorumlarımı ve fotoğraflarını paylaşırım.

     Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!)

    Eveeeeet, aşağı yukarı 1,5 senedir bu ürünü kullanmaktayım, detaylı yorumlarımı da defalarca paylaştım bilgi isteyen arkadaşlara da deneyimlerimi aktararak yardımcı olmaya çalıştım. Ürünün kalitesi konusunda fikrim hala aynı, AMAAAAAA !!!! en büyüğünden en küçüğüne tüm firmaların sınıfta kaldığı, kullanıcıların eninde sonunda duvara tosladığı (benim gibi) bir konu var, ne mi ? tabiki satış sonrası hizmet namı diğer yetkili servis. Bildiğiniz üzere bu süpürgenin motorlu turbo başlığı var, iyi ki de var ben çok memnunum, ama bir hafta önce başlıktaki fırçanın dönmediğini gördüm başlıktaki ışık yanıyor fakat fırçası dönmüyordu hortum ve başlık garanti kapsamında olmadığı için (bu konuya daha sonra geleceğim) elim bu konulara yatkın olduğu için başlıktaki vidaları söküp kapağını araladığımda, başlıktaki motorun hareketini fırçaya ileten kayışın koptuğunu gördüm, sorunun bu kadar basit olduğunu görünce sevindim. kayışı aldım yetkili servisine gittim üzerinde electrolux yazılı tişört giyer servis elemanına parçayı gösterdim, bu ne dedi :) ben de arkadaşa anlayabilsin diye orada bulunan parçaları kullanarak örneklerle izah ettim, hayatında ilk defa gördüğünü söyledi. Aslında o an benim orada işim bitmişti ama şansımı denemek istedim. kayışın üzerinde seri numaraları falan var sistemden bakar mısın dedim oda bana süpürgenin altında PNC numarası var onu söylemen lazım dedi, ben de markası modeli bu dedim bulamaz mısın dedim beklenen cevabı verdi "hayır bulamam". Ertesi gün müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim kayışın koptuğunu bu parçaya ihtiyacım olduğunu söyledim. 1 gün sonra maile yanıt geldi. Kayış değişimi yapılmıyormuş başlık komple değişecekmiş. Müşteri hizmetlerine tekrar telefon ettim 2 liralık bir parça değişerek çözülecek bu sorun için tüm başlığı değiştirmek yada değiştirmek zorunda bırakılmak, ve 174 lira ödemeye mahkum edilmek etik mi dediğimde standart robot cevaplarla karşılaştım. ben de tekrar mail atarak, yapılan bu eylemin bilinçli olarak yapılan ve haksız kazanç sağlamak amacı güden, seviyesiz bir eylem olduğunu ve konuyu ilgili kanallara taşıyacağımı belirttim.

    Şikayetvar.com da konu ile ilgili başlık açtım.https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3516057/2-liralik-kayisi-degistirmek-yerine-174-liraya-tum-ba/sq5am

    Motorlu başlığın garanti kapsamına gelince, normal başlığı ve hortumu garanti kapsamına sokmamanızı anlarım. Ama içinde elektronik devre ve motor olan bir parçayı garanti kapsamına almamak... !!!! Konuyu araştırıyorum gelişmeleri buradan paylaşırım. Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvonimir -- 18 Ağustos 2015; 10:43:24 >




  • firmanın şikayetvar aracılığı ile paylaştığım soruna cevabı, :)

    sikayetvar.com'a yapmış olduğunuz 2 liralık kayışı değiştirmek yerine 174
    liraya tüm başlığı değiştirtiyorlar. Şikayet No: 3516057 nolu şikayete istinaden

    ilgili yedek parça belirtmiş olduğumuz gibi tek başına gelmemektedir.

    Saygılarımızla.
    Electrolux A.Ş
    Müşteri Hizmetleri.
  • zvonimir kullanıcısına yanıt
    O lastiğin benzeri bulunabilir hocam sanayide. Ya da aynsından yapabilirler. Hiç olmadı yapıştırmaya çalışın.
  • mrb günlük kullanım için 200-450 tl arası süpürge tavsiyesi istiyorum. fiyatta yükseklere çıkmak istememe nedenim
    ihlas ın sattığı su pahalı robotlardan var evde, istemeden aldım. (kaynanayı kırmak istemedim :) küçük beko elektrik
    süpürgeside iş görmüyor artık.
    önemli olan kullanışlı olması birkaç model sizlerden gelen tavsiyeler üzerine belirledim.
    Philips FC9712/01 Toz Torbasız (http://www.mybaykus.com/philips-fc9712-01-parquet-elektrikli-supurge.html )
    Fakir Prestige 2000 Hepa Filtreli (http://www.mybaykus.com/fakir-prestige-2000-hepa-filtreli-kuru-vakum-supurgesi-tr.html )
    Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB (http://urun.n11.com/elektrikli-supurge/electrolux-ultra-silencer-usorigindb-1800w-supurgeaynigun-kargo-P66179208 ) limiti biraz aşıyor
    bunların haricinde de tavsiye alabilirim. yada bunlar arasında şiddetle tavsiyeniz var mı ? özellikle fakir pretige 2000 tavsiye edermisiniz




  • Sonunda Electrolux Usorigindb aldım. Biraz daha paraya kıyabilsem Miele S8390 alacaktım 870TL ye . Gerçi şimdi artmıştır dolardan ötürü.

    Klasik bir Teknosa dalaverası yaşadım. Ürün açılmamış değil mi diye özellikle sordum alırken. Açılmadı kapalı dediler. Çıkarken alarm öttü geri döndüm kasaya. İçini açtılar alarmı çıkarmak için. Bi baktım ürün kutu içinde darmadağın. Daha önce açılmış kılıflar bir yanda kitapçık bir yanda. Çalışan hala onu verecek sorunsuz filan diye. Ben bunu almam dedim. Ellerinde başka yokmuş birkaç gün yenisini getirdiler.
  • İyi akşamlar arkadaşlar
    400 tl bütçem var linkteki ürün Fakir veyron turbo 2400 alınırmı, yardımcı olurmusunuz ?

    http://fakir.com.tr/i/297/veyron-turbo-2400
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhenaten34

    İyi akşamlar arkadaşlar
    400 tl bütçem var linkteki ürün Fakir veyron turbo 2400 alınırmı, yardımcı olurmusunuz ?

    http://fakir.com.tr/i/297/veyron-turbo-2400



    bu süpürgenin yeni versiyonları tavsiye ediliyor eskilerde sorun var deniyor...modelle ilgili konu açılmıştı bakmanızda yarar var... http://forum.donanimhaber.com/m_98565300/f_/key_fakir%252Bveyron//tm.htm#98565300




  • Akhenaten34 kullanıcısına yanıt
    Fakir veyrondan ziyade üretimden kalktığı icin ürün artık
    http://www.mybaykus.com/electrolux-super-cyclone-scanimal-elektrikli-supurge.html
    http://www.mybaykus.com/electrolux-aptica-ztt-7920gm-1600w-elektrikli-supurge.html
    http://www.mybaykus.com/homend-1219-dustbreak-2000-w-torbasiz-supurge.html
    http://www.mybaykus.com/homend-1212dustbreak-supurge.html
    Önerebilirim
    Özellikle homend Ler son zamanda şikayet almadığımız sorunsuz ürünler olmaya başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Açılan konuyu okudum uyarınız için teşekkürler bu modelden vazgeçtim
    Araştırmaya devam
  • Önerinizi için teşekkürler ama bunlarıda hatun beğenmedi electrolüxtü son kullandığı süpürge ondan memnun değilmiş




  • Akhenaten34 kullanıcısına yanıt
    Işinizi fazlasıyla görür memnun kalırsınız
    Fiyat aralığınız- göre önerdiğim icin hic bahsetmemiştim
    Nilfisk ürünleri kaliteli ürünlerdir
    Ozaman ayrıca bunlara da bakabilirsiniz
    http://www.mybaykus.com/rowenta-ro5823-silence-force-extreme-elektrikli-supurge.html
    http://www.mybaykus.com/rowenta-ro5822-s-f-extreme-2200w-turuncu-supurge-tr.html
    http://www.mybaykus.com/rowenta-ro6712-ergo-force-cyclonic-700w-mavi-elektrikli.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba

    Annem için süpürge almayı düşünüyorum. Şuan sulu süpürge var evde hiç memmun değilim. Ne emiş gücünden ne temizliğinden ne de temizlik sonrası tekrar makineyi temizlemekten.

    Aslında Electrolux USORİGİNDB almayı düşünüyordum ama şuan bütçem ona yetmiyor.

    300-400 tl arasında

    Philips FC8657/01 PerformerPro mu önerirsiniz

    ELECTROLUX JMANIAML JETTMAXX mı?

    Ya da bu fiyata önerebileceğiniz toz torbalı ve hepa filtreli olan daha iyi bir makine var mı?


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symalpn
    Philips FC8657/01 PerformerPro mu önerirsiniz

    ELECTROLUX JMANIAML JETTMAXX mı?

    ben de ikisi arasında kaldım, hiçbir mağazada sıfır jmanimal bulamadım ayrıca fiyatı biraz yüksekti, bunun üzerine fc-8657 aldım...
    ikisini aynı fiyata bulsaydım jmanimal tercih edecektim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayberti

    quote:

    Orijinalden alıntı: Symalpn
    Philips FC8657/01 PerformerPro mu önerirsiniz

    ELECTROLUX JMANIAML JETTMAXX mı?

    ben de ikisi arasında kaldım, hiçbir mağazada sıfır jmanimal bulamadım ayrıca fiyatı biraz yüksekti, bunun üzerine fc-8657 aldım...
    ikisini aynı fiyata bulsaydım jmanimal tercih edecektim...



    Ben hepsiburada da 8657 yi 240 tl'ye buldum biraz önce

    jettmaxx ise vatanda 350 tl


    Philips'te hortumda kırılma oluyormuş doğru mu? Annemi uğraştırmasın çünkü şuan kullandığı makinenin de hortumu kırılıp duruyor. Sinir harbi geçirmesin kadın.
    Bir de jetmaxx toz kapasitesi kaç lt acaba göremedim ben özellikleri arasında?

    Siz ne kadara almıştınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symalpn -- 22 Ağustos 2015; 20:58:28 >




  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.