Şimdi Ara

Lenovo'dan 20-inç ekranlı hepsi bir arada bilgisayar: ThinkCentre Z71z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    Küresel pazarda söz sahibi bilgisayar üreticileri ev ve ofis ortamlarında yer problemi yaşayanlara ya da derli toplu bilgisayar sistemi isteyenlere özel hepsi bir arada çözümler geliştirmeye devam ediyor. Lenovo firması özellikle okul, iş yeri ve devlet kurumlarının hedef alındığı 20-inç boyutlu LCD ekrana sahip hepsi bir arada bilgisayarı ThinkCentre Z71z'yi resmi olarak tanıttı.
     
    İkinci jenerasyon Intel Core serisi işlemci ve DDR3 RAM gücünü arkasına alan ThinkCentre Z71z'de 1 TB'a kadar sabit disk veya 160 GB SSD sürücü gibi depolama seçeneklerine yer verilmiş. Yeni bilgisayarda, dokunmatik ekran, görüntülü konuşma için 2 megapiksel çözünürlüğünde web kamera ve Wi-Fi bağlantısı opsiyonel olarak sunulmuş. SSD sürücü kullanıldığı takdirde masaüstü ekranıyla karşılaşma süresinin 15 saniyeye kadar düştüğü ifade ediliyor.

    Bunların dışında 6 tane USB portuna, DVD yazıcıya ve DisplayPort bağlantısına sahip Lenovo ThinkCentre Z71z'nin ekim ayından itibaren 599$'dan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor.







  • bu klavye mouse seti kullancaklarsa küfretmek lazım yıllar öncesının tasarımı bu suan kullanyorum ve pek de rahat bı klavye degıl
  • Lenovo eski İBM sonuçta kalıplaşmış tasarım anlayışı değişmeyecek. Laptoplarda da aynı durum geçerli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.