Şimdi Ara

Yuzuklerin Efendisi mi Harry Potter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler birisine başlamak istiyorum ikisinin arasinda kaldim hangisine başlayayım?

• Harry Potter la başla çünkü Yüzüklerin Efendisiyle başlarsan Harry Potter'ı küçük görürsün onu diyeyim sana. (kitap olarak yorumluyorum.)

Yüzüklerin Efendisi'nde gerçekte masallarda bile duymadığın bir başka dünya yaratılmışken, Harry Potter sadece zaten var olan hikayelerin harmanlandığı öylesine bir kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

Harry Potter la başla çünkü Yüzüklerin Efendisiyle başlarsan Harry Potter'ı küçük görürsün onu diyeyim sana. (kitap olarak yorumluyorum.)

Yüzüklerin Efendisi'nde gerçekte masallarda bile duymadığın bir başka dünya yaratılmışken, Harry Potter sadece zaten var olan hikayelerin harmanlandığı öylesine bir kitap.

Katılıyorum. Harry Potter kötü demiyorum ama ilk Harry Potter'ı oku. Hem çok iyi okuma alışkanlığı kazandırır Harry Potter eğer çok okuyan biri değilsen.
  • Yüzüklerin Efendisi fazla sürükleyici değil ama efsanedir o ayrı.Okuma alışkanlığı kazanmak için ideal olmadığını düşünüyorum.

Dipnot:Kitabı okumadan önce filmini izlediğim için beğenmemiş olabilirim.
  • Harry Potter'ı küçük falan görmezsin, benim çevremde de karakterleri küçüklerden oluştuğu için Harry Potter'ı çocuk kitabı olarak görenler var ama kesinlikle öyle değil. Çok koyu bir LotR fanı olarak söylüyorum ki HP kitapları daha başarılıdır.
    HP daha özgün bir kitapken LotR kendisinden sonra gelen Ejderha Mızrağı, Unutulmuş Diyarlar gibi serileri etkilediğinden genel frp kitap anlayışına daha yakın.
  • harry potter daha iyi gelir bence.
  • Ben kitap okumaya HP ile başlamıştım, hem gittikçe kitap sayfası daha kalınlaşan bir seri olduğu için LOTR gibi ağır gelmeyeceği kanaatindeyim. Bence HP ile başla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce Harry Potter sonra LOTR serisi.
  • HP daha sürükleyici ve zevkli ondan başla..
  • İkisi farklı bence. Harry Potter biraz daha çocuksu. Lotr daha sürükleyici bana göre. Daha mistik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 10 Ağustos 2011; 0:29:25 >
  • Ben LOTR hayranı olarak Harry Potter ile karşılaştırılmasını bir hakaret olarak algılarım, isteyen istediğini söylesin.
  • HP
  • Bu konu Pes mi Fifa mı, Call of mu Battlefield mi mevzusuna döner gibi geldi bana
  • yüzükler efendisi kasar hele öyle hayal gücünü çalıştırim diye saksıyı yakarsın.
  • Biraz algına göre değişir.Evet Harry Potter'la başlamak iyidir.Evet edebi dil olarak daha sürükleyici olabilir.Ama ben şahsen Yüzüklerin Efendisi diyorum.Eğer okurken sıkıntıya gelemiyorsan Hp oku sonra geç Yüzüklerin Efendisi'ne.
  • 7 kitabı olması Hp nin avantajı, sürekli okuyorsun ve Lotr gibi 3 kitabı yok [hobbit vs saymadım].Ama ikisinide okusan ne kaybedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Ben LOTR hayranı olarak Harry Potter ile karşılaştırılmasını bir hakaret olarak algılarım, isteyen istediğini söylesin.

karşılaştıran yok ki zaten.Lotr her konuda Harry Potter dan daha üstündür.Burda tartışılan hangisinin daha sürükleyici ve okuma alışkanlığı kazanmak için hangisinin daha ideal olduğudur.
  • HP, nefes almadan okursun.
  • @radyasyo_N
    +1. Tolkien vs Rowling gibi duruyor başlık dışarıdan. Ama karşılaştırmak bile saçma bence.
    Harry Potter ın filmlerini izle okumaya gerek yok bence ama LOTR ayrıdır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.