Şimdi Ara

LOTR vs HP ( KİTAP ÖNERİSİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitap almak istiyorum. HP serisinin ilk iki kitabını okudum. Diğerlerinide okumak istiyorum.

http://www.okuoku.com/tr/harry-potter-7-kitap-takim-j-k-rowling-pid151976.html

Fiyat bana uygun geldi. Fakat LOTR serisinide okumak istiyorum .

http://www.okuoku.com/tr/yuzuklerin-efendisi-tek-cilt-ozel-basim-yuzuklerin-kardesligi-iki-kule-kralin-donusu-john-ronald-reuel-tolkien-pid12183.html

Bunun fiyatıda uygun geldi 3 kitap için , hem görünüşü de baya hoş. Fakat 3 kitabın sayfa sayısını topladıgımda 1200 sf ediyor , bu 115 sf.

Sizce bunlardan hangisini almalıyım ?

• HP serisini bitir, hemen ardından Tolkien'in kitaplarını oku. Yalnız Tolkien'in kitaplarını hangi sırayla okuyacağına dikkat et, önceden karar ver. Aratırsan bu bölümde konusu vardı.
  • Harry potter daha keyifli kitapların nasıl bittiğini anlamazsın bile hatta bitmesin diye yavaşlatırsın kendini
  • İki seriyi de okumuş, filmlerini izlemiş biri olarak Lotr ezer geçer benim nazarım da
  • Artık kitaplarmı kıyaslanıyor oha diyorum .

Ayrıca konuyu açan arkadaş niye 2 seriyide okumuyorsun 1 2 haftalık ömrün kaldı sanırım .

Para sıkıntıysa al bi seriyi oku git 2. el takas yapan yerler var üstünü tamamlar diğer seriyide alır okursun:...
  • LOTR okuyan arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben daha yeni ilk kitabını bitrdimde(filmlerini izlemedm) 2. ve 3. kitap daha heyecanlı ve güzel oluyomu kitap 1. de güzelde gittikçe daha iyi oluyormu onu merak ediorum
  • Kesinlikle daha heyecanlı oluyor filmlerini de izle derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mitoloji için kitap önerisi?
    11 yıl önce açıldı
    Komedi türünde kitap var mı?
    14 yıl önce açıldı
    BİR KİTAP ARIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Artık kitaplarmı kıyaslanıyor oha diyorum .

Ayrıca konuyu açan arkadaş niye 2 seriyide okumuyorsun 1 2 haftalık ömrün kaldı sanırım .

Para sıkıntıysa al bi seriyi oku git 2. el takas yapan yerler var üstünü tamamlar diğer seriyide alır okursun:...

2 hafta sonra dersane başlayacak ve yavaş kitap okurum. Dersane başladığında zaten kitap okuyamıyorum , aslında zaman da kalıyor okumak için fakat içimden okumak gelmiyor. Bu yüzden 2,5 hafta filan var kitap okumak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Kesinlikle daha heyecanlı oluyor filmlerini de izle derim

eywallah saol filmlerinide izlicem ama kitabı daha güzel dedi arkadaşlar falan bnde kitapları bitirdkten sonra izlemye karar verdim
  • silmarillion'u okumada,ömürden ömür yiyen bir kitaptı
  • direk HP'ye başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekepe

silmarillion'u okumada,ömürden ömür yiyen bir kitaptı

Hocam silmarillion kargoda şu an heyecanla bekliyorum
  • Üçlemeyi bitireli çok oldu, şimdi Hobbit var ve 1 günde yarısını bitirdim.
    Bu sıcakta okunmuyor doğru dürüst, ah kış günü olsaydı da bi çırpıda bitireydim. OOOOF OOOFF !
    İnanılmaz kendine çekiyor hikayesi ve Orta Dünya başlı başına bir cennet-cehennem.. Çok farklı duygular içine giriyorsunuz.

HP okumuş birisi olarak, ikisini birbirinden ayıramam. Ayrım yapılmayacak kadar güzel serilerdir.
    Ama işin fena fantastik-epik tarafındaysanız tercihiniz LOTR üçlemesi olacaktır. Filmini de ardından izleyin "adamlar yapmış, ulan helal olsun" diyin.
  • İkisini de oku ne olacak
  • İkisi de filmlerini izledikten sonra zevk vermez ama neyse :)
  • HP 3. kitabı kesinlikle oku en çok onu beğenmiştim. LOTR hakkında bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

İkisi de filmlerini izledikten sonra zevk vermez ama neyse :)

Lotr'u filmlerinden sonra okudum ve oldukçada zevkliydi sana da tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

İkisi de filmlerini izledikten sonra zevk vermez ama neyse :)

Lotr'u filmlerinden sonra okudum ve oldukçada zevkliydi sana da tavsiye ederim

Harry Potter'ın bütün kitaplarını filmlerden önce okumuştum zaten ama LOTR'ın filmlerini izlemiştim.Birinci kitaba başlayayım dedim ama bi süre sonra neler olacağını bildiğim için sıktı.
  • Devam et derim 2. ve 3. kitaplarda farklılıklar filmlerde olmayan kısımlar falan var.
  • İkisinide kaçırma hayatımda bu kadar güzel fantastik seriler okuyacağımı zannetmiyorum.

HP serisi gittikçe heyecanlanıyor hele 7. yani son kitapta heyecandan duramıyorsun.
    LOTR seriside mükemmel.Hobbit'i okumaydı unutma sakın.Hatta ilk oku.

OKUMAKTAN BİR ŞEY KAYBETMEZSİN!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.