Şimdi Ara

Arcade jasper 3K gördü (voltajdan kaynaklanan) (durum çözüldü adaptör bozulmuş)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sahurda bi açayım dedim konsolu, açtım bi su içmeye gidip geldim, bi baktım konsol 3K görmüş. konsol arcade jasper board.

Daha sonra şu memory girişlerinin altındaki düğmeye basılı tutup, cd çıkarma tuşuna bastım dört kez ve 3 kere 4 kırmızı 1 kere tek kırmızı yandı. Bu sanırım 001 hatası ve voltaj düşmesinden kaynaklanıyormuş.

sonra tüm fişleri çıkarıp bıraktım. öğlen kalkınca tekrar açtım makinayı yine 3K. düzelmedi. bunu nasıl düzeltebilirim? illaki tamire mi gitmesi laızm?

Konsolu açınca fanlar falanda çalışmıyor, sadece 3 kırmızı yanıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 8 Ağustos 2011; 17:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Arkadaşlar sahurda bi açayım dedim konsolu, açtım bi su içmeye gidip geldim, bi baktım konsol 3K görmüş. konsol arcade jasper board.

Daha sonra şu memory girişlerinin altındaki düğmeye basılı tutup, cd çıkarma tuşuna bastım dört kez ve 3 kere 4 kırmızı 1 kere tek kırmızı yandı. Bu sanırım 001 hatası ve voltaj düşmesinden kaynaklanıyormuş.

sonra tüm fişleri çıkarıp bıraktım. öğlen kalkınca tekrar açtım makinayı yine 3K. düzelmedi. bunu nasıl düzeltebilirim? illaki tamire mi gitmesi laızm?

Konsolu açınca fanlar falanda çalışmıyor, sadece 3 kırmızı yanıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

sanırım tamir ister ben elitele voltaj yüzünden 3k gördüğümde adaptörü söküp takınca tekrar hiç bişi olmamış gibi açılıyo ama seninki açılmamış tamir ister sanırım geçmiş olsun hocam

• ne kadardır hocam bunun tamiri, normal ısıdan kaynaklanan 3k ile aynı mıdır acaba?
  • Bugünlerde çok konu açılmaya başladı böyle ne oluyor bu konsollara yada ne oluyor bu elektriğeKeşke bir ups alsaydın dostum geçmiş olsun.
  • Yaz geldi konsollar sapıttı :D
  • 8-9 aydır kullanıyorum hiç oyle bısey gelmedi başıma geçmiş olsun
  • voltajdan 1-2 kere bende de 3k vermişti ama söküp takınca adaptörü fişten düzeliyordu, sende açılmadığına göre bi sıkıntı var demek ki ups şart memleketimizin elektrik şartlarında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 8 Ağustos 2011; 17:22:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi xbox dükkanına gittim, ordaki adaptörü takınca çalışıyor. benim adaptör bozulmuş..

Ulan koskoca tuğla gibi şey nasıl bozuluyor bu kadar kolay bi şekilde anlamış değilim.. valla pişman oldum bu aleti aldığıma.
  • dostum bendede vardı bu sorun adaptörü yaptırmayla uğraşma yenisini al sakat olur öbür türlü
  • ucuz zaten bluelabel satıyordu pal 35 liraya.
  • Yeni adaptör alacağım zaten..

Adaptör alırken nelere dikkat etmem lazım?

Ayrıca istanbul'da nereyi önerirsiniz dükkan olarak? veya internetten?

ve bu adaptörler kaçadır acaba?
  • quote:

Yeni adaptör alacağım zaten..

Adaptör alırken nelere dikkat etmem lazım?

Ayrıca istanbul'da nereyi önerirsiniz dükkan olarak? veya internetten?

ve bu adaptörler kaçadır acaba?

ankaradayım ben alırken jasper pal adaptörü alıcaksın adamlara jasper pal adaptörümü diyeceksin JASPER PAL mutlaka başka alma alırken sıfır al poşetli açılmamış kadıköyde felan veya sahibinden de bulursun çakma ları ucuz 20-30 tl ama orjinal al çıkma olursa en iyi olur 35-40 bilemedin 45 e bulursun ama kafa rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablocu -- 8 Ağustos 2011; 17:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

ucuz zaten bluelabel satıyordu pal 35 liraya.

Eyvallah hocam:)

Ben de tam bunu yazmak için girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

ucuz zaten bluelabel satıyordu pal 35 liraya.

Eyvallah hocam:)

Ben de tam bunu yazmak için girmiştim

• Adaptörün yanında birde UPS al kendine hem PS3'ü hemde X360'ı bağlarsın ona.
  • ps3 te ups kötü etkiliyo diye bi yazı okumuştum, elektrik gittiği anda o ups'nin devre girmesindenki o 1sn'lik kısa sürede bi gitgel olup bozulmalar yaşatabiliyormuş.

Bu konuda bi fikriniz var mı?
  • quote:

ps3 te ups kötü etkiliyo diye bi yazı okumuştum, elektrik gittiği anda o ups'nin devre girmesindenki o 1sn'lik kısa sürede bi gitgel olup bozulmalar yaşatabiliyormuş.

Bu konuda bi fikriniz var mı?

Şimdi diyorsun ki "Elektriğin kötü etkilerine karşı ürünlerimizi korumaya yönelik üretilen bir alet elektrik sorunuyla cihazı bozar mı" doğru anladım değil mi
  • saçma olduğunu biliyorum ama bende böle birşeyi bi yerde okuyunca saçma bulmuştum, nolur nolmaz sorayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 8 Ağustos 2011; 18:19:47 >
  • ya boşver ups yi
  • birde hazır konu açılmışken sorayım, birde harddisk almak istiyorum ısınma sorununu aşmak için.

acaba normal bir harddiske oyunları kurabilir miyim? yoksa illa ki xbox'a özel harddisklerden mi almam lazım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.