Şimdi Ara

Parlak Ekranlı bir Navigasyon Cihaz Arıyorum [Karda & Güneşte rahat okunabilir olan]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
7.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akdeniz'de tatildeyim. Güneş ışığında ve aracın camında Navi cihazını görmekte çok zorlanıyorum Araç içerisinde çıkarrtım yere (gölgeye) koydum.

Daha iyi görüntü verebilecek hangi cihaz var. Onu alacağım, kafayı taktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 20 Kasım 2011; 9:22:57 >

• Adamlar nereye koymuş

• Gördüm Üstad
  • Güncel, bugün çıktım dükkan dükkan aradım resmen; öğle sıcağında beynim sulandı adeta... Bütün teknoloji marketleri dolaştım...

Garmin baktım, yok hiç bir yerde. TomTom var haritasını beğenmiyorum. Next olsun dedim, o da yok hiçbirinde...
  • İmzada 3 tane model var bunlardan birimi yoksa hepsi ilemi bu sıkıntı var allahtan o markadan gruplar yok mazallah polemik olurdu hemen TomTom herhalde buralarda satamadığını yabancılar görüp alsın diye tatil yerlerine yolluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

İmzada 3 tane model var bunlardan birimi yoksa hepsi ilemi bu sıkıntı var allahtan o markadan gruplar yok mazallah polemik olurdu hemen TomTom herhalde buralarda satamadığını yabancılar görüp alsın diye tatil yerlerine yolluyor

Primo yazılımlı olanla, iGO8 olanları evde bıraktım zaten. İlginçtir ki; burada her mağazada ve Elektronikçide Piranha ve TomTom bulunmakta. Ne bolluk ama, bana lazım deği ya...

Yarın Borum'a inip Next 525 veya 545 inceleyeceğim. Umarım bulabilirim. Cihazı alabilirsem hafta sonu dönüş yolunda iyi bir test imkanım da olabilecek...

• Navitech QX-B512
    http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-goruntu-sistemi-/ProductDetails.aspx?productId=otdelqx-b512&categoryId=257643

burada anti-glare parlamayan ekran yazılı ama yine de kötü mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Navigasyon Cihazı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selamlar

parlamayan ekran die bişey yokdur hepsi parlar.biri daha fazla dieri daha az parlar.

satiş politikasi sadece..

bende piranha galileo vardi geçen ay sattim 1 aya yakındırda next 545 kullanmakdayim.

navitech 512 modelini alacaktim son anda next 545 aldım tercih sebebim hem yazilimi güncel 1.2 versiyonla gelmekde die düşünerek next e karar kıldım hemde çözünürlüğü yüksek die ama çözünürlük olayi sandiğim gibi olmadi filmlerde yüksek çözünürlüğün bi faydasi olmadi convert edip izlemek durumunda kaldım.birde next ib forum desteği herhangibi sorunuza aninda yetkili kişiler cevap vermekde.

gayet te memnunum piranhama göre daha az parlama si var.piranhada bazen görüntü bembeyaz olabiliyordu.

next 545 i tavsiye edebilirim.

tatil için memlekete gittiğimde giresun yaylalarindaki dağlari görsel olarak göstermesi bi harika yüksekliği anlik göstermesi yakit ortalamalarinizi yazarak ne kadar yakitla Tl olarak ne tutabileceğini ön görebiliyor.gezi monitörü sayesinde nekadar ortalama hız ,bekleme süreniz yol süreniz,..hepsini kayit altinda tutuyorsunuz çok güzel bi özelliği var.simulasyon yapabiliyor olmadiğiniz bi yerden başka yerlere rota planlamasi yapiyor.
    bu tip özelikleri piranha da yokdu gayet memnunum NEXT 545 den .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuğ2045 -- 4 Ağustos 2011; 16:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

selamlar

parlamayan ekran die bişey yokdur hepsi parlar.biri daha fazla dieri daha az parlar.

bende piranha galileo vardi geçen ay sattim 1 aya yakındırda next 545 kullanmakdayim.

navitech 512 modelini alacaktim son anda next 545 aldım tercih sebebim hem yazilimi güncel 1.2 versiyonla gelmekde die düşünerek next e karar kıldım hemde çözünürlüğü yüksek die ama çözünürlük olayi sandiğim gibi olmadi filmlerde yüksek çözünürlüğün bi faydasi olmadi convert edip izlemek durumunda kaldım.birde next ib forum desteği herhangibi sorunuza aninda yetkili kişiler cevap vermekde.

gayet te memnunum piranhama göre daha az parlama si var.piranhada bazen görüntü bembeyaz olabiliyordu.

tatil için memlekete gittiğimde giresun yaylalarindaki dağlari görsel olarak göstermesi bi harika yüksekliği anlik göstermesi yakit ortalamalarinizi yazarak ne kadar yakitla Tl olarak ne tutabileceğini ön görebiliyor.gezi monitörü sayesinde nekadar ortalama hız ,bekleme süreniz yol süreniz,..hepsini kayit altinda tutuyorsunuz çok güzel bi özelliği var.simulasyon yapabiliyor olmadiğiniz bi yerden başka yerlere rota planlamasi yapiyor.

Teşekkürler Next 525 veya 545 aklıma yattı gibi. Ama bir yanda da Garmin 1410 bayağı kafamı kurcalayanlardan... Pazar yola çıkacağım, artık en geç yarın ip kopacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

selamlar

Teşekkürler Next 525 veya 545 aklıma yattı gibi. Ama bir yanda da Garmin 1410 bayağı kafamı kurcalayanlardan... Pazar yola çıkacağım, artık en geç yarın ip kopacak...

Abi Bir cihaz alında objektif olarak dönüş yolundaki izlenimlerini bizimle paylaşırsınız

• Aradığım Cihazı buldum ve artık ona sahibim

Next YE-G 525

Tek kelime ile SÜPER !!!

Bu sabah aldım, hiç bir ayar yapmadan aracıma taktım ve 850 Km. Yol yaptım. Mükemmel; Gece çok dengeli parlak; gündüz Çok net ve kontrast... Garmini falan unutturdu bana

Bravo Next !!!
  • quote:

Aradığım Cihazı buldum ve artık ona sahibim

Next YE-G 525

Tek kelime ile SÜPER !!!

Bu sabah aldım, hiç bir ayar yapmadan aracıma taktım ve 850 Km. Yol yaptım. Mükemmel; Gece çok dengeli parlak; gündüz Çok net ve kontrast... Garmini falan unutturdu bana

Bravo Next !!!

Hayırlı olsun Güzel bir seçim yapmışsınızBu memnuniyetinizden belli

• Hemen 2 örnek göndereyim ilgili arkadaşlar için;

Parlak Ekranlı bir Navigasyon Cihaz Arıyorum [Karda & Güneşte rahat okunabilir olan]

• Hayırlı olsun akıllı ve güzel seçim,hız konusunda nasıl 525 ? 633Mhz fark sanırım hissediliyordur,bu sabahki habere göre firma primo 1.2'leri güncelliyormuş yakında Destek olunması ve bunun sürekli olması veya muhatap bulunması gerçekten güzel.Bir şey olduğunda en azından 2-3 kişi yerine onlarca kullanıcı hemen yardıma koşuyor.İşte bundan dolayı hep takdir ederim böyle firmaları,çalışanlarını ve gruplarını
  • quote:

Hayırlı olsun akıllı ve güzel seçim,hız konusunda nasıl 525 ? 633Mhz fark sanırım hissediliyordur,bu sabahki habere göre firma primo 1.2'leri güncelliyormuş yakında Destek olunması ve bunun sürekli olması veya muhatap bulunması gerçekten güzel.Bir şey olduğunda en azından 2-3 kişi yerine onlarca kullanıcı hemen yardıma koşuyor.İşte bundan dolayı hep takdir ederim böyle firmaları,çalışanlarını ve gruplarını

Hız olarak bir tek şey söyleyeyim; +100MHz'nin bu kadar çok farkedeceğini düşünememiştim. Neredeyse 2 kat daha hızlı.
    Uydu bulma hızı da neredeyse hiç aramıyor. Açılır açılmaz uydular hazır. Şoklardayım !!!

• quote:

quote:

Hayırlı olsun akıllı ve güzel seçim,hız konusunda nasıl 525 ? 633Mhz fark sanırım hissediliyordur,bu sabahki habere göre firma primo 1.2'leri güncelliyormuş yakında Destek olunması ve bunun sürekli olması veya muhatap bulunması gerçekten güzel.Bir şey olduğunda en azından 2-3 kişi yerine onlarca kullanıcı hemen yardıma koşuyor.İşte bundan dolayı hep takdir ederim böyle firmaları,çalışanlarını ve gruplarını

Hız olarak bir tek şey söyleyeyim; +100MHz'nin bu kadar çok farkedeceğini düşünememiştim. Neredeyse 2 kat daha hızlı.
    Uydu bulma hızı da neredeyse hiç aramıyor. Açılır açılmaz uydular hazır. Şoklardayım !!!

hayırlı olsun , güle güle kullanın , ilk çıktığı günden beri kullanıyorum.4624 cihazımı satıp düşünmeden bu cihazı kullanıyorum ve çok memnunum

• Bugün öğlen güneşi altında;

• diğeri navitech olan hangi model imzada epey fazla var da?
  • Ben 545 almayı düşünüyordum, 545'in de parlaklığı böyle başarılı mıdır? Bu arada çok güzel bir paylaşım yapmışsınız. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost

diğeri navitech olan hangi model imzada epey fazla var da?

B512 herlade çünkü onda da primo var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.