Şimdi Ara

Iphone 4 4.3.3 jb varken yanlışlıkla 4.3.5 yapıp geri dönememe sorununa çözüm (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
18.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noname3343

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

sorumu neden kimse anlamıyor ben mi soramıyorum hocam

Kullandıgımız program telefona, yani program kendisine ait herhangi bir baska program falan yüklüyor mu telefonun içine ?

hocam sende biliyorsun ki itunes geri bir sürüme geçise izin vermiyor. arkadaşta bu yolu nasıl aşacağımızı anlatmış bu süreçte itunes haricinde tinyumbrella ve fixrecovery kullanıyoruz. iki programda tele herhangibi bir extra program filan yuklemiyor. en azından bende bişey görmedim :)

sağolasın,bende şimdi deniyorum insallah tek seferde olur.

• SHSH kaydı olmasına rağmen neden 1013 hatası verir ki?
  • usta eline sağlık tam bunu arıyordum
  • Burada şöyle yapıyoruz. Home+power tuşlarına beraber basıyoruz. önce ekrandaki usb kablo ve itunes logosu kayboluyor. Hemen akabine telefon açılıyor ancak biz home+powerdan elimizi çekmiyoruz. Bir daha usb kablo çıkıp ekran karardığında

denilmiş ama bir daha olmuyor o olay :(
  • quote:

Burada şöyle yapıyoruz. Home+power tuşlarına beraber basıyoruz. önce ekrandaki usb kablo ve itunes logosu kayboluyor. Hemen akabine telefon açılıyor ancak biz home+powerdan elimizi çekmiyoruz. Bir daha usb kablo çıkıp ekran karardığında

Hakan oluyor ama bazen ilk denemede olmuyor. Arkadaşa daha dün restore atmak durumunda kaldık. Önce 4.3.5'e yükselttik, tethered olayını beğenmedik ve 4.3.3'e döndük. 3 defa denemem gerekti DFU moda almak için. Bazen home ve power'a basılı tutarken ekran kapanıp açılıyor ancak bir daha kapanmıyor dediğin gibi. 3. denemede ekran bir daha kapandı ve elimi home tuşuna basılı tutarak DFU moda aldım.
  • 5-6 kere denedim ama tekrar gitmedi ekran,şimdi bir daha deniyeyim.
    yanlız diğer işlemleri falan kapattım hep cektim kablosunu sinirden, tekrar 4.3.5e mi yükseltmem gerek ?
  • aynı durumdayım ancak shsh kaydı yok bende :S tiny umbrella da save shsh deyince herhangi birşey çıkmıyor :S nasıl bir çözüm önerirsiniz ?
    burda biraz ayrıntılı açıkladım sorunu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_52616853/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52616853

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polovayne -- 12 Eylül 2011; 4:26:42 >
  • Eline saglık
  • quote:

Burada şöyle yapıyoruz. Home+power tuşlarına beraber basıyoruz. önce ekrandaki usb kablo ve itunes logosu kayboluyor. Hemen akabine telefon açılıyor ancak biz home+powerdan elimizi çekmiyoruz. Bir daha usb kablo çıkıp ekran karardığında

o kısım bendede olmadı. fakat söle yapacaksın ilk önce power tusuna bas tel kapandıgında home tusunada bas 10 saniye sonra powerdan cek ama home tusuna basmaya devam et zaten ekranda siyah kutuda işlemin başladığını göreceksin
  • valla yapamadım ya pes ettim,beceremiyorum su düşürme işlemini bir türlü.
    1013 hatası yerine bu seferde 20 hatası falan verdi.4.3.5 yükledim tethered jb takılırım olur biter
  • quote:

valla yapamadım ya pes ettim,beceremiyorum su düşürme işlemini bir türlü.
    1013 hatası yerine bu seferde 20 hatası falan verdi.4.3.5 yükledim tethered jb takılırım olur biter

Makineyi baştan başlatıp kabloyu yeniden takıp denesen bir de. Olması lazım. 20 hatası DFU ile ilgiliydi. Sıfırdan yaparsan olması lazım.
  • quote:

valla yapamadım ya pes ettim,beceremiyorum su düşürme işlemini bir türlü.

ben 1 hafta uğraştım inan ama jb siz iphone takoz olmaktan başka işe yaramıyor :)
    bendede 20 hatası vermişti sanırım c:\windows\system32\drivers\etc klasörü içerisindeki Host dosyasını düzenleyince düzelmişti sonuna
    74.208.10.249 gs.apple.com eklemiştim sanırım
  • tüm bunların hiçbiri ile uğraşmadan şunları yapsanız daha kolay olmaz mı?

1. iFaith ile tinyumbrella'nın almış olduğu 4.3.3 SHSH kaydını kullanıp imzalanmış bir 4.3.3 .ipsw firmware hazırlanır.
    2. Yine iFaith ile cihaz pwned DFU moduna alınır
    3. iTunes ile shift+restore yaparak iFaith'in hazırlamış olduğu imzalanmış 4.3.3 firmware kullanılır.
  • merhaba dediklerinizi harfiyen yaptım yanlız şu DFU moda bir türlü geçiremedim Home+power tuşlarına basıyorum birincide tlfn kapanıyor tuşları bırakmıyorum tekrar açılıyor fakat dediğiniz gibi ekran kararıp fixrecovery43 programda herangibir hareket olmuyo waiting for dfu mode yazıyo sürekli defalarca denedim DFU moda geçmedi lütfen yardımcı olurmusunuz.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas1256

merhaba dediklerinizi harfiyen yaptım yanlız şu DFU moda bir türlü geçiremedim Home+power tuşlarına basıyorum birincide tlfn kapanıyor tuşları bırakmıyorum tekrar açılıyor fakat dediğiniz gibi ekran kararıp fixrecovery43 programda herangibir hareket olmuyo waiting for dfu mode yazıyo sürekli defalarca denedim DFU moda geçmedi lütfen yardımcı olurmusunuz.

Buradaki ince nokta şu: Telefon ilk kapandığında hemen açılıyor. 2. kapandığında ise DFU moda girmeye hazır oluyor. İşte o 2. defa kapandığında powerdan elimizi çekip home'a basılı tutmaya devam ediyoruz.
  • teşekkür ederim tekrar deniyicem fakat ben 4.3.3 deilde ssh kaydı olan 4.1 yüklemek istiyorum sıkıntı çıkarmı çünkü 4.3.3 ün ssh kaydı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas1256

teşekkür ederim tekrar deniyicem fakat ben 4.3.3 deilde ssh kaydı olan 4.1 yüklemek istiyorum sıkıntı çıkarmı çünkü 4.3.3 ün ssh kaydı yok

Shsh kaydi yoksa olmaz tabiki. 4.1 icin o ooay calismaz. Tiny umbrella icinden exit recovery deneyin
  • elinize sağlık çok faydalı olmuş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.